Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seninkiler uçmuş hemen maşallah. Sen klomemden uzak dur bence :) 5 günde 20mm iyimis valla .. bir bunu dene inlsh guzl sonuçlar alırsın.
canım merhaba bu konuda konuşmuştuk yine seninle.ben kullandım çörek otu bel tarçın karışımını.normalde adetten 1 hafta önce göğüslerim acayip şişer ve hassaslaşır ama bu ay öyle birşey yok.bat da yarın.yada en geç cumaya kadar olmam lazım.düşünmedim hiç ay içinde ama bat yaklaştıkça içime kurt düşüyor ister istemez.bu kürü kullananlar gününde mi adet oluyormuş bilgin varmı bu konuda.

naptın canım adet oldun mu

Evet canm hatırlıyorum. Erken olan bile var diye duymuştum . Bazılarında kist yapıyormuş ondan gecikiyormus. Ama varsa sende çıkar yarn yap istersen ilk idrarla inslh vardır vesilen olur.

kuzum ateş takibinden de ovudan da hiçbir şey anlamadım bu ay.
negatiften sonra ki ilk ay bir de ilk defa kür denedim o yüzden hepsi birbirine karıştı.
Oda var . Erken catlayabiliyormus yumurta bnde olmamıştı ama seninki kırmızı ya cevirmrzse test yapsana belki yerlesmedr

Oda var . Erken catlayabiliyormus yumurta bnde olmamıştı ama seninki kırmızı ya cevirmrzse test yapsana belki yerlesmedr

canım adet tarihim geçene kadar testi hiç düşünmüyorum.
birkaç aydır zaten tüp negatifleriyle üzüldüm.
varsa adet olmazsam çıkar zaten.
dün 18.günümde gördüm kahve lekeleri.

canım adet tarihim geçene kadar testi hiç düşünmüyorum.
birkaç aydır zaten tüp negatifleriyle üzüldüm.
varsa adet olmazsam çıkar zaten.
dün 18.günümde gördüm kahve lekeleri.
Sende haklisin adete 10 gün mu var yani hayırlısı bakalm. Esin takviyr almaya devam ediyorumu?

Kizlar merhaba..bende bu ay adetimin 2.günü bal çörekotu karışımına başladım.sabah aksam bir tatlı kaşığı yiyorum.dogru mu uyguluyorum acaba ?5 aylık evliyim.3 aydır deniyoruz ama olmadı henüz.yaşım 34 olduğu icin cok beklemeden bebek düşündük.inşallah Allah bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder

Ben de hamile kaldığım ay bu kürü yaptım, bu mesajı yazacağım anın hayalini çok kurdum :) İlkinde geldi meleğim, çok şükür.
O zamanki Kafama takılanalar,
2. Gün başladım sabah akşam
hayır çörekotunu çektirmedim dişimle öğüttüm
Evet aç karna yedim
Evet kist yaptı
Klomenle (günde 1 kez- 5 gün) birlikte kullandım
Preseed kullandım
Yumurta takibi yaptırdım

Mrh.hanimlar konuyu hala takip eden varmi acaba bilmiyorum ama bu ay bende deniyorum bu karisimi.benim bunu yapmaya karar vermemin degisik bi hikayesi oldu.soyleki bu kuru k.k da okudum ve yapmaya karar verdim ama esimin haberi yoktu yapacagimdan.marketten aldigimiz balla yapmayi dusunurken esim bi arkadasini koye ziyaret etmeye gitmisti ve elinde bi kavanoz balla geldi.arkadasinin petekleri varmis koyde ve esime hakiki bal vermis.bunu gorunce bu benim icin bi isaret heralde dedim ve bu balla karisimi yapmaya basladim ins sonuca ulasirim.41 gun boyunca 41 fatiha ve yaninda meryem suresinide okuycam.

bende bu ay bu kürü yaptım 2. gün başladım ve 12.güne kadar sabah akşam .çörekotunu öğüttürmedim.
ovulasyon takibi yaptım
preseed kullandım
Umarım mucizemize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…