Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşşallah canım çok şanslısın ben geçen ay yaptım fakat olmadı bu ay da saldım çayıra mevlam kayıra yani... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eysin

valla ben de bu ayy saldım cayıra mevlam kayıra.. gecen ay benım de tutmadıı nasıp degılmıs demekkı ne yapalımm...bu ay da olmazsa artık bır doktor kontroluna gıdecegımm bakalım..sımdı hıc stres yapmamaya calısıyorum, hıc dusunmemey calısıyorum cunku kafaya taktıkca olmuyo yaa

canım ne oldu merak ettımmm sonucu .ınsallah bebıs olmustur bu ayy :)

preseed jel kullanan arkadaşlar nerden getirtiniz acaba...ben küre devam ediyorum..22 sine görüşürüz inşallah . sonucu yazarım size...

Kizlar bende corek otu bal tarcina basladim bu sabah 1 yemek kasigi diyor okuduklarim acaba cigniyormusunuz corek otunu yoksa bu karisim direk cignemedenmi yutuyor bilgilendirin beni ne olur

Kizlar bende corek otu bal tarcina basladim bu sabah 1 yemek kasigi diyor okuduklarim acaba cigniyormusunuz corek otunu yoksa bu karisim direk cignemedenmi yutuyor bilgilendirin beni ne olur

karışımı hazırlayın ve çiğneyerek tüketin.

KIZLAR MERHABA,ADETİMİN 2. GÜNÜ BU GÜN CİVANPERÇEMİ,ÇOBANÇANTASI VE ASLANPENÇESİ ÇAYINA BAŞLADIM, YARIN KLOMENE BAŞLAYACAM VE BU BAL TARÇIN ÇÖREK OTUNA DA BAŞLAMAK İSTİYORUM. 3 Ü BİRDEN KULLANILIR MI ACABA. BİTKİSEL OLDUĞU İÇİN ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM AMA EMİN OLAMADIM. BİR DE BİR SORUM VAR YARIN KLOMENİ KULLANMAYA BAŞLAYACAM DOKTOR SANKİ KULLANMAYA BAŞLADIĞININ 3. GÜNÜ GEL DEDİ GİBİ HATIRLIYORUM. KAN SONUCUM NEGATİF ÇIKMIŞTI VE BEN O ARA AĞLAMAKTAN DOKTORU TAM DİNLEYEMEMİŞTİM. 3. GÜNÜ KONTROL YAPILIYOR MU? LÜTFEN YARDIMMMM

Bence hepsini bir arada tüketme tavsiyem. Bal corekotunu bende denedim bir ay geçti üstünden ve hamile kaldım ablamda o şekilde hamile kaldi. Bu arada folik asit kullan surekli

hepsini karıştırma derim çünkü bitkisel de olsa yanın da klomen kullanacaksın o zaten ölçüsel olarak fazla oluyor bence sen bu ay klomen kullan dr dinle olmaz ise bal tarçın ı kullan hayırlısı bakalm

Bence hepsini bir arada tüketme tavsiyem. Bal corekotunu bende denedim bir ay geçti üstünden ve hamile kaldım ablamda o şekilde hamile kaldi. Bu arada folik asit kullan surekli
maşallah ilk ay mı kaldın benim bu ay ikinci kullanışım adet bekliyorum bakalım hayırlısı

maşallah ilk ay mı kaldın benim bu ay ikinci kullanışım adet bekliyorum bakalım hayırlısı
Ben evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal bir gebelik ti düşük oldu. Ablam bu karışımı tavsiye etti ve evliligimin sekizinci ayı hamile kaldım . Karışımı tukettigim ay değil bir sonraki ay etkisini gördüm. Ama ablam karışım sayesinde o ay hamile kaldı. Şuan evladım dört buçuk aylık çok şükür. Mevlam sizede nasıl etsin .

maşallah Allah nazardan saklasın bakalım hayırlısı inşallah

4 yıldır deniyorum ve olmuyor da o yuzden herşeyi yapmak istiyorum. infofolic toz içiyorum 3 aydır, ben çaya devam etmiyeyim ozaman zaten midemde acayip derecede yanma yaptı. Klomene başlayayım yarın ve bal tarçın çörek otu denerim.Çok teşekkür ederim. İnşallah bu ay güzel bir sonuç alırım. Beklemek çok zor,hiç bir sorunumuz olmamasına karşın 4 yıldır hep olumsuz sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…