Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

Sadece 12 gune kadar mi yeniliyor?

Insalma kirmizilaro sadece test cubugunda iki cizgu olaram gorursunuz

bu kur benim ve birdaki birkac arkadasimin vesilesi oldi

amiinnn insallah test cubugundq gorurum oda olmadi vesilem olursunuz birdahaki aya aman ne dua ederm hergun bi hatim teslim edyoruz bir hatmide size veririm vallahi :)

bu çöreotu bal karışımının ölçüsünü ve nasıl kullanıldığını yazarmısınız yutupta bişey yok bende denemek istiyorum lütfeeeen

Veee yedigin karisim ise yaradiiii 4 haftalik hamileyim tabii bu bittigi günün ertesi gun sogan suyuda icmeye basladim ben bi ay icinde iki kürü kullandim

Veee yedigin karisim ise yaradiiii 4 haftalik hamileyim tabii bu bittigi günün ertesi gun sogan suyuda icmeye basladim ben bi ay icinde iki kürü kullandim

aaaa süper bir gelişme. tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ne zamandır bebek istiyordun ve bir sorun var mıydı?

aaaa süper bir gelişme. tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ne zamandır bebek istiyordun ve bir sorun var mıydı?
amin inşallah darisi olmayanlarin basina. Ben sadece bu ay denedim bebek icin aylarca ugrasmak istemiyordum bayagi arastirdim ne yapmam lazim diye cunku arkadaslarim aylarca istiyorlardi olmuyordu piskolojileri bozuluyordu. Emin bende cok etkilenirdim. Sadece bu ay denedim tuttu takviyeleri alarak tabi belki ugrasacaktim evlendigim ay 1 bucuk sene once bi dusugum olmustu cunku

tatlı kaşığıyla canım. ancak yersin zaten. biraz tadı yoğun oluyor. şifa olsun. :)

aynen dovulmus corek otu kokusu mutfagimi sardi ya adet de okmadim ibsallah denememe gerek kalmaz ya :-( ovulasyon testi kullandm yunurtam catladi uzerinev14gun gecti 16sna olmam lazm bugun ayin 18i hala olmadim surekli lavaboya hayal kirikligi yasayacak gbi gryorum adet olcakmis gbi hissedyorum kafayi yedimm iyice

Anladım, tekrar tebrikler canım. Allah aratmadan vermiş şükür. ben de yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum ve hiç gebe kalmadım. 2 aydır soğan kürü uyguluyorum. polikistik overliyim. ara ara bal-çörekotu-tarçın da yedim ama düzenli yapmamıştım. adetim yeni bitti. diğer ay adet olursam tekrar başlayayım inş. inşaAllah Rahman bekleyen tüm anne adaylarına kısa zamanda hayırla nasip etsin.

neden test yapmıyorsun?

Son düzenleme:
allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah bal corekotu tarcin karsimini ben saati saatine yaptim yumurtaliklarim gelissin diye bak ne dicem bide bogurtlen koku kuru var bi arkadasimin 8 yil cocugu olmadi 3 kez tup bebek denediler olmadi bu kuru yapti eside icti kendide icti o ay hamile kaldi. Esinde ve kendisinde sorun vardi onu yap istersen

hmmm böğürtlen kökü :44: daha önce duydum sanki ama hiçbir fikrim yok. biraz araştırayım. zaten kürlerle kafayı yedik sağ ol canım. inşaAllah. hayırla bizler de kucaklarız yavrucuklarımızı

hmmm böğürtlen kökü :44: daha önce duydum sanki ama hiçbir fikrim yok. biraz araştırayım. zaten kürlerle kafayı yedik sağ ol canım. inşaAllah. hayırla bizler de kucaklarız yavrucuklarımızı
Tarifini verebilirim istersen alip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…