Canım çörek otunu çekilmiş al aktardan tarçında toz bal da hepsini karıştr kaşıkla yebu bal-tarcın-çörekotu karışımını çiğneyerek yicez dimi ya
insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun insallah bende bugun basladim once sogan kuru yaptim umutluydum ama olmadi bu defada bunu deniycem kismet artik hayirlisiSlm kızlar bnde adetim in 2 günü başladım ve ön gün yaptım bu kuru yumurtlama dan sonra 3 4 gün belimde kasigimda çok ağrı oldu suan adetime 2 gün var çok Üşüyorum ve sol kasigimda adet olucakmisim gibi bir agri var inş hamileyimdir cvbini yazıcam sizlere
Cnm aynen bende önceki ay sogan kuru yaptım olmadı inş bu sefer olmuştur aslında bi kizim var 3 yaşında bir yıldır ikinciyi istioz 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve bidaha hamile kalmadı troit hastaligi var allahım inş isteyen herkese nasip ederinsallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun insallah bende bugun basladim once sogan kuru yaptim umutluydum ama olmadi bu defada bunu deniycem kismet artik hayirlisi
Hayirlisi olsun ins hakkinizda. Bende bu ay serophene kullandim adetime 1 hafta var ve agrilarim var adet olcakmisim gibi bekliyorum sabirsizliklaBende kimyasal gebelik yaşadığım ay sogan kuru yapmıştım hamile kaldım ama nasip degilmis
canim kan tahlili yaptrsan daha iyi olurdu evde idrarda cikmaya biliyo canim yaa insallah hamilesindr canim...Slm kızlar ben 26 günde bir adet oluo dum bugün 28 gü ama hala olmadım iki gün önce idrar testi yaptım ama negatif benim regl im neden gelmedi ya yada testi erkenmi yaptim
hadi yaaa canim doktora git kist felan olmasin sakin ben gunde iki kasik yiyedim bir kasiga dusurdum ve gece yatmadan yemeye basladim..Cnm biyerde okudum bu kür gecikmeden yapiomus çok üzüldüm ya psikolojim allak bullak oldu
insallah hamilesindr hic uzme kendini kismetten ote yol yok bizide haberdar et canim gelismelerden....Yarın gidicem cnm doktora randevu var birde kistse bütün hayallerim yıkılacak ben kist emi uzulcem ozmn adet olamadigimami cocugumu n olmadiginami inş bebistr ne diyim
Tamm cnm yarın haber veririminsallah hamilesindr hic uzme kendini kismetten ote yol yok bizide haberdar et canim gelismelerden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?