Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendiliginde catlama oldgunda canim hissetin mi agri onu merak ettm

ya kızlar valla kafam cok karısık anlamıyrum ne yapim bu arada adet olunca adet günümün ikinci günü bal çörek otu içeçem aynı gün incir kürü ve havuc suyu içeçem faydası olurmu yardım. lutfenn

Kendiliginde catlama oldgunda canim hissetin mi agri onu merak ettin

Bende şimdi adet günümü bekliyorum bugün kız arkadaşım bu kürü tavsiye etti yumurtaların olgunlaşıp çatlamasini sağlıyor yap mutlaka dedi eğer adet olursam ki İnş olmam olursam bu ay deneyecem ve İnş güzel sonuç alırsam mutlaka yazacam uygulayıp başarılı olanlar lütfen paylaşın umut olun bize de

kızlar ben bugun başladım bu macuna. peki anlamazsam çatladğını nolucak. o yuzden ben bitiminden itibaren düzenli ilişki diorum gün aşırı olarak sizce doğrumu

kızlar ben bugun başladım bu macuna. peki anlamazsam çatladğını nolucak. o yuzden ben bitiminden itibaren düzenli ilişki diorum gün aşırı olarak sizce doğrumu
Bende dediğin gibi yapmak mantıklı geldi çünkü inan bilemiorsun hiç riske atmamak lazıö birazdn kontolum var ben bu kure geçen hfta başladım bakalım kontrole geldim ilaç da almadım klomen falan büyümüş mü yumoşlar dua edin bana kızlar lütfen buna çok ihtıyacım var

Hadi insallar bizde birliktelik olmyor ya pskoljik oltak etkielndim sanrmkac gun hiseetin peki canin agryi

Bende bundan sonraki ay ilac almaksizin yapacam bunu benim notmalde klomen ile hep hizlu buyurdu ama bu ay 1mm 1mm buyudu iki gunde ben klomen ile buyudgunu dusunmuyorum bana gore bal tarcin ve corem otu buyuttu ve catlatti ben ole hissdeyrm ama malasef ki bu ay birliktelik olmyor

Canim buyumus mu merak ettim seni
Maalesef çok canım skldı bu ay da boşa gitti diğer aya artık klomen alırsn dedi acaba sonradan gelişir mi sizce kızlar devam edeyim mi bu küre bilemedim bu ay da çöpe gitti

Insallah istedgn gbi cikar sonuclar. Doktordan sonra yaz bakalm buyumusmu merakta birakma bizii

Maalesef çok canım skldı bu ay da boşa gitti diğer aya artık klomen alırsn dedi acaba sonradan gelişir mi sizce kızlar devam edeyim mi bu küre bilemedim bu ay da çöpe gitti
Kac mm yumrtan adetlimisin uada adetin biteli kac gun oldu bence buyutur kac mm denildi canim ben 12gun kullandim etkisini gordum benim haken akintlrm var ve belim agryor

Peki senun adet duzeerin nasul duzenlimidr ben normal ilacsiz hic yumrta takibi yaptrmadim acikacsi her ay duzenli adet olurm ama

Kac mm yumrtan adetlimisin uada adetin biteli kac gun oldu bence buyutur kac mm denildi canim ben 12gun kullandim etkisini gordum benim haken akintlrm var ve belim agryor
Valla küçüktü ölçmefi
canım küçük dedi ben 16 kasımda adet oldum işte 19 kasımda kontole gittim bal çörek otu tarçın da kurunu yaptm bugunde kontrole gittim gelişmemiş dedi zaten klomensiz gelişmiyor yumurtalarım sizce devam etmelimiyim küre gelişir mi acaba

Kac mm oldgunu bilsem bisi diyecem ama bu ay benimde gec buyudu aslinda erken daha birden de buyuyenker var nasilsa tedavi olmayacak bu ay ne kaybedersen bence sabah aksam devam et canim zararida yok incir ue yada suyunu ic bence erken henuz bende ader bitiminde gtmistm hic yumrtam yokru sonra 7 8 9 ciktilar bir tane 10cikti snra 11 13 14 oldu olabilir nie olmasjn inanarak ic incirde ruker bence bos gevrme bu ay

Haklısın cnm ne kaybederim ki inan artk çok yoruldm ne zaman olack ne zaman hamileyim dicem ne yorucu işmiş ya ölçme di bile doktor çok küçük gelişmemş hiç dedi cnm ondn bilemiorm kaç mm di

bu bal-tarcın-çörekotu karışımını çiğneyerek yicez dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…