Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BENİM OLMADII YAA ADET OLDUM TEKRAR KULLANMALIMIYIM Kİ ACABA EĞER BİR ETKİSİ OLMUYCAKSA HEPMİ OLMAZ Kİ!!!
Bildigimi kadariyla 8 ay sureyle kullaniliyordu kimin ilk ay kimin diger aylarda faydasini gosterebiliyor kullanmakta bir zarar yok deneyin moralinizide yuksek tutun ve inanin ki kafadan cikarinca oluyor

Bildigimi kadariyla 8 ay sureyle kullaniliyordu kimin ilk ay kimin diger aylarda faydasini gosterebiliyor kullanmakta bir zarar yok deneyin moralinizide yuksek tutun ve inanin ki kafadan cikarinca oluyor
İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE OLUR. BEN İKİ KEZ GEBE KALDIM BİRİNİ 17. HAFTASINDA BİR DİĞERİNİDE DIŞ GEBELİKLE TÜPÜMDE DAHİL OLMAK ÜZERE KAYBETTİM 2 TÜP BEBEK DENEDİM OLMADI İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜMDE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLARIM OLUR. İNSANIN AZCKDA OLSA HEVESİ KIRILIYOR AMA ÜMİT ALLAHDAN

Rabbim hayirli zamanda gonlune gore versin Allahtan umut kesilmez

Ark benimde adet 2 günü bugün bal çörekotu tarcin ve iCine ceviz fındık Badem koydum yiyorum hadi hayırlısı ins

Kızlar oncelikle hersey Allahtan istiyoruz biz sadece bir vesile ariyoruz.benimilk hamileligimdusukle sonuclandidusuktensonra 5.ayda hamile kaldim simdide kizim olacak Allahin izni ile ben Bu kuru 2ay kullandim sonra hamile kaldim tabiki herseyi Allahtan istiyoruz dilerim rabbimden sizinde evlatlariniz olur rahat olun kafanızı takmayın taktikca hormonlarınız engeller çünkü bende çok takıyordum

merhabalar ben bu kürü denemek istiyorm fakat benim reglm cok duzenli en fazla bi gun erken yada gec oluyorm ama nette arastrdm rgl duzenli olanlarda kist bide adet gecikmesi yapabiliyrms cunku tarcinin adet geciktirme ozelligi varmis bunu kullanip bu sekilde adet duzeni bozulan var mi cok denemk istyrm fakat korkuyrm bide duzeni bozup kendime nur topu gibi bi kist yapmaktan ustune bide vajinitimde var.ve nasil yapiliyo kac gun yapiliyo acabaa

Janow bunla baya hamile kalan var canim bende oglumda bunla hamile kaldim.Denesekmi bi:)

Aaa kuzum negatifi görürsek denemeye değer bir de hayıt otu deneyelim onun çayı varmış :)
Oyy doğruya :)sen inşallah denemezsin kuzum ben dener yazarim sana sende karninda bebisinle okursun yazdıklarımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…