- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
İyi tatlım dar si başımıza inş sadce bal tarçın çörekotu mi kullandın ekstra bse yaptn mi cnmTeşekkür ederim soğan kürüne gerek kalmadı çok şükür
Kullan lar var tatlım zararı olmaz . Bu arada Hamissin gözün aydın
İyi tatlım dar si başımıza inş sadce bal tarçın çörekotu mi kullandın ekstra bse yaptn mi cnm
Cnm ne kuru yaptın . B.t.ç muKizlar selam, benim amh degerim yasima gore dusuktu. Doktorum dogal yolla hamile kalmamin cok zor oldugunu soylemisti, ben de bu kuru yaptim ve hamileyim. Denemeyi dusunen arkadaslara umut olurum insalah
Evet canimCnm ne kuru yaptın . B.t.ç mu
Anladm Cnm Bnde uygulym bkarm hayırlısı . Rabbim sna bagislasınEvet canim
Kizlar selam, benim amh degerim yasima gore dusuktu. Doktorum dogal yolla hamile kalmamin cok zor oldugunu soylemisti, ben de bu kuru yaptim ve hamileyim. Denemeyi dusunen arkadaslara umut olurum insalah
Ben 34 yasindayim, benim 0,28 ya da 0,26 idi degerim. İnsallah ise yarar sende demidia merhaba bnmde ahm yasima gore dusuk yasim 29 ahm 0,28. tup bebek denemem oldu tutmadi.(3kere) benim adetimde duzensiz bende bu ay bu kuru yaptim dur bakalim ne olacak senn yas kac ve ahm degerin
Hic bilmiyorum ki? Benim adetim duzenli sayilir cok sukur. Adet duzenlemede ise yarar mi hicbir fikrim yok amapeki adetin duzenli mi bn son 1 bucuk senedr ilacla adet oluodum tabi tedavide oldugum icin beklemiodum kendiligimden olmayi tup bebege baslamak icin adetli olmaliyim ya acaba bu kur hamile kalmami saglamasa bile adetimi duzenler mi
Ben 2. Gun basladim kullanmaya 10 gun kullandim. Hatta bazi gunler unuttum. İlk ay kaldim hamilepeki kuru ne kadar kullandin ben adetin 3. gunu basladim ne zamana kadar kullanmaliyim sen ilk kullandigin ay hamile mi kaldin
İnsallah canimsaol cok tesekkur ederim valla su umutsuzluga dustugum gunlerde umut oldun bana desem yeridir umarim rabb benide gorur senn gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?