Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kizlar sogan kurunu yaptim malesef ise yaramadi bende yarin corek otu bal tarcin kurune basliycam bende hayrlisi bakalim

Selam kzlar bnde pkoluyum adetm duzensiz 1buck yillk ewliyz 6klomen catlatma ignesi ve 1asilama yapldi hepsi negatif snuc. gecen ay sogan kuru yaptm adetm geldi baltarcin kurune basladm 6.gunum insllah hepimzn hakknda hayrlisi olsun. Doktra kontrle gtmek istiyorm yumrtam kendlgnden.bu kurle buyumsmu die adetm bgn btti nzmn gtmeliyim braz ara verince unuttm kacnci gun gdildgni

Slm kızlar bnde adetim in 2 günü başladım ve ön gün yaptım bu kuru yumurtlama dan sonra 3 4 gün belimde kasigimda çok ağrı oldu suan adetime 2 gün var çok Üşüyorum ve sol kasigimda adet olucakmisim gibi bir agri var inş hamileyimdir cvbini yazıcam sizlere

insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun insallah bende bugun basladim once sogan kuru yaptim umutluydum ama olmadi bu defada bunu deniycem kismet artik hayirlisi

insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun insallah bende bugun basladim once sogan kuru yaptim umutluydum ama olmadi bu defada bunu deniycem kismet artik hayirlisi
Cnm aynen bende önceki ay sogan kuru yaptım olmadı inş bu sefer olmuştur aslında bi kizim var 3 yaşında bir yıldır ikinciyi istioz 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve bidaha hamile kalmadı troit hastaligi var allahım inş isteyen herkese nasip eder

Bende sogan suyunu denemistim ama ise yaramadi bende. Kardesim icti ve hamile kaldi.nasip iste herseyin hayirlisi

Bende kimyasal gebelik yaşadığım ay sogan kuru yapmıştım hamile kaldım ama nasip degilmis

Ah cnm ben kızıma evlendikten 4 hafta sora öğrendim ilknu den kalmışım buket de öyle olucak sandım ama olmadı hersey nasip hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden

Vardir herseyde bi hayir. Bende 2 kez dusuk yaptim.aslinda cok korkuyorum bi yandanda yasadiklarimdan dolayi. ama benimde bebegim olsun istiyorum artik. 4yillik evliyim bu arada

Slm kızlar ben 26 günde bir adet oluo dum bugün 28 gü ama hala olmadım iki gün önce idrar testi yaptım ama negatif benim regl im neden gelmedi ya yada testi erkenmi yaptim

Slm kızlar ben 26 günde bir adet oluo dum bugün 28 gü ama hala olmadım iki gün önce idrar testi yaptım ama negatif benim regl im neden gelmedi ya yada testi erkenmi yaptim
canim kan tahlili yaptrsan daha iyi olurdu evde idrarda cikmaya biliyo canim yaa insallah hamilesindr canim...

Cnm biyerde okudum bu kür gecikmeden yapiomus çok üzüldüm ya psikolojim allak bullak oldu

Yarın gidicem cnm doktora randevu var birde kistse bütün hayallerim yıkılacak ben kist emi uzulcem ozmn adet olamadigimami cocugumu n olmadiginami inş bebistr ne diyim

Yarın gidicem cnm doktora randevu var birde kistse bütün hayallerim yıkılacak ben kist emi uzulcem ozmn adet olamadigimami cocugumu n olmadiginami inş bebistr ne diyim
insallah hamilesindr hic uzme kendini kismetten ote yol yok bizide haberdar et canim gelismelerden....

hakkinda hayrlisi olsun canim uzulme sakin bol bol dua et insalaah bebisin seninledr canim benim ..

Cnm dün doktora Gittim tabiki hamile değilim bu kür den mi bilmiyorum kistim olusmus ayrıca troit hastasıyım ilaç kullaniodum ama bu ay onun dengeside bozulmuş ilaç imi yukseltti doktor ve ben artık bilmedigim kürleri yaapmiycam biraktim allah isterse verir ztn herseyin hayirlisi bukdr zorlamanin bi anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…