Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar selam, benim amh degerim yasima gore dusuktu. Doktorum dogal yolla hamile kalmamin cok zor oldugunu soylemisti, ben de bu kuru yaptim ve hamileyim. Denemeyi dusunen arkadaslara umut olurum insalah

Kizlar selam, benim amh degerim yasima gore dusuktu. Doktorum dogal yolla hamile kalmamin cok zor oldugunu soylemisti, ben de bu kuru yaptim ve hamileyim. Denemeyi dusunen arkadaslara umut olurum insalah
Cnm ne kuru yaptın . B.t.ç mu

midia merhaba bnmde ahm yasima gore dusuk yasim 29 ahm 0,28. tup bebek denemem oldu tutmadi.(3kere) benim adetimde duzensiz bende bu ay bu kuru yaptim dur bakalim ne olacak senn yas kac ve ahm degerin

midia merhaba bnmde ahm yasima gore dusuk yasim 29 ahm 0,28. tup bebek denemem oldu tutmadi.(3kere) benim adetimde duzensiz bende bu ay bu kuru yaptim dur bakalim ne olacak senn yas kac ve ahm degerin
Ben 34 yasindayim, benim 0,28 ya da 0,26 idi degerim. İnsallah ise yarar sende de

peki adetin duzenli mi bn son 1 bucuk senedr ilacla adet oluodum tabi tedavide oldugum icin beklemiodum kendiligimden olmayi tup bebege baslamak icin adetli olmaliyim ya acaba bu kur hamile kalmami saglamasa bile adetimi duzenler mi

peki adetin duzenli mi bn son 1 bucuk senedr ilacla adet oluodum tabi tedavide oldugum icin beklemiodum kendiligimden olmayi tup bebege baslamak icin adetli olmaliyim ya acaba bu kur hamile kalmami saglamasa bile adetimi duzenler mi
Hic bilmiyorum ki? Benim adetim duzenli sayilir cok sukur. Adet duzenlemede ise yarar mi hicbir fikrim yok ama

peki kuru ne kadar kullandin ben adetin 3. gunu basladim ne zamana kadar kullanmaliyim sen ilk kullandigin ay hamile mi kaldin

kac senelik evlisin daha once hic hamile kalmis miydin kendiliginden ben 4 senelik evliyim hic kendiligimden hamile kalmadim tup bebeklerimde tutmadi bu ay ki adetimdede asilama yaptircam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…