Kendiliginde catlama oldgunda canim hissetin mi agri onu merak ettmBen ikikezçatlatma iğnesi vuruldum ilkinde çok ağrım oldu çatlardn ikincisinde hissetmedim canım anlamışsın ne güzel çatladığını inş olurbu aybende yarın kontrole gidecm sadece bu kürü yaptm bakalım ne olack
Kendiliginde catlama oldgunda canim hissetin mi agri onu merak ettinBen ikikezçatlatma iğnesi vuruldum ilkinde çok ağrım oldu çatlardn ikincisinde hissetmedim canım anlamışsın ne güzel çatladığını inş olurbu aybende yarın kontrole gidecm sadece bu kürü yaptm bakalım ne olack
Canım geçen ay hissettim kasıklarımda agrı oldu geçti sonra ama bu ay daha zamanım var sanırım ağrım yok daha henüzKendiliginde catlama oldgunda canim hissetin mi agri onu merak ettm
Bende dediğin gibi yapmak mantıklı geldi çünkü inan bilemiorsun hiç riske atmamak lazıö birazdn kontolum var ben bu kure geçen hfta başladım bakalım kontrole geldim ilaç da almadım klomen falan büyümüş mü yumoşlar dua edin bana kızlar lütfen buna çok ihtıyacım varkızlar ben bugun başladım bu macuna. peki anlamazsam çatladğını nolucak. o yuzden ben bitiminden itibaren düzenli ilişki diorum gün aşırı olarak sizce doğrumu
Hadi insallar bizde birliktelik olmyor ya pskoljik oltak etkielndim sanrmkac gun hiseetin peki canin agryiBende dediğin gibi yapmak mantıklı geldi çünkü inan bilemiorsun hiç riske atmamak lazıö birazdn kontolum var ben bu kure geçen hfta başladım bakalım kontrole geldim ilaç da almadım klomen falan büyümüş mü yumoşlar dua edin bana kızlar lütfen buna çok ihtıyacım var
Bende bundan sonraki ay ilac almaksizin yapacam bunu benim notmalde klomen ile hep hizlu buyurdu ama bu ay 1mm 1mm buyudu iki gunde ben klomen ile buyudgunu dusunmuyorum bana gore bal tarcin ve corem otu buyuttu ve catlatti ben ole hissdeyrm ama malasef ki bu ay birliktelik olmyorBende dediğin gibi yapmak mantıklı geldi çünkü inan bilemiorsun hiç riske atmamak lazıö birazdn kontolum var ben bu kure geçen hfta başladım bakalım kontrole geldim ilaç da almadım klomen falan büyümüş mü yumoşlar dua edin bana kızlar lütfen buna çok ihtıyacım var
Maalesef çok canım skldı bu ay da boşa gitti diğer aya artık klomen alırsn dedi acaba sonradan gelişir mi sizce kızlar devam edeyim mi bu küre bilemedim bu ay da çöpe gittiCanim buyumus mu merak ettim seni
Canım ben iki gün hissettim ağrısını belim de ağrı mıştıHadi insallar bizde birliktelik olmyor ya pskoljik oltak etkielndim sanrmkac gun hiseetin peki canin agryi
Insallah istedgn gbi cikar sonuclar. Doktordan sonra yaz bakalm buyumusmu merakta birakma biziiBende dediğin gibi yapmak mantıklı geldi çünkü inan bilemiorsun hiç riske atmamak lazıö birazdn kontolum var ben bu kure geçen hfta başladım bakalım kontrole geldim ilaç da almadım klomen falan büyümüş mü yumoşlar dua edin bana kızlar lütfen buna çok ihtıyacım var
Kac mm yumrtan adetlimisin uada adetin biteli kac gun oldu bence buyutur kac mm denildi canim ben 12gun kullandim etkisini gordum benim haken akintlrm var ve belim agryorMaalesef çok canım skldı bu ay da boşa gitti diğer aya artık klomen alırsn dedi acaba sonradan gelişir mi sizce kızlar devam edeyim mi bu küre bilemedim bu ay da çöpe gitti
Peki senun adet duzeerin nasul duzenlimidr ben normal ilacsiz hic yumrta takibi yaptrmadim acikacsi her ay duzenli adet olurm amaMaalesef çok canım skldı bu ay da boşa gitti diğer aya artık klomen alırsn dedi acaba sonradan gelişir mi sizce kızlar devam edeyim mi bu küre bilemedim bu ay da çöpe gitti
Bende sdet oluorm canım 30 gün amadöngüm düzenli sayılır her ay olurmPeki senun adet duzeerin nasul duzenlimidr ben normal ilacsiz hic yumrta takibi yaptrmadim acikacsi her ay duzenli adet olurm ama
Valla küçüktü ölçmefiKac mm yumrtan adetlimisin uada adetin biteli kac gun oldu bence buyutur kac mm denildi canim ben 12gun kullandim etkisini gordum benim haken akintlrm var ve belim agryor
canım küçük dedi ben 16 kasımda adet oldum işte 19 kasımda kontole gittim bal çörek otu tarçın da kurunu yaptm bugunde kontrole gittim gelişmemiş dedi zaten klomensiz gelişmiyor yumurtalarım sizce devam etmelimiyim küre gelişir mi acabaKac mm yumrtan adetlimisin uada adetin biteli kac gun oldu bence buyutur kac mm denildi canim ben 12gun kullandim etkisini gordum benim haken akintlrm var ve belim agryor
Kac mm oldgunu bilsem bisi diyecem ama bu ay benimde gec buyudu aslinda erken daha birden de buyuyenker var nasilsa tedavi olmayacak bu ay ne kaybedersen bence sabah aksam devam et canim zararida yok incir ue yada suyunu ic bence erken henuz bende ader bitiminde gtmistm hic yumrtam yokru sonra 7 8 9 ciktilar bir tane 10cikti snra 11 13 14 oldu olabilir nie olmasjn inanarak ic incirde ruker bence bos gevrme bu ayValla küçüktü ölçmefi
canım küçük dedi ben 16 kasımda adet oldum işte 19 kasımda kontole gittim bal çörek otu tarçın da kurunu yaptm bugunde kontrole gittim gelişmemiş dedi zaten klomensiz gelişmiyor yumurtalarım sizce devam etmelimiyim küre gelişir mi acaba
Haklısın cnm ne kaybederim ki inan artk çok yoruldm ne zaman olack ne zaman hamileyim dicem ne yorucu işmiş ya ölçme di bile doktor çok küçük gelişmemş hiç dedi cnm ondn bilemiorm kaç mm diKac mm oldgunu bilsem bisi diyecem ama bu ay benimde gec buyudu aslinda erken daha birden de buyuyenker var nasilsa tedavi olmayacak bu ay ne kaybedersen bence sabah aksam devam et canim zararida yok incir ue yada suyunu ic bence erken henuz bende ader bitiminde gtmistm hic yumrtam yokru sonra 7 8 9 ciktilar bir tane 10cikti snra 11 13 14 oldu olabilir nie olmasjn inanarak ic incirde ruker bence bos gevrme bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?