Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemeden hamile kalirsin inslh bn yiyordum az kalmıştı.. çok hızlı büyüyorsa tek Öğün ye istersen buda kist yapmasn Allahım korusun. Klomen kullandığında catlatma iğnesini vurul 17 18 mm olunca zaten catlayana kadr 20mm e yaklasiyo

vuruldum canım ben aralık ayında adetimin 5. günü başladım klomene bittiğinin ertesi günü gittim ve 20mm lik yumurtam vardı bir tane doktor ilactan dolayı hılı buyuduğunu söyledi iğnemi aldım vuruldum ama o ay adetim gelmedi lekelenme şeklinde olunca doktora gittim ve iki tane kistim olduğunu öğrendim ikisi de 4 er cm şükür kistler geçti bakalım bu ay da bunu deneyeyim ne olacak

Seninkiler uçmuş hemen maşallah. Sen klomemden uzak dur bence :) 5 günde 20mm iyimis valla .. bir bunu dene inlsh guzl sonuçlar alırsın.

Seninkiler uçmuş hemen maşallah. Sen klomemden uzak dur bence :) 5 günde 20mm iyimis valla .. bir bunu dene inlsh guzl sonuçlar alırsın.
aynen canım birde ilk gittiğimde sadece solda vardı 20mm olmuş sağda hiçbirşey yoktu ama sonradan gelişmiş sağdakide kist iki tarafta da çıktı 4 cmlik klomen kullanmayayım dediğin gibi ben birde bunu deneyeyim bakalım inşallah işe yarar akşam da keçi boynuzu özü aldım eşime içireceğim tahlil falan vermedik ama işe yarıyormuş çok valla ne duyarsak yapıyoruz bakalım hayırlısı :)

Yapn canm eşin test versn ama bir kaç ay daha olmazsa br bakın yani :) inslh gerek kalmadan olur. :)

Ben geçen bahar bu kürü uygulamistim hatta düzenli bile yapmamistim. Ama hamile kalmıştım. Maalesef sonrasında düşük yaşadım. Son iki aydır tekrar deniyoruz ve bugün adet olunca biraz üzüldüm ve geçen hamileligimde olduğu gibi yine bu topic karşıma çıktı. Bence bu bir işaret yarın küre başlayacağım. Gelismeleri paylasirim

kızlar bende yaptım bu ay kürü bekliyorum geçen ay ayın dördüne regl olmuştum bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum

bu ay adetin 3.günü başladım 12.gün dahil yaptım bende bu kürü.
negatif tüp bebek denememden sonraki ilk ayımdı o yüzden bende bu ay etki etmeyebilir.
olur da bir süpriz olursa buraya yazarımm.

soğan kürünü uygulamadım doktora gittim ilaç tedavisi yaptı sonra çatlatma iğnesi yaptı faydası olmadı bakalım bu kürün olur mu bilmiyorum yazarım hayırlısıyla güzel sonuç alırsam

bu ay adetin 3.günü başladım 12.gün dahil yaptım bende bu kürü.
negatif tüp bebek denememden sonraki ilk ayımdı o yüzden bende bu ay etki etmeyebilir.
olur da bir süpriz olursa buraya yazarımm.
inşallah canım yaz mutlaka durumları.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

biliyorsunuz yazmıştım bu ay bende bu kürü yaptım.
3.gün başladım 12.güne kadar sabah akşam bir tahta kaşık yemiştim.
bu gün 18.günüm kahve akıntım var adete çevirip çevirmeyeceğine bakıyorum.
eğer bu kadar erken adet olursam küre bağlayacağım.
bir de geçen ay tüp bebekte negatif sonuç aldım.
ondan sonraki ilk ayımdı zaten dengesiz olması da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…