- 29 Mayıs 2015
- 130
- 58
- 48
BENİM OLMADII YAA ADET OLDUM TEKRAR KULLANMALIMIYIM Kİ ACABA EĞER BİR ETKİSİ OLMUYCAKSA HEPMİ OLMAZ Kİ!!!Amin inşallah
Bence bu ay da dene canım arı sutu almani tavsiye ederimBENİM OLMADII YAA ADET OLDUM TEKRAR KULLANMALIMIYIM Kİ ACABA EĞER BİR ETKİSİ OLMUYCAKSA HEPMİ OLMAZ Kİ!!!
Bildigimi kadariyla 8 ay sureyle kullaniliyordu kimin ilk ay kimin diger aylarda faydasini gosterebiliyor kullanmakta bir zarar yok deneyin moralinizide yuksek tutun ve inanin ki kafadan cikarinca oluyorBENİM OLMADII YAA ADET OLDUM TEKRAR KULLANMALIMIYIM Kİ ACABA EĞER BİR ETKİSİ OLMUYCAKSA HEPMİ OLMAZ Kİ!!!
İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE OLUR. BEN İKİ KEZ GEBE KALDIM BİRİNİ 17. HAFTASINDA BİR DİĞERİNİDE DIŞ GEBELİKLE TÜPÜMDE DAHİL OLMAK ÜZERE KAYBETTİM 2 TÜP BEBEK DENEDİM OLMADI İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜMDE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLARIM OLUR. İNSANIN AZCKDA OLSA HEVESİ KIRILIYOR AMA ÜMİT ALLAHDANBildigimi kadariyla 8 ay sureyle kullaniliyordu kimin ilk ay kimin diger aylarda faydasini gosterebiliyor kullanmakta bir zarar yok deneyin moralinizide yuksek tutun ve inanin ki kafadan cikarinca oluyor
Rabbim hayirli zamanda gonlune gore versin Allahtan umut kesilmezİNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE OLUR. BEN İKİ KEZ GEBE KALDIM BİRİNİ 17. HAFTASINDA BİR DİĞERİNİDE DIŞ GEBELİKLE TÜPÜMDE DAHİL OLMAK ÜZERE KAYBETTİM 2 TÜP BEBEK DENEDİM OLMADI İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜMDE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLARIM OLUR. İNSANIN AZCKDA OLSA HEVESİ KIRILIYOR AMA ÜMİT ALLAHDAN
ARI SÜTÜNÜ BUNUNLA BİRLİKTEMİ İÇİCEMBence bu ay da dene canım arı sutu almani tavsiye ederim
Ben tek kullandım canım arı sutunu esimde kullandı ilk ay oldu bizim ama kafanı rahat tutmak cok önemliARI SÜTÜNÜ BUNUNLA BİRLİKTEMİ İÇİCEM
EVET ÖYLE TAŞLARIN ÜZERİNDE ÇİÇEK BİTİREN RABBİM İNŞALLAH BİZEDE NASİPEDER.Rabbim hayirli zamanda gonlune gore versin Allahtan umut kesilmez
EŞİMİN ARI ÜRÜNLERİNE ALERJİSİ VAR TÜHHBen tek kullandım canım arı sutunu esimde kullandı ilk ay oldu bizim ama kafanı rahat tutmak cok önemli
BEN FAZLAMI KULLANDIM ACABA SABAH AKŞAM İÇTİMEŞİMİN ARI ÜRÜNLERİNE ALERJİSİ VAR TÜHH
Ben o kuru uygulamadim yani bir gün yaptım bıraktim sadece arı şutu içtim sen iç esin icemiyorsa eşine de keçi boynuzu falan kaynatBEN FAZLAMI KULLANDIM ACABA SABAH AKŞAM İÇTİM
BEN FAZLAMI KULLANDIM ACABA SABAH AKŞAM İÇTİM
YOK ÖYLE YAPTIM AMA SABAH AKŞAM İÇTİM GALİBA ÇOK GELDİZaten o kuru adetin ikinci günü başlayıp 13.gün birakman gerekiyordu
BENİM OLMADII YAA ADET OLDUM TEKRAR KULLANMALIMIYIM Kİ ACABA EĞER BİR ETKİSİ OLMUYCAKSA HEPMİ OLMAZ Kİ!!!
Aaa kuzum negatifi görürsek denemeye değer bir de hayıt otu deneyelim onun çayı varmış :)Janow bunla baya hamile kalan var canim bende oglumda bunla hamile kaldim.Denesekmi bi:)
Oyy doğruya :)sen inşallah denemezsin kuzum ben dener yazarim sana sende karninda bebisinle okursun yazdıklarımı:)Aaa kuzum negatifi görürsek denemeye değer bir de hayıt otu deneyelim onun çayı varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?