- 8 Ocak 2015
- 62
- 31
- 8
- 34
Peki kimyasal gebelik nasıl oluyor kiBende 3 buçuk senelik evliyim polikistiğim var ama doktorlar çok büyük bi problem değil diyor tedavi görüyom olmuyor aşılama oldum bir sene önce yine tutmadı cesaret edip tedavi olamıyodum 1 sene aradan sonra tekrar başladım klomenle inşallah hayırlısı dır adetime 10 gün var daha ama sağ kadığımda ara ara ağrılarım oluyor batıyo hiç böle hissetmmiştim sağ tarafımdaki yumurta büyümüştü zaten
Anladım canım inşallah olur canımKimyasal gebelik spermn tam tutunamasndan oluyor. Adetm 4 5 gun geçiyor snra adet oluyor. Testte ikinci cizgi silik çıkıyor. Bole iste.
Benim ablam denedi ve olumlu sonuç aldı şuan 3 aylık hamile . bu ay ben denedim bekliyorum inşallah bende de işe yararselam kızlar.
geçen aydan aklımdaydı bu kür ancak adetin 2. günü başlanıyormuş.
bende dün gittim aldım malzemeleri.
başlayacağım bugün..
kullanan arkadaşlar bana umut olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum :)
teşekkürler...
İlişkiden sonra esin senin ayaklarını havaya kaldırsın biraz durduktan sonra 3 saat felan sonra dusa gir hemen lavaboya gitmeBnde ise yaramadi 5 gun adetim gecikti ve sonuc negatif
Hayırlı olsun ablana insallah sende de işe yarar canim. Bende pcoluyum bu ay klomen kullandım günde bir tane. Hergun de sabah akşam incir yedim ve adetin 2. Gününden itibaren de bal corek otu tarçın yedim.yarın yumurta kontrolum var bakalım etkisi olmuş muBenim ablam denedi ve olumlu sonuç aldı şuan 3 aylık hamile . bu ay ben denedim bekliyorum inşallah bende de işe yarar
Sağol cnm Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. :)Hayırlı olsun ablana insallah sende de işe yarar canim. Bende pcoluyum bu ay klomen kullandım günde bir tane. Hergun de sabah akşam incir yedim ve adetin 2. Gününden itibaren de bal corek otu tarçın yedim.yarın yumurta kontrolum var bakalım etkisi olmuş mu
Zaten dusa hemn girmiyorumm. Kimyasal gebelik oluyoe bnde
. Doktor biseyin yokk dedi tahlil yapti.ama baska doktora daha gidicemm..
kızlar bu bal tarçın çörek otu gerçekten işe yarıyor sanırım. henüz hamile kalmadı ama inşallah umutluyum
ben pcoluyum ve neredeyse 1 yıldır adetlerim düzensiz ve yumurtlamam olmuyordu. 2 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum ve yumurtlamam oluyor. bu gün doktorum da şaşırdı kendiliğinden yumurta oluştuğunu görünce. sen klomen mi kullandın dedi.
Canim gerçekten pco olup bu karışım ile yumurtlama mi oldu. Ne güzel?bende şimdi bir haftadır kullanıyorum ve sürekli akıntım var. Rahim filmi çektirdim de 2ay sonra aşılama yapılacakkızlar bu bal tarçın çörek otu gerçekten işe yarıyor sanırım. henüz hamile kalmadı ama inşallah umutluyum
ben pcoluyum ve neredeyse 1 yıldır adetlerim düzensiz ve yumurtlamam olmuyordu. 2 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum ve yumurtlamam oluyor. bu gün doktorum da şaşırdı kendiliğinden yumurta oluştuğunu görünce. sen klomen mi kullandın dedi.
Umarım bende de işe yarar. Adetlerim düzensiz ve yumurtlama olup olmadığını anlayamıyorum. Ve sürekli akıntım ve sürekli kasıklarimda sancı oluyorBana doktor yumurtalarimin kucik oldugunu soylemisti ben bu karisimi kullandiktan sonra doktora gittigimde buyudugunu soyledi simdi hamileyim
Alıntıyı yanlışlıkla yaptım. Ya allah bismillah deyip bende bugun adetin 2.günü bu karışıma başladım pkoluyum hem adetlerim düzensiz hem yumurtlama sorunum var şifası allahtan inşallah deyip başladım. İnş faydasını görürüz
Ben daha bu ay ilk denemem, bende ilaç tedavisine naşlamıştım ama bıtaktım. Bitkilere yoneldim adetin 2. Günü bailadım sanah aksam bir tatlı kadığı yiyorum. Bakalım ovulasyonla da takip edeceğim. Polikistik olduğumdan ovulasyonda koyu çift cizgiyi yakalayamadım desem yeri. Önce allah sonra bitkiler inşAy snucunu yaz lutfen bırde nasıl yaptın ne zaman yenıyr canım asılama tedavısı geuyrum bu ay da tutmazsa artık kurlere baslıcam sebebsız ınfertılıte benımkı
Ben daha bu ay ilk denemem, bende ilaç tedavisine naşlamıştım ama bıtaktım. Bitkilere yoneldim adetin 2. Günü bailadım sanah aksam bir tatlı kadığı yiyorum. Bakalım ovulasyonla da takip edeceğim. Polikistik olduğumdan ovulasyonda koyu çift cizgiyi yakalayamadım desem yeri. Önce allah sonra bitkiler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?