- 22 Ekim 2016
- 195
- 270
- 103
- 37
maşşallah canım çok şanslısın ben geçen ay yaptım fakat olmadı bu ay da saldım çayıra mevlam kayıra yani... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eysin
Hayir canim neden yanlis anlayayim.soylediklerinde haklisin ama ben bu kuru sebep olsun diye yapiyorum umudumu allaha bagladim ben.insan sonj olumsuz olunca kesinlikle cok etkileniyor evet.ama farkettimki bizdeki sorunda bu olumlu sonucta herkes mutlu oluyor zaten is olumsuz sonucta pes etmemekte sebat etmekte.eget bu ay olumsuz olursa uzulucem kesinlikle biliyorum ama yine bu ayda yapicam bu kuru.onemli olan israrla istemek ve dua etmek.allah dua etmesini sevdigi kullarina istediklerini hemen vermezmis yeniden yeniden dua etsin diye.
Bu refl gunum canim test yaptim ama negatif yarin doktor randevum var bakalim o ne diyecek.canım ne oldu merak ettımmm sonucu .ınsallah bebıs olmustur bu ayy :)
Insallah hayirli haberler alirsin yarinBu refl gunum canim test yaptim ama negatif yarin doktor randevum var bakalim o ne diyecek.
Ins canim.sen ne yaptinInsallah hayirli haberler alirsin yarin
Kizlar bende corek otu bal tarcina basladim bu sabah 1 yemek kasigi diyor okuduklarim acaba cigniyormusunuz corek otunu yoksa bu karisim direk cignemedenmi yutuyor bilgilendirin beni ne olur
Sag ol canimkarışımı hazırlayın ve çiğneyerek tüketin.
Canim nasil yaptigini anlatir misin benim de adetim yeni bitti ama baslasam olur mu kac gun uyguladin gunde kac kereBu kurle ayni zamanda sogan kuru uyguladim ben. Hangisi yaradi bilmem ama hamileyim:)
Adetin 2. Gunu basldim bal tarcin corekotuna, sogan kurunu de adet bitiminden 2 gun sonra basladimCanim nasil yaptigini anlatir misin benim de adetim yeni bitti ama baslasam olur mu kac gun uyguladin gunde kac kere
hepsini karıştırma derim çünkü bitkisel de olsa yanın da klomen kullanacaksın o zaten ölçüsel olarak fazla oluyor bence sen bu ay klomen kullan dr dinle olmaz ise bal tarçın ı kullan hayırlısı bakalmKIZLAR MERHABA,ADETİMİN 2. GÜNÜ BU GÜN CİVANPERÇEMİ,ÇOBANÇANTASI VE ASLANPENÇESİ ÇAYINA BAŞLADIM, YARIN KLOMENE BAŞLAYACAM VE BU BAL TARÇIN ÇÖREK OTUNA DA BAŞLAMAK İSTİYORUM. 3 Ü BİRDEN KULLANILIR MI ACABA. BİTKİSEL OLDUĞU İÇİN ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM AMA EMİN OLAMADIM. BİR DE BİR SORUM VAR YARIN KLOMENİ KULLANMAYA BAŞLAYACAM DOKTOR SANKİ KULLANMAYA BAŞLADIĞININ 3. GÜNÜ GEL DEDİ GİBİ HATIRLIYORUM. KAN SONUCUM NEGATİF ÇIKMIŞTI VE BEN O ARA AĞLAMAKTAN DOKTORU TAM DİNLEYEMEMİŞTİM. 3. GÜNÜ KONTROL YAPILIYOR MU? LÜTFEN YARDIMMMM
maşallah ilk ay mı kaldın benim bu ay ikinci kullanışım adet bekliyorum bakalım hayırlısıBence hepsini bir arada tüketme tavsiyem. Bal corekotunu bende denedim bir ay geçti üstünden ve hamile kaldım ablamda o şekilde hamile kaldi. Bu arada folik asit kullan surekli
Ben evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal bir gebelik ti düşük oldu. Ablam bu karışımı tavsiye etti ve evliligimin sekizinci ayı hamile kaldım . Karışımı tukettigim ay değil bir sonraki ay etkisini gördüm. Ama ablam karışım sayesinde o ay hamile kaldı. Şuan evladım dört buçuk aylık çok şükür. Mevlam sizede nasıl etsin .maşallah ilk ay mı kaldın benim bu ay ikinci kullanışım adet bekliyorum bakalım hayırlısı
maşallah Allah nazardan saklasın bakalım hayırlısı inşallahBen evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal bir gebelik ti düşük oldu. Ablam bu karışımı tavsiye etti ve evliligimin sekizinci ayı hamile kaldım . Karışımı tukettigim ay değil bir sonraki ay etkisini gördüm. Ama ablam karışım sayesinde o ay hamile kaldı. Şuan evladım dört buçuk aylık çok şükür. Mevlam sizede nasıl etsin .
Amin sağolunmaşallah Allah nazardan saklasın bakalım hayırlısı inşallah
hepsini karıştırma derim çünkü bitkisel de olsa yanın da klomen kullanacaksın o zaten ölçüsel olarak fazla oluyor bence sen bu ay klomen kullan dr dinle olmaz ise bal tarçın ı kullan hayırlısı bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?