- 17 Mayıs 2016
- 276
- 95
- 18
- 36
Ayyy ne güzel.ya Alllah im uzun omurlu olsun inşaallah bilmiyordum canım boş gebelik ten kaç ay sonra olduHamilelik takvimim var bak alttazaten forumda bi kac sayfa geri giderseniz benim bu kuru yapip hamile kaldigimi falan okuyacaksiniz
Bos gebelikten sonra bir sure ben istemedim tekrar. İlk bebegim 1,5 sene sonra oldu. Simdi de 2. Yolda. Darisi basina canim en kisa zamandaAyyy
Ayyy ne güzel.ya Alllah im uzun omurlu olsun inşaallah bilmiyordum canım boş gebelik ten kaç ay sonra oldu
bence taze yap çunkı çörek otunun içicu ozellıgı var bı anda cok karışım hazırlama ben ıkı uc günlük karışım hazırlıyodum cok faydasını da gordum arkadaşım kullanıdgı ay hamıle kaldı bebegı 6 aylık sımdı rabbım şifa versin ınsllahiyi geceeler kızlar ben bal tarcın çörek otu karışımını gcen ay yapmıştım kalanını bu ayda kullanabilirmiyim onu sormak istedim bi zararı olurmu kullanırsam gcen ay gec başlamıstım biraz bu ayada kaldı yoksa taze tazemi yapmak lazım her ay
iyi geceler tarifteki gibi yaptım ölçüye göre allaha şükükr bana gerek kalmadı bu ay hamile olduğumu öğrendim arkadaşıma verecektşm onun için sordum teşekkürlerbence taze yap çunkı çörek otunun içicu ozellıgı var bı anda cok karışım hazırlama ben ıkı uc günlük karışım hazırlıyodum cok faydasını da gordum arkadaşım kullanıdgı ay hamıle kaldı bebegı 6 aylık sımdı rabbım şifa versin ınsllah
Cnm haklısın kafadan atmak lazm rahat olmk lazm ana bunu başarmk çok zor ben 2 yıldr tedavi görüyrm kafamda da atamdm en son tüp bebeğe karar verdk değerlerm yüksek çıkınca yumurtalar donduruldu şimdi adet olmayı bekliorm 25 de olmam lzmdı olmdm bir umut test yaptm negatif zaten bu beklediği birşydi söktürücü aldm hala da olmadm normalde ben söktürücü 4 tane içemem de olurdm bayram gelmedn yaptrsydm bir yine erteleneck bayrama denk geleck birşy olursa gidemicz tatil die ya ben yumurta toplanrken hafta sonuna denk geldi çok skntı yaşadm inş transferde yaşamam cnm ne güzel darısı bizlere olsn inş Rabbim ne zaman bizlere nasip eder bilinmez bekliorz bakalm sabırla kafadn ne zaman attm biliormsn bende tüp bebeğe başladk yumurtalarm toplandı ohhs oldm bem çok acı çektm o zaman dedim Allahm nolursn sağlık ver önce bana sonra dedm ki zamanı var artk akışına bırakmanın zamanı çoktan geldi geçior şimdide aslında tek skntı bayrama denk geleck olması yoksa problem olmz bnm için ama yine de hakkımda hayrlısı olsnKızlar bence sorunu kafanızdan bitirmeniz gerekiyor. Ben denedim ama sürekli tuttu mu tutacakmı endişesi içindeydim. Ki tutmadıda zaten. Miraç kandili çok dua ettim ve Rabbim duamı kabul buyurdu . Şuan 4 aylık hamileyim ve herseyim çok şükür yolunda . Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu konuyu sorun olmaktan çıkarın ve akışına bırakın .
Amin insallah Rabbim nasip etsin bende ilk kullandigim ay yunurtladigimi hissetmistim ve olmasi gereken gunde yumurtalama olmustu hamile oldugumu ogrenmistim 2i eylul tam bjr sene olacak oglum suan 3.5 aylik Allah tum isteyenlere nasip etsinKızlar bende bu ay yaptım bu kuru ama ciddi yumurtladigimi hissettim inşallah bu mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine hayirlisiyla bizimde evladimizimi kucağınıza almak nasip olur
Aminnnn canım benim aramak çok zor Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bizleredeAmin insallah Rabbim nasip etsin bende ilk kullandigim ay yunurtladigimi hissetmistim ve olmasi gereken gunde yumurtalama olmustu hamile oldugumu ogrenmistim 2i eylul tam bjr sene olacak oglum suan 3.5 aylik Allah tum isteyenlere nasip etsin
Sizinde yumurtlama döneminde kasik agriniz olmusmuyduAmin insallah Rabbim nasip etsin bende ilk kullandigim ay yunurtladigimi hissetmistim ve olmasi gereken gunde yumurtalama olmustu hamile oldugumu ogrenmistim 2i eylul tam bjr sene olacak oglum suan 3.5 aylik Allah tum isteyenlere nasip etsin
Evet olmustu birde akintiSi
Sizinde yumurtlama döneminde kasik agriniz olmusmuydu
Amin inşallahKızlar bende bu ay yaptım bu kuru ama ciddi yumurtladigimi hissettim inşallah bu mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine hayirlisiyla bizimde evladimizimi kucağınıza almak nasip olur
öncelikli hayırlı bayramlar , sizdemi bu kurden uyguladıktan sonra gebe kaldinizAmin inşallah
Size de hayırlı bayramlar. Evet ben de bu kuru uyguladigim ay hamile kaldım normalden 2-3gun önce yumurtlama olduöncelikli hayırlı bayramlar , sizdemi bu kurden uyguladıktan sonra gebe kaldiniz
Size de hayırlı bayramlar. Evet ben de bu kuru uyguladigim ay hamile kaldım normalden 2-3gun önce yumurtlama oldu
İnşallah canım inşallah. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. En kısa zamanda bebislerimize kavusuruz inşallah.Benimde önce oldu inşallah bende bu ay hayırlisiyla gebe kalır da sağlıklı sıhhatli dogururum. İnşallah İnşallah sizde sağ saglim kucağınıza alırsınız
İnşallah canım inşallah. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. En kısa zamanda bebislerimize kavusuruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?