Anladım canm sağolyok canım ben de olmadı
Yaaa canım ben 3 saatir midemdn duramiyorum aç karinada yedim acaba ondan mı dokundu banaBendede sadece yanma yapti corek otu bana hep yapar zaten ama baska yerlerde okumustum mide agrisi yasayanlari.
Valla canım şekerli su yaptım birazda yürüdüm iyi geldi şimdilik bi sıkıntı yok eger devam ederse yapmiycm başka şeyler denerim artıkBu sikayeti olan cok okudum dokunanlar genelde tok karnina yiyolardi bide oyle dene istersen.ama duramayacagin kadarda cokk agrin varsa incir havuc kürünü dene derim ben.
Eger agrim cok olurda baska bisey deneyecek olursan incir havuc kürunu denemelisin ondanda memnun olan cok.V
Valla canım şekerli su yaptım birazda yürüdüm iyi geldi şimdilik bi sıkıntı yok eger devam ederse yapmiycm başka şeyler denerim artık
Yarında tok karına bi deniyim canm eğer aynı ağrı olursa yaparım çok sağol canmEger agrim cok olurda baska bisey deneyecek olursan incir havuc kürunu denemelisin ondanda memnun olan cok.
Rica ederim elimden ne gelirse bildigim ne varsa paylasmaya hazirim ben.Yarında tok karına bi deniyim canm eğer aynı ağrı olursa yaparım çok sağol canm
Rica ederim elimden ne gelirse bildigim ne varsa paylasmaya hazirim ben.Yarında tok karına bi deniyim canm eğer aynı ağrı olursa yaparım çok sağol canm
Çok sağol canımRica ederim elimden ne gelirse bildigim ne varsa paylasmaya hazirim ben.
Benim gunume daha var bakalim ben regl olursam eger nasil olucak.eger olursam bende 1 ay daha yapmayi dusunuyorum.Kizlar ben dun aksam adet oldum bu ay29 gun surdu.30.gun adet oldum yan kizlar.. ama bu adetimde de bi farklilik var hic agrim yok.. normalde kirmizilari gordummu kasiklarim hemen sizlamaya agrimaya baslard,yatarim yani ilk 2 gun.. ama bu adetim agrisiz sizisiz geciyor bilmem bu kurun bir etkisi midir?? Neyse yarin yine kure tekrardan baslayim diyorum bakalim hayirlisiyla bu sefer yararini gorurum..
Saymadim hic ama hamile kalanlar var onu biliyorum.bende bu ay yaptim bakalim rger olursa en ince ayrintisina kadar anlaticam burda neler yaptigimi.mrb...bu küre bende başladım bakalım sonuç ne olacak...acaba bu kür sayesinde hamile kalan kaç kişi var...
ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur... ama cok fazla umıt baglama cunku ben burda okuduklarımdan sonra sankı bu kuru uygulayan herkes gebe kalıyomuş gıbı bır algı olusturdum kendımce .. ve regl oldugumda cok mutsuz oldum ..4-5 gun evın ıcınde ıstemeden teror estırdım..ınsan ıstemeden de olsa uzuntusunu sınırlenıp cıkarmaya calısıyor...o yuzden ınsallah ınsallah hamıle kalırsınn rabbım sana hayırlı saglıklı evlar nasıp etsın ama kendını cok kure endeksleme cnm..ınsallah bu soyledıklerımı yanlıs anlamazsın ,ben yaptım sen yapma dıye soylemek ıstedım..Saymadim hic ama hamile kalanlar var onu biliyorum.bende bu ay yaptim bakalim rger olursa en ince ayrintisina kadar anlaticam burda neler yaptigimi.
Hayir canim neden yanlis anlayayim.soylediklerinde haklisin ama ben bu kuru sebep olsun diye yapiyorum umudumu allaha bagladim ben.insan sonj olumsuz olunca kesinlikle cok etkileniyor evet.ama farkettimki bizdeki sorunda bu olumlu sonucta herkes mutlu oluyor zaten is olumsuz sonucta pes etmemekte sebat etmekte.eget bu ay olumsuz olursa uzulucem kesinlikle biliyorum ama yine bu ayda yapicam bu kuru.onemli olan israrla istemek ve dua etmek.allah dua etmesini sevdigi kullarina istediklerini hemen vermezmis yeniden yeniden dua etsin diye.ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur... ama cok fazla umıt baglama cunku ben burda okuduklarımdan sonra sankı bu kuru uygulayan herkes gebe kalıyomuş gıbı bır algı olusturdum kendımce .. ve regl oldugumda cok mutsuz oldum ..4-5 gun evın ıcınde ıstemeden teror estırdım..ınsan ıstemeden de olsa uzuntusunu sınırlenıp cıkarmaya calısıyor...o yuzden ınsallah ınsallah hamıle kalırsınn rabbım sana hayırlı saglıklı evlar nasıp etsın ama kendını cok kure endeksleme cnm..ınsallah bu soyledıklerımı yanlıs anlamazsın ,ben yaptım sen yapma dıye soylemek ıstedım..
Allah tamamina erdirsin canim.ins rabbim bizlerede nasip etsin.MERHABA KIZLAR BU AY BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KULLANDIM HEMDE adetin 5. günü başlamama rağmen hamd olsun önce Allahım izin verdi sonra bu kür işe yaradı. umarım faydasını görürsünüz
maşşallah canım çok şanslısın ben geçen ay yaptım fakat olmadı bu ay da saldım çayıra mevlam kayıra yani... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eysinMERHABA KIZLAR BU AY BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KULLANDIM HEMDE adetin 5. günü başlamama rağmen hamd olsun önce Allahım izin verdi sonra bu kür işe yaradı. umarım faydasını görürsünüz
amin en kısa zamanda inşallahAllah tamamina erdirsin canim.ins rabbim bizlerede nasip etsin.
canım inşallah ama bazıları 2. 3. kullanışında kaldı, ben 14 aydır korunmuyordum. bu da olmazsa tedaviye başlayacaktım rabbim nasip etti yumurtaların büyüdüğünü hissettim resmen darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallahmaşşallah canım çok şanslısın ben geçen ay yaptım fakat olmadı bu ay da saldım çayıra mevlam kayıra yani... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eysin
amin en kısa zamanda inşallah
canım inşallah ama bazıları 2. 3. kullanışında kaldı, ben 14 aydır korunmuyordum. bu da olmazsa tedaviye başlayacaktım rabbim nasip etti yumurtaların büyüdüğünü hissettim resmen darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?