- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
canım merhaba bu konuda konuşmuştuk yine seninle.ben kullandım çörek otu bel tarçın karışımını.normalde adetten 1 hafta önce göğüslerim acayip şişer ve hassaslaşır ama bu ay öyle birşey yok.bat da yarın.yada en geç cumaya kadar olmam lazım.düşünmedim hiç ay içinde ama bat yaklaştıkça içime kurt düşüyor ister istemez.bu kürü kullananlar gününde mi adet oluyormuş bilgin varmı bu konuda.Seninkiler uçmuş hemen maşallah. Sen klomemden uzak dur bence :) 5 günde 20mm iyimis valla .. bir bunu dene inlsh guzl sonuçlar alırsın.
naptın canım adet oldun mubiliyorsunuz yazmıştım bu ay bende bu kürü yaptım.
3.gün başladım 12.güne kadar sabah akşam bir tahta kaşık yemiştim.
bu gün 18.günüm kahve akıntım var adete çevirip çevirmeyeceğine bakıyorum.
eğer bu kadar erken adet olursam küre bağlayacağım.
bir de geçen ay tüp bebekte negatif sonuç aldım.
ondan sonraki ilk ayımdı zaten dengesiz olması da normal.
Evet canm hatırlıyorum. Erken olan bile var diye duymuştum . Bazılarında kist yapıyormuş ondan gecikiyormus. Ama varsa sende çıkar yarn yap istersen ilk idrarla inslh vardır vesilen olur.canım merhaba bu konuda konuşmuştuk yine seninle.ben kullandım çörek otu bel tarçın karışımını.normalde adetten 1 hafta önce göğüslerim acayip şişer ve hassaslaşır ama bu ay öyle birşey yok.bat da yarın.yada en geç cumaya kadar olmam lazım.düşünmedim hiç ay içinde ama bat yaklaştıkça içime kurt düşüyor ister istemez.bu kürü kullananlar gününde mi adet oluyormuş bilgin varmı bu konuda.
naptın canım adet oldun mu
BirAsilAnnesi ablacim yumurtlama kaçıncı günü oldu biliyorsun demi? Ateş takibi de yaptnmi
Oda var . Erken catlayabiliyormus yumurta bnde olmamıştı ama seninki kırmızı ya cevirmrzse test yapsana belki yerlesmedrkuzum ateş takibinden de ovudan da hiçbir şey anlamadım bu ay.
negatiften sonra ki ilk ay bir de ilk defa kür denedim o yüzden hepsi birbirine karıştı.
Oda var . Erken catlayabiliyormus yumurta bnde olmamıştı ama seninki kırmızı ya cevirmrzse test yapsana belki yerlesmedr
Sende haklisin adete 10 gün mu var yani hayırlısı bakalm. Esin takviyr almaya devam ediyorumu?canım adet tarihim geçene kadar testi hiç düşünmüyorum.
birkaç aydır zaten tüp negatifleriyle üzüldüm.
varsa adet olmazsam çıkar zaten.
dün 18.günümde gördüm kahve lekeleri.
Sende haklisin adete 10 gün mu var yani hayırlısı bakalm. Esin takviyr almaya devam ediyorumu?
İyi bari inslh olur ya dualarm seninle hep aklımdasin.Vitaminlere devam ediyor. Yarın tam bir hafta kalıyor adetime.
İyi bari inslh olur ya dualarm seninle hep aklımdasin.
İnşlh :)Ah kuzum Allah razı olsun insallah hayırlısı olur.
bende bu ay bu kürü yaptım 2. gün başladım ve 12.güne kadar sabah akşam .çörekotunu öğüttürmedim.
ovulasyon takibi yaptım
preseed kullandım
Umarım mucizemize kavuşuruz
amin inşallahIns.en kisa zamanda sonuclarini goruruz beraberce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?