- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canm bn takip etmedim testiyle ama sanirsam benmkide erken catladi ya 11.gun yda 12.gun catladi 11. Günü degerlendrdik ama kısmet yaa bnde bu ay preseed kullanacktim gerek kalmadı bence önümüzdeki ay takip yapıp bakacm..Ovulasyon testim resimdeki gibi bayağı erken çatlayacak galiba siz ne dersiniz
Canım benimde erken geliyo sanki yarın yumurtlarım gibi geliyo bakalım değerlendirmeye çaluşcamCanm bn takip etmedim testiyle ama sanirsam benmkide erken catladi ya 11.gun yda 12.gun catladi 11. Günü degerlendrdik ama kısmet yaa bnde bu ay preseed kullanacktim gerek kalmadı bence önümüzdeki ay takip yapıp bakacm..
Bence de değerlendir.. bn kacirdim sanırım yapacak birşey yok önümüzdeki aya kısmet..Canım benimde erken geliyo sanki yarın yumurtlarım gibi geliyo bakalım değerlendirmeye çaluşcam
Canım ben geçen ay kullandım ama sadece sabahları bir tatlı kaşığı kadar yedim zararı olmasın diye adetimde gecikme falan olmadı. Bi etkisi de olmadı bilmiyorum ikinci ay devam etmeliyimmerhabalar ben bu kürü denemek istiyorm fakat benim reglm cok duzenli en fazla bi gun erken yada gec oluyorm ama nette arastrdm rgl duzenli olanlarda kist bide adet gecikmesi yapabiliyrms cunku tarcinin adet geciktirme ozelligi varmis bunu kullanip bu sekilde adet duzeni bozulan var mi cok denemk istyrm fakat korkuyrm bide duzeni bozup kendime nur topu gibi bi kist yapmaktan ustune bide vajinitimde var.ve nasil yapiliyo kac gun yapiliyo acabaa
bilgge merak ettim adet oldunmu bugün başladım bende ilk uygulamam hayırlısı bakalım bende sonucu yazarımBnde merak ediyorum ama adet olacak gibiyim daha 4 günüm var. Boş yere gecikmesin de..
Yok arkadaşım hamile değilim adet oldum malesef bu ay da doktor klomen ve ovitrelle verdi progesteronum 33 çıktı bakalım beklemedeyimbilgge merak ettim adet oldunmu bugün başladım bende ilk uygulamam hayırlısı bakalım bende sonucu yazarım
Bu yorumdan sonra mı hamile kaldınız. Çörek otu kürü yapmış mıydınızCanm bn takip etmedim testiyle ama sanirsam benmkide erken catladi ya 11.gun yda 12.gun catladi 11. Günü degerlendrdik ama kısmet yaa bnde bu ay preseed kullanacktim gerek kalmadı bence önümüzdeki ay takip yapıp bakacm..
Değerlendirmedim demişsin hamilelik tablon vr.O gün sağ kasigimda ağrı vardı akıntıda gelmişti ama değerlendiremedk bence catladigi o gün yumurtam bakalm gorecez eğer adet 26 ocakta gelirse kesin o gün yumurtlama olmuştur .. kullanicaksan ovu.takibi yapackmissin demek ki :)
Yaptm canm geçtiğimz ay br hamileym preseed de kullandm bn ama hangisinin etkisi bilmiyorum belki ikisininde :)Bu yorumdan sonra mı hamile kaldınız. Çörek otu kürü yapmış mıydınız
İnan bnde çok şaşırdım akintima Gore yumurtlamayi takip ettim ama erken catlamams hatta br gün geç bile catlams adetn 17.gunu catlams yumurtam canm Ogün ilişkide olmamıştı bir sonraki gün ve bir önceki gün olmuştu ksimette varms demekki bnm hiç umudum yoktu. 17. Günü catladiginida gebelk testi yaptırınca anladm değer düşuktu adet programı vardi bende oraya belirtilerimi vücut işimi yazıyorum 14. Günden sonra hergun yazmıştım sabah yataktan kalkıp hic dikkat etmemistm sadece gebelik varmı diye ateş ölçüyordum meğerse ateşin en düşuk olduğu günde yumurtlama günü imiş en düşuk atesde ayın 17sinde ondan sonra birden artmış çok karışıktı bu ay canm çok rahatsizdm yorgan döşek yattm.Değerlendirmedim demişsin hamilelik tablon vr.
Kaçıncı gün yumurtladınızCanım benimde erken geliyo sanki yarın yumurtlarım gibi geliyo bakalım değerlendirmeye çaluşcam
Normalde 13. Gün yumurtlarım ama o kürden dolayı 16. Gün yumurtladım ve tutmadı adet pldumKaçıncı gün yumurtladınız
canım merhaba çörek otu bal tarçın kürüyle ilgili bilgiler arıyordum senden fikir alabilirim dedim:) bu ay bende başlayacağım hatta bugün başlayacağım ama 5. gün de klomen kullanmaya başlayacağım ikisi bir arada kullanılır mı bilgin var mı?bir de bu kür yumurtaları büyütüyor mu sadece yoksa çatlamasına da yardımcı oluyor mu?Yaptm canm geçtiğimz ay br hamileym preseed de kullandm bn ama hangisinin etkisi bilmiyorum belki ikisininde :)
mrb canm ..canım merhaba çörek otu bal tarçın kürüyle ilgili bilgiler arıyordum senden fikir alabilirim dedim:) bu ay bende başlayacağım hatta bugün başlayacağım ama 5. gün de klomen kullanmaya başlayacağım ikisi bir arada kullanılır mı bilgin var mı?bir de bu kür yumurtaları büyütüyor mu sadece yoksa çatlamasına da yardımcı oluyor mu?
aralık ayında ilk kez kullanmıştım klomen canım ve çatlatma iğnesine rağmen kist yapmıştı bende.o zman ben bu ay sadece bu kürü kullanayım ikisini bir kullanmayayım dimimrb canm ..
Catlamasinada yardmci oluyormuş ama klomenle kullanma canm kist yapar yumurtalar hızlıca buyur gider..
Evet canm bugn başla sabah akşam ye 10 gün inslh olur canm bu ay bn erken catladi derken geç catlams yumurtam geçen ay bn tek Öğün yemistm 8 gün belkide ondan öyle oldu sen düzenli ye bakalm Allah ım nasip eder inslhhhhh ...:))aralık ayında ilk kez kullanmıştım klomen canım ve çatlatma iğnesine rağmen kist yapmıştı bende.o zman ben bu ay sadece bu kürü kullanayım ikisini bir kullanmayayım dimi
öyle yapayım bakalım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sağol desteklerin için ikisini de kullanacaktım aslında ama sadece klomen kullandığım zaman da bile yuurtam çok büyümüştü ve kist oldu çatlamadı ikisi bir ağır gelir dediğin gibi bu ay bunu yapalım sonra olmazsa klomene devam:) ayyy kafayı yemezsek tabi bu durumlardan :)Evet canm bugn başla sabah akşam ye 10 gün inslh olur canm bu ay bn erken catladi derken geç catlams yumurtam geçen ay bn tek Öğün yemistm 8 gün belkide ondan öyle oldu sen düzenli ye bakalm Allah ım nasip eder inslhhhhh ...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?