Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyy doğruya :)sen inşallah denemezsin kuzum ben dener yazarim sana sende karninda bebisinle okursun yazdıklarımı:)
Canım inşallah ikimizde bebişlerle okur bol.bol dua ederiz bizim.gibi isteyenlere :)

Mrb arkadaşlar bu ay bnde başladım bakalım hayırlısı. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bnmki düzenli çok şükür eşimde de sıkıntı yok 6 aydr düşünüyoruz. Rabbim hayırlara sonuçlandırsın

Kızlar bende bu ay bu kuru denedim. Adete 13 gun var hakkimizda hayirlisi. Deneyenler yazin adet oldunuz mu hamis mi oldunuz

Adete kac gun var canim benim 9 ocak

Merhaba arkadaşlar bu kür nasil kullaniliyo ölçüleri nedir çörek otunu ezipmi koyuyosunuz aciklarsaniz çok sevinirim

B berksuuu
Merhaba arkadaşlar bu kür nasil kullaniliyo ölçüleri nedir çörek otunu ezipmi koyuyosunuz aciklarsaniz çok sevinirim
B berksuuu 1 tatli kasigi saf bal
1 cay kasigi tarçın
1Cay kasigi corekotu.
Karıştırıp hergun sabah ac karna ye canim. Adetin 1. Gununden 13.gune kadar.
Corekotunu agzinda ezerek ye daha etkili. Çekilmiş olanlar pek onerilmiyor.

Adete kac gun var canim benim 9 ocak
Daha adetten çıkmadım ama 3.günü başladım. Gecen ay 15.gündü yumurtlamam. Bu ay yine yumurta takibi yaptırmak istiyorum faydası olup olmadığını görmek için. İlk muayenede doktor rahmimim yapısının biraz farklı olduğunu söylemişti, bu ara kafamı o da kurcalıyor inşallah bir şey çıkmaz

Merhaba kızlar 2 ay önce vajinismus hastalığını yendim bu ay bende basladim bu küre yarin kürüm bitiyor..Yüce Rabbim insallah en kısa zamanda bizede evlat duygusunu tadmayı nasip eder..Allah yardımcınız olsun canlarım...

Kendini yipratma canim dr un her dedigine de takılma. Kuru deneyip muayenede cok güzel yumurtlayan insanlar var seninde oyle olur inşallah gun aşırı iyi degerlendir canım

Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim. Dene mutlaka ve yumurtlama zamanlarini iyi degerlendir cok kisi var deneyip hamile kalan. Ben de ilk bu ay basladim. 12 gun kaldi bata ise yararsa yazarim mutlaka. Insallah ise yarar ve hamileyimdir. Hepimiz kavusalim alalim o guzel haberi insallah

eflen teşekkür ederim canım işe yararsa bana mesaj at olur mu..bende bide pco var doktor yumurtaliklarimin yavaş çalıştığını söyledi ama ben ümidimi hic bir zaman kaybetmiyorum rabbim dilerse olur sadece inaniyorum

Deneyip olumlu sonuç alan yok mu bu aralar kızlar?

Mrb arkadaşlar . Bu ay bende kullandm 10 gün bugn adetn 12.gunu dün benden yumurta akı gbi akıntı geldi bugn daha sıvı yine şeffaf ama uzamiyo sizce yumurtladn mi normalde 15 .günü oluyor genelde yumurtlamam ama bu kürü uygulayanlar erken yumurtluyormus doğru mu sizde de öyle oldumu. ???

Benim geçen ay 15nde çatladı ama bu ay kürü kullandım sadece sabahları, 14nde gittim doktor çatlamaya aday bir yumurta bile bulamadı. Dün progestoru ölçtürdüm. 9.82 yle yumurtladığımı, erken çatladığını söyledi artık kaçıncı günde oldu bilmiyorum, bu ay çok hissetmedim

O gün sağ kasigimda ağrı vardı akıntıda gelmişti ama değerlendiremedk bence catladigi o gün yumurtam bakalm gorecez eğer adet 26 ocakta gelirse kesin o gün yumurtlama olmuştur .. kullanicaksan ovu.takibi yapackmissin demek ki :)

eflen B bilgge Ades475 Merhaba arkadaşlar bende 1 yıldır buforumlari takip ediyorum 2 ay öncesine gebelikten dolayi kürtaj oldum bu ay ilk defa corekotu kuru yapıyorum 8. Gun bugün :) fayda görür muyum bilmiyorum ama bugün ovulasyon testi yaptım bayagi belirgincikti cizgim yani aslında daha adetin 9.günü ama sanki yumurta catlayacam gibi yarın öyle bir koyuluk var.... Bu kür den siz bi sonuç aldınız mı .?

Ovulasyon testim resimdeki gibi bayağı erken çatlayacak galiba siz ne dersiniz

Eklentiler

• DSC_4103.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 195
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…