Canım inşallah ikimizde bebişlerle okur bol.bol dua ederiz bizim.gibi isteyenlere :)Oyy doğruya :)sen inşallah denemezsin kuzum ben dener yazarim sana sende karninda bebisinle okursun yazdıklarımı:)
Adete kac gun var canim benim 9 ocakMrb arkadaşlar bu ay bnde başladım bakalım hayırlısı. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bnmki düzenli çok şükür eşimde de sıkıntı yok 6 aydr düşünüyoruz. Rabbim hayırlara sonuçlandırsın
B berksuuu 1 tatli kasigi saf balMerhaba arkadaşlar bu kür nasil kullaniliyo ölçüleri nedir çörek otunu ezipmi koyuyosunuz aciklarsaniz çok sevinirim
Daha adetten çıkmadım ama 3.günü başladım. Gecen ay 15.gündü yumurtlamam. Bu ay yine yumurta takibi yaptırmak istiyorum faydası olup olmadığını görmek için. İlk muayenede doktor rahmimim yapısının biraz farklı olduğunu söylemişti, bu ara kafamı o da kurcalıyor inşallah bir şey çıkmazAdete kac gun var canim benim 9 ocak
Kendini yipratma canim dr un her dedigine de takılma. Kuru deneyip muayenede cok güzel yumurtlayan insanlar var seninde oyle olur inşallah gun aşırı iyi degerlendir canımDaha adetten çıkmadım ama 3.günü başladım. Gecen ay 15.gündü yumurtlamam. Bu ay yine yumurta takibi yaptırmak istiyorum faydası olup olmadığını görmek için. İlk muayenede doktor rahmimim yapısının biraz farklı olduğunu söylemişti, bu ara kafamı o da kurcalıyor inşallah bir şey çıkmaz
Insallah canim yaz bize mutlakateşekkür ederim yapicam umarim etkili olur
Gecmis olsun canim. Dene mutlaka ve yumurtlama zamanlarini iyi degerlendir cok kisi var deneyip hamile kalan. Ben de ilk bu ay basladim. 12 gun kaldi bata ise yararsa yazarim mutlaka. Insallah ise yarar ve hamileyimdir. Hepimiz kavusalim alalim o guzel haberi insallahMerhaba kızlar 2 ay önce vajinismus hastalığını yendim bu ay bende basladim bu küre yarin kürüm bitiyor..Yüce Rabbim insallah en kısa zamanda bizede evlat duygusunu tadmayı nasip eder..Allah yardımcınız olsun canlarım...
O gün sağ kasigimda ağrı vardı akıntıda gelmişti ama değerlendiremedk bence catladigi o gün yumurtam bakalm gorecez eğer adet 26 ocakta gelirse kesin o gün yumurtlama olmuştur .. kullanicaksan ovu.takibi yapackmissin demek ki :)Benim geçen ay 15nde çatladı ama bu ay kürü kullandım sadece sabahları, 14nde gittim doktor çatlamaya aday bir yumurta bile bulamadı. Dün progestoru ölçtürdüm. 9.82 yle yumurtladığımı, erken çatladığını söyledi artık kaçıncı günde oldu bilmiyorum, bu ay çok hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?