Ben 1ay soğan yaptım temizledi içimi. Sonra klomen ve bal.çörek otu. Tarçın karışımi kullanıyorum. Faydasını gördüm soğanın.kızlar gunaydın ben bu ay bal tarcın ı 5 gun yıyebılmıştım ama 15. gun adet oldum yenıdden yesem mı yoksa soğan suyu mu içsem bılemedim
Eğer doktor kendi çatlar dediyse olabilir. Havuç varsa Havuç ye canim. Bende hafif bir ağrı var. Pazartesi doktora gideceğim. Bakalım ne olacak!geçen ay hiç ağrım olmadı ve 1yumurtam vardı.Bende yumurtanın çatlamasını beklemedeyim 24 mm di. Salı günü doktor çatlatma iğnesine gerek duymadı çatlar yakında dedi ama tık yok yumurtlama testi yapıyorum tek çizgi hep
İnşallah canımÇatlatmadan sonra umarım 15gün adet olmazsin da hamile olursun
Bende kullandım klomende kullandım en son doktora gittiğimde yumurtanın çatlamak üzere dedi kist yoktu yani inşallah sendede olmaz kistSa. Öncelikle Rabbim isteyen herkese hyrlisiyla nasip etsin ins. bnde bunu kullaniyorm 9 gun oldu. Yedigim anda sol tarafımda bu agri oluyor .Nedendir sizce ??? Bazilarnda kist yapiyomus biliyormsnz. Bnmde adetimde düzenli. Kist ypar mi acaba. Korktm ama. Birakmadm.
Bende 3 buçuk senelik evliyim polikistiğim var ama doktorlar çok büyük bi problem değil diyor tedavi görüyom olmuyor aşılama oldum bir sene önce yine tutmadı cesaret edip tedavi olamıyodum 1 sene aradan sonra tekrar başladım klomenle inşallah hayırlısı dır adetime 10 gün var daha ama sağ kadığımda ara ara ağrılarım oluyor batıyo hiç böle hissetmmiştim sağ tarafımdaki yumurta büyümüştü zatenIns olmaz.. bu kür ins ii gelir.. 1 bucuk senedir evliyim. Doktor bi sorun yok dedi ama hyrls. Kimyasal gebelik geciriyorum faydasi olur inss. Bu yzuden bu kürü denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?