Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ovulasyon testim resimdeki gibi bayağı erken çatlayacak galiba siz ne dersiniz
Canm bn takip etmedim testiyle ama sanirsam benmkide erken catladi ya 11.gun yda 12.gun catladi 11. Günü degerlendrdik ama kısmet yaa bnde bu ay preseed kullanacktim gerek kalmadı bence önümüzdeki ay takip yapıp bakacm..

Canm bn takip etmedim testiyle ama sanirsam benmkide erken catladi ya 11.gun yda 12.gun catladi 11. Günü degerlendrdik ama kısmet yaa bnde bu ay preseed kullanacktim gerek kalmadı bence önümüzdeki ay takip yapıp bakacm..
Canım benimde erken geliyo sanki yarın yumurtlarım gibi geliyo bakalım değerlendirmeye çaluşcam

Canım ben geçen ay kullandım ama sadece sabahları bir tatlı kaşığı kadar yedim zararı olmasın diye adetimde gecikme falan olmadı. Bi etkisi de olmadı bilmiyorum ikinci ay devam etmeliyim

Bnde merak ediyorum ama adet olacak gibiyim daha 4 günüm var. Boş yere gecikmesin de..

İyi akşamlar bayanlar bende 1 seneyi geçti bebek istiyorum ama olmadı bir probem olduğunu falan da söylemedi doktor yinede klomen kullandım 1 kutu kullandım sadece ve sonuç negatif oldu şimdi ne yapmaliyim bilmiyorum inşallah bu ay hamileyimdir .eğer regl olursam bende bir küre başlamayı ve özele gidip doktora Danışmayi düşünüyorum umarım yardımcı olur çok üzülüyorum .Rabbim yardımcımız

bilgge merak ettim adet oldunmu bugün başladım bende ilk uygulamam hayırlısı bakalım bende sonucu yazarım
Yok arkadaşım hamile değilim adet oldum malesef bu ay da doktor klomen ve ovitrelle verdi progesteronum 33 çıktı bakalım beklemedeyim

Bu yorumdan sonra mı hamile kaldınız. Çörek otu kürü yapmış mıydınız

Değerlendirmedim demişsin hamilelik tablon vr.
İnan bnde çok şaşırdım akintima Gore yumurtlamayi takip ettim ama erken catlamams hatta br gün geç bile catlams adetn 17.gunu catlams yumurtam canm Ogün ilişkide olmamıştı bir sonraki gün ve bir önceki gün olmuştu ksimette varms demekki bnm hiç umudum yoktu. 17. Günü catladiginida gebelk testi yaptırınca anladm değer düşuktu adet programı vardi bende oraya belirtilerimi vücut işimi yazıyorum 14. Günden sonra hergun yazmıştım sabah yataktan kalkıp hic dikkat etmemistm sadece gebelik varmı diye ateş ölçüyordum meğerse ateşin en düşuk olduğu günde yumurtlama günü imiş en düşuk atesde ayın 17sinde ondan sonra birden artmış çok karışıktı bu ay canm çok rahatsizdm yorgan döşek yattm.

Yaptm canm geçtiğimz ay br hamileym preseed de kullandm bn ama hangisinin etkisi bilmiyorum belki ikisininde :)
canım merhaba çörek otu bal tarçın kürüyle ilgili bilgiler arıyordum senden fikir alabilirim dedim:) bu ay bende başlayacağım hatta bugün başlayacağım ama 5. gün de klomen kullanmaya başlayacağım ikisi bir arada kullanılır mı bilgin var mı?bir de bu kür yumurtaları büyütüyor mu sadece yoksa çatlamasına da yardımcı oluyor mu?

mrb canm ..
Catlamasinada yardmci oluyormuş ama klomenle kullanma canm kist yapar yumurtalar hızlıca buyur gider..

mrb canm ..
Catlamasinada yardmci oluyormuş ama klomenle kullanma canm kist yapar yumurtalar hızlıca buyur gider..
aralık ayında ilk kez kullanmıştım klomen canım ve çatlatma iğnesine rağmen kist yapmıştı bende.o zman ben bu ay sadece bu kürü kullanayım ikisini bir kullanmayayım dimi

aralık ayında ilk kez kullanmıştım klomen canım ve çatlatma iğnesine rağmen kist yapmıştı bende.o zman ben bu ay sadece bu kürü kullanayım ikisini bir kullanmayayım dimi
Evet canm bugn başla sabah akşam ye 10 gün inslh olur canm bu ay bn erken catladi derken geç catlams yumurtam geçen ay bn tek Öğün yemistm 8 gün belkide ondan öyle oldu sen düzenli ye bakalm Allah ım nasip eder inslhhhhh ...:))

öyle yapayım bakalım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sağol desteklerin için ikisini de kullanacaktım aslında ama sadece klomen kullandığım zaman da bile yuurtam çok büyümüştü ve kist oldu çatlamadı ikisi bir ağır gelir dediğin gibi bu ay bunu yapalım sonra olmazsa klomene devam:) ayyy kafayı yemezsek tabi bu durumlardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…