Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gunaydın ben bu ay bal tarcın ı 5 gun yıyebılmıştım ama 15. gun adet oldum yenıdden yesem mı yoksa soğan suyu mu içsem bılemedim
Ben 1ay soğan yaptım temizledi içimi. Sonra klomen ve bal.çörek otu. Tarçın karışımi kullanıyorum. Faydasını gördüm soğanın.

Birde günde 1bardak incir suyu ve incir yiyorum biraz. Pazartesi öğreneceğim yumurtam var mi diye?bakalım ne oldu içimde. Keşke biz kendimiz bilebilsek içimizde neler oluyor

Bende yumurtanın çatlamasını beklemedeyim 24 mm di. Salı günü doktor çatlatma iğnesine gerek duymadı çatlar yakında dedi ama tık yok yumurtlama testi yapıyorum tek çizgi hep

Bende yumurtanın çatlamasını beklemedeyim 24 mm di. Salı günü doktor çatlatma iğnesine gerek duymadı çatlar yakında dedi ama tık yok yumurtlama testi yapıyorum tek çizgi hep
Eğer doktor kendi çatlar dediyse olabilir. Havuç varsa Havuç ye canim. Bende hafif bir ağrı var. Pazartesi doktora gideceğim. Bakalım ne olacak!geçen ay hiç ağrım olmadı ve 1yumurtam vardı.

Ya aslında dün çatladı sanırım yumurtlama testi yaptım 2 çizgi çıktı biri hafif silik bu gün yine yaptım dünkü kadar belli değil

Dün bekledim çıkmadı biraz zaman geçince çıktı yatmadan 11 de yine yaptım hemen çıktı iki çizgi

İğneden kaç gün sonra. Yada doktora gittiğin günden kaç gün sonra test yaptın ki!15gün sonra yapın diyorlar

Kusura bakma yanlış oldu ben gebelik testi sandım

Çatlatmadan sonra umarım 15gün adet olmazsin da hamile olursun

bu kürü 2 ay kullandım
sonuç; yoğun ve sürekli baş dönmesi
başka da hiçbişey olmadı

Amin canim. Yarın bakalım ne diyecek doktor?düşünmeden edemiyorum. Olmadı 2ay sonra aşılama yapılacak. Hayırlısı bakalım. Umarım gerek kalmaz

Düşünürsende olmazmış. Nasıl düşünmem!yumurta var mi yok mu?diye kafayı yiyeceğim. Rabbim hayırlısıni versin

Sa. Öncelikle Rabbim isteyen herkese hyrlisiyla nasip etsin ins. bnde bunu kullaniyorm 9 gun oldu. Yedigim anda sol tarafımda bu agri oluyor .Nedendir sizce ??? Bazilarnda kist yapiyomus biliyormsnz. Bnmde adetimde düzenli. Kist ypar mi acaba. Korktm ama. Birakmadm.

Bende kullandım klomende kullandım en son doktora gittiğimde yumurtanın çatlamak üzere dedi kist yoktu yani inşallah sendede olmaz kist

Ins olmaz.. bu kür ins ii gelir.. 1 bucuk senedir evliyim. Doktor bi sorun yok dedi ama hyrls. Kimyasal gebelik geciriyorum faydasi olur inss. Bu yzuden bu kürü denedim

Ins olmaz.. bu kür ins ii gelir.. 1 bucuk senedir evliyim. Doktor bi sorun yok dedi ama hyrls. Kimyasal gebelik geciriyorum faydasi olur inss. Bu yzuden bu kürü denedim
Bende 3 buçuk senelik evliyim polikistiğim var ama doktorlar çok büyük bi problem değil diyor tedavi görüyom olmuyor aşılama oldum bir sene önce yine tutmadı cesaret edip tedavi olamıyodum 1 sene aradan sonra tekrar başladım klomenle inşallah hayırlısı dır adetime 10 gün var daha ama sağ kadığımda ara ara ağrılarım oluyor batıyo hiç böle hissetmmiştim sağ tarafımdaki yumurta büyümüştü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…