- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 37
Ya herseyde en saf olani olmasi onemli deguk onemli olan niyet ve inanc rabbim zaten ol dedimi bunlarin hepsi vesile.Selam kızlar bende yarın başlicam küre illa saf balmı olması gerekli balparmak var evde 1 kavanoz o olmazmı
insallah canım.bende 12 gün kürü uyguladım baska bisey yapmadım.benim bata daha 10 gün var.hepimiz icin hayırlısı bakalımkızlarrr merhaba...:)) öncelikle rabbim bebıs ısteyen herkeslere saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasıp etsın..ben de bu ay bu kuru kullandım 10 gun boyumca ama sorasında bırsey yapmadım.. sızın yazdıklarını okudum havuc yemek gerekıyormus.. ben onu bılmeden yapmısım sanırım.. bı ara her aksam salataya havus rendelemıstım boylelıkle yemıstım bılmıyorum faydası olur mu??? benım bat 27 mart beklıyorum bakalım bu ay olacak mı? su anlık sadece goguslerımde 2-3 gundur ara ara agrı oluyor ve bıkac gundur hep uyku halı var.. uykuyu havaya baglıyorum ama sureklı bulutlu hava uyku yapar yaa kızlar..ama goguslerım hep adetten neredeyse 7-8 gun onceden agrırdı acırdı,dokunamazdım bıle, bu ay tık yok gıbı bısey.. bakalım artık nasıp kısmet...ben de buraya bu kuru kullandım ve mucızeme kavustum demek ıstıyorum.. ınsallah kısmet nasıp olur kızlar...:))
Bugune kadar okuduklarimda adet oncesi semptomlari yasayanlar hamile kaldiklarinda hic bisey hissetmediklerini soylemisler ins sizinkide oyle olurkızlarrr merhaba...:)) öncelikle rabbim bebıs ısteyen herkeslere saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasıp etsın..ben de bu ay bu kuru kullandım 10 gun boyumca ama sorasında bırsey yapmadım.. sızın yazdıklarını okudum havuc yemek gerekıyormus.. ben onu bılmeden yapmısım sanırım.. bı ara her aksam salataya havus rendelemıstım boylelıkle yemıstım bılmıyorum faydası olur mu??? benım bat 27 mart beklıyorum bakalım bu ay olacak mı? su anlık sadece goguslerımde 2-3 gundur ara ara agrı oluyor ve bıkac gundur hep uyku halı var.. uykuyu havaya baglıyorum ama sureklı bulutlu hava uyku yapar yaa kızlar..ama goguslerım hep adetten neredeyse 7-8 gun onceden agrırdı acırdı,dokunamazdım bıle, bu ay tık yok gıbı bısey.. bakalım artık nasıp kısmet...ben de buraya bu kuru kullandım ve mucızeme kavustum demek ıstıyorum.. ınsallah kısmet nasıp olur kızlar...:))
ınsallah cnm bakalım artık kısmet nasıp bu ısler.. rabbım ol derse olur... ama senn bu soyledıgın bana bır umut oldu resmen cunku hıc belırtı olmaz mı yahu.. gogusler de hıc bırsey yokk.coookk uzun zamandır goguslerımın agrımadıgını bılmem hep kendını bellı ederlerdı,hassaslasırlardı...ınsallah bebıs vardır :):):)Bugune kadar okuduklarimda adet oncesi semptomlari yasayanlar hamile kaldiklarinda hic bisey hissetmediklerini soylemisler ins sizinkide oyle olur
bozma moralını canm ınsallah bır dahakı aya kısmet olur da gebe kalırsınn...rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın sana :))bu ay bu kürü deneyenlerdenim 27 günde yani bugün adet oldum. normal de 34-35 günde oluyordum erken geldi. gebelik yok maalesef.
Pes etmek yok kismet bi dahaki aya demekki diyip devam edixez bu ayda dene bence.bu ay bu kürü deneyenlerdenim 27 günde yani bugün adet oldum. normal de 34-35 günde oluyordum erken geldi. gebelik yok maalesef.
Moral en onemlisi moral bozmadan devam edicez.ınsallah cnm bakalım artık kısmet nasıp bu ısler.. rabbım ol derse olur... ama senn bu soyledıgın bana bır umut oldu resmen cunku hıc belırtı olmaz mı yahu.. gogusler de hıc bırsey yokk.coookk uzun zamandır goguslerımın agrımadıgını bılmem hep kendını bellı ederlerdı,hassaslasırlardı...ınsallah bebıs vardır :):):)
Ben olsam yapardim faydasi illaki olur amaa adetin 12.gunu bitirmen gerekli yani ne kadar bi etkisi olur bilinmez.ya bismillah deyip ye bakalim neyin ne getirecegi hiccc belli olmaz.Kızlar bende bal tarçın kullanmak istiyorum ama adetin iminci gunu baslamasi gerekiyormus benim adetim bugun bitti yedi gün sürdü yapsam faydası olur mu ki
bozma moralını canm ınsallah bır dahakı aya kısmet olur da gebe kalırsınn...rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın sana :))
Pes etmek yok kismet bi dahaki aya demekki diyip devam edixez bu ayda dene bence.
Aynen vallah ALLAH tn ümit kesilmez dua edinBen olsam yapardim faydasi illaki olur amaa adetin 12.gunu bitirmen gerekli yani ne kadar bi etkisi olur bilinmez.ya bismillah deyip ye bakalim neyin ne getirecegi hiccc belli olmaz.
Ben eger bu ay olmadiysa mesela bi kere daha yapip sonraki ayda incir havuc yapmayi dusunuyorum.vakti zamani elbet var herseyin ve o vakit gelene kadar hic bisey yapmadan beklemek istemiyorum.en azindan elimden geleni yaptim diyebilmek icin.bu ay hiç bir şey yapmak istemiyorum yaa ne yapsam bilmiyorum
yok canım ben de olmadıYaa kizlar tarçın bal yaptım da o saatten beri acayip midem ağrıyor yaa sizde böyle oldu mu
Bendede sadece yanma yapti corek otu bana hep yapar zaten ama baska yerlerde okumustum mide agrisi yasayanlari.Yaa kizlar tarçın bal yaptım da o saatten beri acayip midem ağrıyor yaa sizde böyle oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?