Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kac senelik evlisin kac kere hamile kaldin oykunu biraz anlatir misin bana hic tup bebek yada asilama denedin mi
Cnm stres kesinlikle yapma herseyin hayırlısı olsun inş seninde bebeğin tez zamnda2 gelir . Bnde kullandım günümü bekliyorm . 1 hafta kaldı . Eğer olursa bu kur vesile olcak

Kızlar kimyasal gebelik geçirdim su an adet oldum bu kuru kullansam zarar olur mu yardim lutfennn

biliorum stres yapmamaliyim ama cok stres yapiom herseyi stres yapabilme kapasitesine sahibim.yani ya ben bu kuru yapiom ama olacagina pek inanmiom acikcasi 3 kere tup bebek tutmayinca insanda umut falan kalmio acikcasi bide adet olamiom bu da sikinti umarim 1 haftaya sende guzel hbri alirsin rabbim isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsin insallah...

Yumurta sayisini ve kalitesini arttiriyor diye okumustum burdan, senin sorunun ne?
Ben ocak 20 de kürtaj oldum boş gebelik geçirdim. Bu ay hamile olduğumu zannettim değerim 30 lara çıktı daha sonra dun adet oldum doktorumu aradım kimyasal gebelik o dedi bi problemin yok dedi bütün herşey yapılmıştı cumartesi günü hic birseyin yok dedi ikinci kez bu şekilde olması çok üzdü beni bidaki ay adet olduğunda gel yumurtalarına bakalım dedi ama ben gitmek istemiyorum ya vallA 10 aylık evliyim yoruldum. O yüzden bunu kullansam mi acaba kurgandan sonra yumurtalarında hic bir problemin yok dedi gayet sağlıklı dedi.

Yumurtalarinin kalitesi ve rezervi iyiyse bosuna yapma bence

Peki su an

Cook geçmiş olsun bende geçirdim onu Peki su an gebelik var mi canim
Hamilelik takvimim var bak altta zaten forumda bi kac sayfa geri giderseniz benim bu kuru yapip hamile kaldigimi falan okuyacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…