- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Yemeden hamile kalirsin inslhöyle yapayım bakalım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sağol desteklerin için ikisini de kullanacaktım aslında ama sadece klomen kullandığım zaman da bile yuurtam çok büyümüştü ve kist oldu çatlamadı ikisi bir ağır gelir dediğin gibi bu ay bunu yapalım sonra olmazsa klomene devam:) ayyy kafayı yemezsek tabi bu durumlardan :)
vuruldum canım ben aralık ayında adetimin 5. günü başladım klomene bittiğinin ertesi günü gittim ve 20mm lik yumurtam vardı bir tane doktor ilactan dolayı hılı buyuduğunu söyledi iğnemi aldım vuruldum ama o ay adetim gelmedi lekelenme şeklinde olunca doktora gittim ve iki tane kistim olduğunu öğrendim ikisi de 4 er cm şükür kistler geçti bakalım bu ay da bunu deneyeyim ne olacakYemeden hamile kalirsin inslhbn yiyordum az kalmıştı.. çok hızlı büyüyorsa tek Öğün ye istersen buda kist yapmasn Allahım korusun. Klomen kullandığında catlatma iğnesini vurul 17 18 mm olunca zaten catlayana kadr 20mm e yaklasiyo
Seninkiler uçmuş hemen maşallah. Sen klomemden uzak dur bence :) 5 günde 20mm iyimis valla .. bir bunu dene inlsh guzl sonuçlar alırsın.vuruldum canım ben aralık ayında adetimin 5. günü başladım klomene bittiğinin ertesi günü gittim ve 20mm lik yumurtam vardı bir tane doktor ilactan dolayı hılı buyuduğunu söyledi iğnemi aldım vuruldum ama o ay adetim gelmedi lekelenme şeklinde olunca doktora gittim ve iki tane kistim olduğunu öğrendim ikisi de 4 er cm şükür kistler geçti bakalım bu ay da bunu deneyeyim ne olacak
aynen canım birde ilk gittiğimde sadece solda vardı 20mm olmuş sağda hiçbirşey yoktu ama sonradan gelişmiş sağdakide kist iki tarafta da çıktı 4 cmlik klomen kullanmayayım dediğin gibi ben birde bunu deneyeyim bakalım inşallah işe yarar akşam da keçi boynuzu özü aldım eşime içireceğim tahlil falan vermedik ama işe yarıyormuş çok valla ne duyarsak yapıyoruz bakalım hayırlısı :)Seninkiler uçmuş hemen maşallah. Sen klomemden uzak dur bence :) 5 günde 20mm iyimis valla .. bir bunu dene inlsh guzl sonuçlar alırsın.
Yapn canm eşin test versn ama bir kaç ay daha olmazsa br bakın yani :) inslh gerek kalmadan olur. :)aynen canım birde ilk gittiğimde sadece solda vardı 20mm olmuş sağda hiçbirşey yoktu ama sonradan gelişmiş sağdakide kist iki tarafta da çıktı 4 cmlik klomen kullanmayayım dediğin gibi ben birde bunu deneyeyim bakalım inşallah işe yarar akşam da keçi boynuzu özü aldım eşime içireceğim tahlil falan vermedik ama işe yarıyormuş çok valla ne duyarsak yapıyoruz bakalım hayırlısı :)
inşallah canım çok sağol yardımların için dualarını bizden esirgeme :)Yapn canm eşin test versn ama bir kaç ay daha olmazsa br bakın yani :) inslh gerek kalmadan olur. :)
inşallah canım çok sağol yardımların için dualarını bizden esirgeme :)
ben kullandım bu ay bekliyorum bakalım inşallah etki etmiştir.çatladığını nasıl anladın ben bir türlü dikkat edemiyorum ona yaBende kullandım erken bile çatladı. Ondan öncede soğan kürü uygulamıştım
Doktor kontrolünde yumurta takibim vardı.ben kullandım bu ay bekliyorum bakalım inşallah etki etmiştir.çatladığını nasıl anladın ben bir türlü dikkat edemiyorum ona ya
anladım canım ben klomen kullanırken yaptırmıştım sadece yumurta takibi bakalım bunda ne olacak.hayırlısı olsunDoktor kontrolünde yumurta takibim vardı.
Doktor kontrolünde yumurta takibim vardı.
valla takip ettirseydim bende ne olduğunu anlardım ya ama imkan yoktu 1 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bir tane yumurta gelişmişti.o da çatlamamış kist oldu zaten.bakalım bunda ne olacakBenim klomenle bile bu kadar çabuk büyümemişti
inşallah canım yaz mutlaka durumları.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbu ay adetin 3.günü başladım 12.gün dahil yaptım bende bu kürü.
negatif tüp bebek denememden sonraki ilk ayımdı o yüzden bende bu ay etki etmeyebilir.
olur da bir süpriz olursa buraya yazarımm.
inşallah canım yaz mutlaka durumları.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?