Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bu karışımdaki bal kestane balımı mı acaba benide bilgilendirirmisiniz

merhaba arkadaşlar bu karışımdaki bal kestane balımı mı acaba benide bilgilendirirmisiniz
ben bu ay ilk defa deniyorum kestane diyorlar genelde ama benim kestane çam karışımı elimde olan bir balı değerlendirdim. :) hamile olmasam da adetimi düzenlese kafi. sonucları yazarım bugun 8.günümdeyim

Kızlar merhaba bende bu karışımdan bugün aldım başladım ama ben yarım Kilo bala corekotu tarcin polen karıştırıp kavanoza hazırlayıp yaptım herkez 3ymek kaşığı balla dio ben yalnış mi yaptım acaba benim yaptığım gibi bi sakınca varmı

Sakınca olacağını sanmıyorum sabah aksam ac karnına 1 tatlı kasığı aldım ben bugun birti inş bu aya vesile olur :))

Kaç gün yaptın cnm sen yarım Kilo bal bitene kadar yapsam mi ki süresi varmı acaba
Adetin 2. Günü ile 12. Günleri arasında tıplamda 10 gün yani adetin 11. Günü sonuncuyu alıyon ve yumurtanın catlamasını beklşyorsun hoş bende polikistiğim ovulasyon takip ediyom inş ikisini aynı çizgi de görebilirim :)

slm kızlar
benimde sorum olucak klomen içtim bu ay ama adetin 13.günü yumurtam 11 mm dört gün sonra tekrar gidicem kontrole bu arada bu karışımı yesem az da olsa fayda eder mi

slm kızlar
benimde sorum olucak klomen içtim bu ay ama adetin 13.günü yumurtam 11 mm dört gün sonra tekrar gidicem kontrole bu arada bu karışımı yesem az da olsa fayda eder mi
Ettiğini bu konu başlığında okumuştum hadi hayırlısı ben bu karoşımla ovulasyonda çift cizgiyi gördüm ilk deda yumurtalıklsra etki ettiğibi hissediyorum agrışı sancılı geçti eskiden öyle bişi yasamazdım :)) inan ve uygula sonucta şifa niyetine tuketiyoruz hayırlısı Allahtan inş

adetin ikinci günü olucak ya benim geçti onun için sodum etki ettiğini bende biliyorum cnm

Kızlar merhaba çörek otu tarcın bal kullanıp hamile olan var mi içiniz de faydasını gördünüz mu cevaplarınız için şimdiden tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…