Evet ben hamile kaldimkac senelik evlisin daha once hic hamile kalmis miydin kendiliginden ben 4 senelik evliyim hic kendiligimden hamile kalmadim tup bebeklerimde tutmadi bu ay ki adetimdede asilama yaptircam...
Herkese umut olsun diye, gerektigi kadarini yazdim zatenkac senelik evlisin kac kere hamile kaldin oykunu biraz anlatir misin bana hic tup bebek yada asilama denedin mi
Cnm stres kesinlikle yapma herseyin hayırlısı olsun inş seninde bebeğin tez zamnda2 gelir . Bnde kullandım günümü bekliyorm . 1 hafta kaldı . Eğer olursa bu kur vesile olcakkac senelik evlisin kac kere hamile kaldin oykunu biraz anlatir misin bana hic tup bebek yada asilama denedin mi
Cnm kullanabilrsin ş olmaz adetin 2 ci günü başla . Rahmi falan toparliyoCevap yokmu
Bence kullanma, sonucta dr sana ne kadar hamile kalmak yasak dediyse o kadar kullanma benceCevap yokmu
Korunmana gerek yok dedi doktor ondan cnm sordumBence kullanma, sonucta dr sana ne kadar hamile kalmak yasak dediyse o kadar kullanma bence
O zaman deneyebilirsin canimKorunmana gerek yok dedi doktor ondan cnm sordum
Peki bunun ne gibi faydası oluyor canım ya anlatabilirmisin.O zaman deneyebilirsin canim
Yumurta sayisini ve kalitesini arttiriyor diye okumustum burdan, senin sorunun ne?Peki bunun ne gibi faydası oluyor canım ya anlatabilirmisin.
Ben ocak 20 de kürtaj oldum boş gebelik geçirdim. Bu ay hamile olduğumu zannettim değerim 30 lara çıktı daha sonra dun adet oldum doktorumu aradım kimyasal gebelik o dedi bi problemin yok dedi bütün herşey yapılmıştı cumartesi günü hic birseyin yok dedi ikinci kez bu şekilde olması çok üzdü beni bidaki ay adet olduğunda gel yumurtalarına bakalım dedi ama ben gitmek istemiyorum ya vallA 10 aylık evliyim yoruldum. O yüzden bunu kullansam mi acaba kurgandan sonra yumurtalarında hic bir problemin yok dedi gayet sağlıklı dedi.Yumurta sayisini ve kalitesini arttiriyor diye okumustum burdan, senin sorunun ne?
Yumurtalarinin kalitesi ve rezervi iyiyse bosuna yapma benceBen ocak 20 de kürtaj oldum boş gebelik geçirdim. Bu ay hamile olduğumu zannettim değerim 30 lara çıktı daha sonra dun adet oldum doktorumu aradım kimyasal gebelik o dedi bi problemin yok dedi bütün herşey yapılmıştı cumartesi günü hic birseyin yok dedi ikinci kez bu şekilde olması çok üzdü beni bidaki ay adet olduğunda gel yumurtalarına bakalım dedi ama ben gitmek istemiyorum ya vallA 10 aylık evliyim yoruldum. O yüzden bunu kullansam mi acaba kurgandan sonra yumurtalarında hic bir problemin yok dedi gayet sağlıklı dedi.
Haklisin sen peki boyle şeyler yaşadın miYumurtalarinin kalitesi ve rezervi iyiyse bosuna yapma bence
Dusuk yaptim canim cok onceden, bos gebelikHaklisin sen peki boyle şeyler yaşadın mi
Cook geçmiş olsun bende geçirdim onu Peki su an gebelik var mi canimDusuk yaptim canim cok onceden, bos gebelik
Hamilelik takvimim var bak alttaPeki su an
Cook geçmiş olsun bende geçirdim onu Peki su an gebelik var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?