Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

bugün adetimin 2. günü bende başlıyorum bugün inşallah tarçının kokusundanda hiç hoşlanmıyorum :120:

bende bu dün başladım bakalım hayırlısı olur inşallah gerçekten vesile olur...

merhaba arkadaşlar. kürleriniz ilerlemiştir. ben de yarın sabah başlıyorum inşaAllah olumlu sonuçlar alırız.

hemen hemen her ay adetim bitince sol böbreklerimden bazen sağ böbrek kısmındanda olabiliyo ama daha çok sol taraftan bir ağrı oluyo daha sonra kasıklarıma doğru iniyo ve orda kasıklarımda ağrı devam ediyo ertesi güne bişey kalmıyor hemen kalın kalın giyiniyorum çorap falan ya bana öyle geliyo yada sıcak tutmadan geçiyor en fazla yarım veya bir gün sürüyo acaba nedendir sizde böyle olan varmıdır oluyormu lütfen cevap yazarmısınız bide bişey takıldı kafama acaba yumurtlamamı oluyo o günlerdede ben bilemiyorum ki !!!!!!!!!?????????????

Son düzenleme:

merhaba papatyags, son birkaç aydır bende de adet bitiminden sonra şiddetli bel ağrısı oluyor ama sanmıyorum benimki yumurtlama sancısı olsun. bir keresinde hastanelik etti çünkü yerimden bile kıpırdayamamıştım senin adet döngün kaç gün, eğer düzenli adet görüyosan, yumurtlama gününü hesaplayabilirsin. çünkü sorduğun sorunun cevabı orda. genelde adetin 14.günü olur yumrutlama, bu da 28 günlük döngüsü olanlarda. yani kişiye göre değişir.

merhaba papatyags, son birkaç aydır bende de adet bitiminden sonra şiddetli bel ağrısı oluyor ama sanmıyorum benimki yumurtlama sancısı olsun. bir keresinde hastanelik etti çünkü yerimden bile kıpırdayamamıştım senin adet döngün kaç gün, eğer düzenli adet görüyosan, yumurtlama gününü hesaplayabilirsin. çünkü sorduğun sorunun cevabı orda. genelde adetin 14.günü olur yumrutlama, bu da 28 günlük döngüsü olanlarda. yani kişiye göre değişir. :

ben bir türlü anlayamadım şu yumurtlama zamanını...benim adetim mesela bu ay 21 ocaktı bir sonraki ay öncesi tarihtedir hep birkaç gün önce oluyorum bu yüzden günümü bulamıyorum ki....mesela bu ay ovulasyon testi aldım bugün 15. günüm adetimin henüz testte ovulasyon için doğru zamanı bulamadım bekliyorummm.............

arkadaşımm şöyle hesaplayabilirsin: siklusun kaç gün, yani adetin 1. gününden diğer adetin 1.gününe kadar kaç gün?
eğer burası düzenliyse yumurtlama gününü tespit etmen daha kolay . ovuladsyon testini de 4 saat sıvı tüketmeden tuttuğun idrarla yapman gerek yoksa pek de sağlıklı sonuç alınamıyor. hormon tahlillerini sen ve eşin yaptırdınız ve bir sorun yoksa, benim tavsiyem hiç hesapla kitapla uğraşma, ben dediklerinin hepisini yptım. önce yumurtlama tarihi hesapladım sonra ovulasyon testi aldım filan... ama olacağı varsa olacak. hepsi bahane. rahat ol, akışına bırak. inan hiç beklemediğin zamanda gelecek Allahın izni ile

arkadaşlar ben bu küre başladım adetim tam sökülmüyordu yediğim saat söktü adeti..çok şaşırdım gerçekten faydası var inanıyorum bugün 6. günüm tadı da fena değil biraz iştahsızlık yapıyor

kızlar ben karışımı kullandım tam 10 gün. normalde döngüm 37 gün sürerken bu ay 31 gün sürdü ama ilginç olan şu ben her ay yumurtamın çatladığını anlardım belirtilerden ama bu ay hiç belirti olmadı :44: yani anlamadım. bebiş de gelmedi yine ama yılmıcam inş

dilrubay döngünün zaten 37 gün olması düzensiz adet demek. bence fayda sağlamış.

Son düzenleme:

bu ay ben de kullandım. adetin 2-12. günleri arasında kullanılması gerekiyor ama ben düzenli kullanamadım. iki gün yediysem bir gün unuttum ama inşaAllah faydası olmuştur. evet içindeki tarçından dolayı kan şekeri dengeleniyor o yüzden iştah kesintisi oluyor ama bu iyi bişey bence

bende öyle oldu düzenli kullanamadım ama mutlaka faydası var diye düşünüyorum
ben çok zayıfım yemek yemediğim zaman daha çirrkin duruyor vücudum

bende öyle oldu düzenli kullanamadım ama mutlaka faydası var diye düşünüyorum
ben çok zayıfım yemek yemediğim zaman daha çirrkin duruyor vücudum

boşver zayıf olman daha iyi yarın öbür gün göbekten şişmeye başlayacaksın zaten ben de kilolu sayılmam ama yine de biraz iri kıyım olduğum için hoşuma gidiyor gerçi besleyici bişey zaten iştah kesse de kalorisi çok

öyle ama benim ki biraz aşırı 1.68 boy kilom da 44 giydiğim bir şey yakışmıyor bu kür de beni iştahtan etti inş faydasını görürüzbu ay da olmazsa klomene başlayacağım

öyle ama benim ki biraz aşırı 1.68 boy kilom da 44 giydiğim bir şey yakışmıyor bu kür de beni iştahtan etti inş faydasını görürüzbu ay da olmazsa klomene başlayacağım

kıııızzz sen zayıflıktan öleceksin Allah korusun boylarımız aynıymış ama kilo konusunda 20 kilo fazlam var senden
sen zorla kendini de ye bişeyler yavrum yaa olmaz böyle , ay çok üzüldüm ben seni börek çöreklerle beslerdim ama burun kıvırırsın bal-tarçın-çörekotuyla yumurtalarımı besliyorum ben diye bu ay da olmazsa derken ne zamandır bekliyorsun ki canım?

Son düzenleme:

he heezaten eşimle hep kavgalıyız bana kızıyor yemek yemediğim içincanım benimçok sağol beni düşündüğün içinben 2.5 yıllık evliyim 2 düşük yaptım işte bir yıldır bekliyorum bu ay rahim filmi çektirdim 1 mart batım bekliyorum bende rahim filminden dolayı ümitliyim

olsun sen yine de biraz toparlanmaya çalış canım ye yemeğini, beslenme önemli. bak Allah korusun düşüklerinin sebebi de zayıflık olabilir. düşüklerin için de üzüldüm. ama vardır bunda da bir hayır. inşaAllah tez zamanda hayırla sağlıkla yeniden o sevinci yaşarsın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum ve hiç gebe kalmadım. rahim filmi de çektirmedim. önce onu yaptır diyorlar ama ben kürlerle yola devam ediyorum şimdilik. hayırlısı bakalım, Allah Kerim. inşaAllah en kısa zamanda güzel haberlerimizi veririz. zaten bu topikte bizden başka kimse yok galiba

Arkadaslar corekotubala adetken basliyorsunuz ama ne zamana kadar devam edyoraunuz yani adet bitnce brakyormisunuz yoksa bebek oluncaya kadr yemege devammi hic ara vermeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…