Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki kimyasal gebelik nasıl oluyor ki

Kimyasal gebelik spermn tam tutunamasndan oluyor. Adetm 4 5 gun geçiyor snra adet oluyor. Testte ikinci cizgi silik çıkıyor. Bole iste.

Ve bu ay klomen fayda etmemiş. 2.defa kullanmamdi. Bilmiyorum gelecek ay da mi kullansam klomeni. Yoksa aşılama mi yaptirsam. Artık bebek istediğimden de emin değilim yoruldum herşeyden bıktım artık. Bal çörek otu tarçın kullandım. incir kullandım. Ama yok!yumurtam olmamış hiç resmen. Bende hayal kuruyorum ki çok olur yumurtam diye

Evlilikte hiç tartışma yaşamayan var mi????ailemi istemiyor kocam. Ve bunun suçlusu benim. Ve bunu stres yapiyorum. Belkide ondan olmuyor çocuğum.

Benim ablam denedi ve olumlu sonuç aldı şuan 3 aylık hamile . bu ay ben denedim bekliyorum inşallah bende de işe yarar

Benim ablam denedi ve olumlu sonuç aldı şuan 3 aylık hamile . bu ay ben denedim bekliyorum inşallah bende de işe yarar
Hayırlı olsun ablana insallah sende de işe yarar canim. Bende pcoluyum bu ay klomen kullandım günde bir tane. Hergun de sabah akşam incir yedim ve adetin 2. Gününden itibaren de bal corek otu tarçın yedim.yarın yumurta kontrolum var bakalım etkisi olmuş mu

Sağol cnm Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. :)

Zaten dusa hemn girmiyorumm. Kimyasal gebelik oluyoe bnde
. Doktor biseyin yokk dedi tahlil yapti.ama baska doktora daha gidicemm..

Alıntıyı yanlışlıkla yaptım. Ya allah bismillah deyip bende bugun adetin 2.günü bu karışıma başladım pkoluyum hem adetlerim düzensiz hem yumurtlama sorunum var şifası allahtan inşallah deyip başladım. İnş faydasını görürüz

orkide2 siz bu yöntemle mi hamile kaldnz,bunu yaparken ilaç kullandınız mı(klomen,folıcasit vs)ne kadar kullanulıyo bu karışım

Canim gerçekten pco olup bu karışım ile yumurtlama mi oldu. Ne güzel?bende şimdi bir haftadır kullanıyorum ve sürekli akıntım var. Rahim filmi çektirdim de 2ay sonra aşılama yapılacak

Bana doktor yumurtalarimin kucik oldugunu soylemisti ben bu karisimi kullandiktan sonra doktora gittigimde buyudugunu soyledi simdi hamileyim
Umarım bende de işe yarar. Adetlerim düzensiz ve yumurtlama olup olmadığını anlayamıyorum. Ve sürekli akıntım ve sürekli kasıklarimda sancı oluyor

Ay snucunu yaz lutfen bırde nasıl yaptın ne zaman yenıyr canım asılama tedavısı geuyrum bu ay da tutmazsa artık kurlere baslıcam sebebsız ınfertılıte benımkı

Ay snucunu yaz lutfen bırde nasıl yaptın ne zaman yenıyr canım asılama tedavısı geuyrum bu ay da tutmazsa artık kurlere baslıcam sebebsız ınfertılıte benımkı
Ben daha bu ay ilk denemem, bende ilaç tedavisine naşlamıştım ama bıtaktım. Bitkilere yoneldim adetin 2. Günü bailadım sanah aksam bir tatlı kadığı yiyorum. Bakalım ovulasyonla da takip edeceğim. Polikistik olduğumdan ovulasyonda koyu çift cizgiyi yakalayamadım desem yeri. Önce allah sonra bitkiler inş

Inşallah snuc alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…