Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evettt btç ciler nasil gidiyor bakalim kürler.kendinizde hissettiğiniz değişiklikler varmi acaba?

Benim daha 3.gün pek bi değişiklik sezmedim aslında sende durumlar nasıl :))

Benim yarin son olucak kısmetse.benim degisik olarak hissettigim sey reglin hemen bittigi gun yumurtlama akintisi gibi bi akinti oldu.ama gecen aylarda cok cok az olurken bu sefer baya bi oldu sanki.

Daha cok var aslinda bebek dusunmeye basladigimizdan beri duzenli olan adet tarihlerim hep degistii ama martin 3 de olmustum yani nisanin basindan itibaren bekliyorum bakalim artik nasip kismet.

Neden bırakıyorsun kürü peki. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyo derler erkenmi oluyosun bende 6aydır deniyorum benimde günlerim değişti erken oluyorum

Ben yanlis yazmisim 5inde adet olmustum.küre adetin 2.günü baslayip 12.gunu bitirmen gerek.

12. Günü bitirilmesi gerektiğini bilmiyodum neden bitirilmesi gerekiyo . Ben bide incir suyuyla havuc suyunu yapıyorum bırakıyımmı bctyi ?

Iki kuru ayni anda onermiyolar aslinda.simdi ogune kadar corek otu ve tarcin gelisim sagliyo ya ogunden sonra dusuk tehlikesi oluyormus oyuzden 2.gunu basliyorsun 12.gunu bitiriyorsun.bence kurleri sirayla dene hatta btçyle ikinci aydayken gebelik olanlarda çok ben bu ay olmazsa bu dahaki ayda yapip sonra incirliyi denemek istiyorum ins gerek kalmaz tabi ama.

Hım ozaman btc'yi mi bıraksam incir kürü yumurtayı büyütüp havucta catlatıyomuş daha mantıklı

Ben evde var diye bu ay bunu denedim.bencede sen havucluya devam et sadece.ama havucu belli bi gunden sonra katiyosun biliyorsun dimi.

Onu biliyorum ama 30 günde bir adet olanlar ikisini aynı anda kullanabilir diye okudum

Zaten havucu hergün yapmıyorum bigünde bir yapıyorum inciri hergün . Kafama göre bişeyler yapıyorumda hayırlısı

Selam kızlar bende yarın başlicam küre illa saf balmı olması gerekli balparmak var evde 1 kavanoz o olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…