- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi papatyaaaa
-
bende aralık2013 te tupbebek tedavımde bu kürü yaptım yumurta sayım 5 tane oldu 3 tane 1 kalıte transfer yapıldı tutmadı sımdı martta tekrar deneyeceğiz...
Kizlar bende bu karisimi gecen ay yaptim daha önce buradan gordum .adetimin 3.günü başlamak nasip oldu. Bu ay hamileyimdir diye çok umitliydim dun regl oldum. Bu arada ben 6yillik evliyim 7.yila girdim bebeğim yok. Hic hamilelikte gecirmedim doktora da gidiyoruz. Doktor adetliyken cagiriyor regl olunca dun gittim. Bana yumurta geliştirici serophene verdi yarinda bu ilaca baslayacagim inş. Ve bu karisimada bugün yine basladim sizce hem ilaç hem bu karisim olurmu? Birde bu karisim sabah AC karnina akşamda yatarken 1tatli kasigi yiyorum doğru demi? Dua dua Rabbim her isteyene versin inş.
canım her ikisi birden riskli olmasın sen bi doktoruna danışsaydın keşke. herkesin fizyolojisi farklı çünkü belli olmuyor terslik çıkmasın da Allah korusun
Kızlar 21 yaşında bekarım adetlerim hep düzensiz 2 aydır da adet görmüyorum hemen başlasam olur mu yoksa 2. Gün mü başlıcaz bende pko var bu arada şimdiden teşekkürler
Doktora da hic danismadim. kürü de uyguluyorum artik .konuma cvp gelmedi önce ama ne yapalim hayirlisi.dilrubay sen ne kadarlik evlisin?
Doktora da hic danismadim. kürü de uyguluyorum artik .konuma cvp gelmedi önce ama ne yapalim hayirlisi.dilrubay sen ne kadarlik evlisin?
canım yazmışsın ya doğru okudum şimdi
İncir kurumu yoksa bal tarcn corekotu kurumu daha iyi kizlar.
canım inşAllah tutar ya. bana da doktor tüp bebeğe geç dedi ama ben biraz daha bekleyim diyorum. sen bu karışımı uygularken çörekotunun toz halini mi koydun yoksa direk çiğnedin mi. ben toz halini kullanıyorum da kendimde pek bi farklılık hissetmiyorum herkes kasıklarda sancılardan fln bahsetmiş ondan dolayı sorayım dedim. cevabın için şimdiden teşekkürler
ben aktardan toz olarak aldım hepsınden aynı olcu ıle balla karıstırıp yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?