- Konu Sahibi papatyaaaa
-
Sadece 12 gune kadar mi yeniliyor?bu ay ben de kullandım. adetin 2-12. günleri arasında kullanılması gerekiyor ama ben düzenli kullanamadım. iki gün yediysem bir gün unuttum ama inşaAllah faydası olmuştur. evet içindeki tarçından dolayı kan şekeri dengeleniyor o yüzden iştah kesintisi oluyor ama bu iyi bişey bence
Sadece 12 gune kadar mi yeniliyor?
tesekkrler bu ayda kirmizilari gorursem bende deneyecegiimmmm :/evet sadece 12. güne kadar yeniliyor. yani okuduğum tüm tariflerde böyle.
tesekkrler bu ayda kirmizilari gorursem bende deneyecegiimmmm :/
Insalma kirmizilaro sadece test cubugunda iki cizgu olaram gorursunuz
bu kur benim ve birdaki birkac arkadasimin vesilesi oldi
kıııızzz sen zayıflıktan öleceksin Allah korusunboylarımız aynıymış ama kilo konusunda 20 kilo fazlam var senden
sen zorla kendini de ye bişeyler yavrum yaa olmaz böyle , ay çok üzüldüm ben seni börek çöreklerle beslerdim ama burun kıvırırsın bal-tarçın-çörekotuyla yumurtalarımı besliyorum ben diyebu ay da olmazsa derken ne zamandır bekliyorsun ki canım?
evet sadece 12. güne kadar yeniliyor. yani okuduğum tüm tariflerde böyle.
Insalma kirmizilaro sadece test cubugunda iki cizgu olaram gorursunuz
bu kur benim ve birdaki birkac arkadasimin vesilesi oldi
biirsey soracagim ac karinla mi yenilecek sabah aksam?????
evet aç karna olması daha etkili.
hmm supersin tesekkurler yemek kasigiyla mi yiyeyim tatli ni ? son sorum :):)
Veee yedigin karisim ise yaradiiii 4 haftalik hamileyim tabii bu bittigi günün ertesi gun sogan suyuda icmeye basladim ben bi ay icinde iki kürü kullandim
amin inşallah darisi olmayanlarin basina. Ben sadece bu ay denedim bebek icin aylarca ugrasmak istemiyordum bayagi arastirdim ne yapmam lazim diye cunku arkadaslarim aylarca istiyorlardi olmuyordu piskolojileri bozuluyordu. Emin bende cok etkilenirdim. Sadece bu ay denedim tuttu takviyeleri alarak tabi belki ugrasacaktim evlendigim ay 1 bucuk sene once bi dusugum olmustu cunkuaaaa süper bir gelişme. tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ne zamandır bebek istiyordun ve bir sorun var mıydı?
tatlı kaşığıyla canım. ancak yersin zaten. biraz tadı yoğun oluyor. şifa olsun. :)
amin inşallah darisi olmayanlarin basina. Ben sadece bu ay denedim bebek icin aylarca ugrasmak istemiyordum bayagi arastirdim ne yapmam lazim diye cunku arkadaslarim aylarca istiyorlardi olmuyordu piskolojileri bozuluyordu. Emin bende cok etkilenirdim. Sadece bu ay denedim tuttu takviyeleri alarak tabi belki ugrasacaktim evlendigim ay 1 bucuk sene once bi dusugum olmustu cunku
aynen dovulmus corek otu kokusu mutfagimi sardi ya adet de okmadim ibsallah denememe gerek kalmaz ya :-( ovulasyon testi kullandm yunurtam catladi uzerinev14gun gecti 16sna olmam lazm bugun ayin 18i hala olmadim surekli lavaboya hayal kirikligi yasayacak gbi gryorum adet olcakmis gbi hissedyorum kafayi yedimm iyice
allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah bal corekotu tarcin karsimini ben saati saatine yaptim yumurtaliklarim gelissin diye bak ne dicem bide bogurtlen koku kuru var bi arkadasimin 8 yil cocugu olmadi 3 kez tup bebek denediler olmadi bu kuru yapti eside icti kendide icti o ay hamile kaldi. Esinde ve kendisinde sorun vardi onu yap istersenAnladım, tekrar tebrikler canım. Allah aratmadan vermiş şükür. ben de yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum ve hiç gebe kalmadım. 2 aydır soğan kürü uyguluyorum. polikistik overliyim. ara ara bal-çörekotu-tarçın da yedim ama düzenli yapmamıştım. adetim yeni bitti. diğer ay adet olursam tekrar başlayayım inş. inşaAllah Rahman bekleyen tüm anne adaylarına kısa zamanda hayırla nasip etsin.
allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah bal corekotu tarcin karsimini ben saati saatine yaptim yumurtaliklarim gelissin diye bak ne dicem bide bogurtlen koku kuru var bi arkadasimin 8 yil cocugu olmadi 3 kez tup bebek denediler olmadi bu kuru yapti eside icti kendide icti o ay hamile kaldi. Esinde ve kendisinde sorun vardi onu yap istersen
Tarifini verebilirim istersen aliphmmm böğürtlen kökü :44: daha önce duydum sanki ama hiçbir fikrim yok. biraz araştırayım. zaten kürlerle kafayı yediksağ ol canım. inşaAllah. hayırla bizler de kucaklarız yavrucuklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?