- Konu Sahibi papatyaaaa
-
Ben kullandım ilk ayda hamile kaldım maşallah kür bir mucize benim vesilem oldu :)
allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inş :) bugün aranıza katıldım.ve bu karışımı burdan öğrenip yaptım.fakat 5.günü başladım umarım banada vesile olur..
Sağol canım darısı başına ve tüm isteyenlere âmin buradaki arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı kendi ölçülerimi yazayım ilk önce adetin 2.günü sabah başlanacak 250 gram bal bir yemek kaşığı tarçın bir yemek kaşığı çörek ötü (yalnız kendiniz öğütün mutlaka ve mutlaka taze olması ve faydalı olması için ben tülbent arasına koyup çekiçle ezdim baya beyazlı siyahlı bir hal alıyor) daha sonra karışımı bir tatlı kaşığı aç karnına (ben yerken niyetimi belirtim şifa niyetine hz. Zekeriya duası yüzü hürmetine besmele çekip yedim bazı zamanlarda fatiha süresini okuyup yedim) biz yapıyoruz ama şifada Allah'tan Allah'a ulaşmanın yolu dua ve şükür hamdolsun. Adetimin 12.ci gününe kadar yedim sonra bıraktım yumurtlama dönemimde ilişkiden sonra ayağımı diktim bi 20 dk sonra kalktım özellikle gün aşırı ilişki öneriliyor her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım unutmayın. benim 3 kaybım var çok sarsıldım ama kürtajdan sonra ilk söylediğim şey allahıma hamdolsun çünkü verende alanda o bana yine verdi çok şükür Rabbim yavrularımıza kavuştursun âmin sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum hoşçakalın hamiş kalın:)
çooookk tşk ederim:) rabbim herkezin kucağını doldursun.ben bu ay görür görmez denemek istedim 5.günümde artık allah kısmet ederse vesile olur..ilk denemende mi oldu ? ben korunmayı bıraktıktan sonra 3.ayımdayım aslında panik yapılcak kadar geç değil ama korkular sardı beni.eşimede harnup pekmezi yediriyorum.inş bende hamiş haberimi paylaşırım ama söz ilk seninle olacak :)
İnşallah canım kısmet bu ayda olmassa mutlaka 2 ay kullanıldığı zaman daha etkili oluyor sen yeni denemeye başlamışsın :) Rabbim aratmasın canım herkeze dua ediyorum harnup pekmezi de erkekler için faydalı canım kullansın şifa niyetine olursa hepbirlikte kutlarız
kızlar merhaba.. bende pko var ve adet düzensizliği yaşıyorum, bu karışımı deniyeceğim ama ölçüsünü tam anlamadım,bal kavanozuna karışımı yaptım,fotosunu yolluyorum size bana biraz çörekotunu fazla koydum gibi geldi ama emin değilim,tarcını 2 çay kaşığı koydum.. başlamak içinse adet olmayı beklemicem cünku 2 aydır olamıyorum zaten :S sabah ve gece aç karnına olarak yeme gerek sanırım.. ilgilenirseniz çok sevinirim,soğan suyu kurum biteli bir hafta oldu ama hala ne gelen var ne giden(( Ocak ayına kadar her ay adet oldum hem de tam ayın 1inde ama yine düzensizleşti,ne yapıcam bilmiyorum artık (Eki Görüntüle 731341
:))) aminnnn inş cümlemize aratmasın.allah razı olsun herkezin duası kabul olur inş. sende inş sağ salim topaç gibi bir evladını kucağına alırsın.bu arada içimden de erkek geçti yahu :)ayyy inş bu ay olurda bende dert etmem.9 aylık evliyim keşke hiç korunmasaydık diyorum ama geçen zaman geçti bir kere..zorla içiyor ama ne yapalım mecburrr.bende biraz vicdan yaptırıyorum paşa paşa yiyor ozaman :)
sağol canım iyi dileklerin için olsun bende 1 sene korundum bideçalışıyordum borç harç yeni evlenmişiz olmasın zor olur dedik kısmet kaderde ne varsa onu yaşıyorsun herşeydede bir hayır var deyip avutuyoruz işte kendimizi sen ye kolay yemek istiyorsan ağızında tut az bi suyla yut ben öyle yaptım :)
haa unuttum kacgun yıycez bunu ben baya oldu başlayalı
adetin 2.günü başlanıp 12 gün yapılıyormuş :))
Bende başladım canım hadi bakalım hayırlısı :)
hadi bakalım inşşş hayırlı haberleri duyarız :) ben okuduğumda 5.günümdü birkaç kez yaptım ama inş gerek kalmazda bu ay bebiş gelirgelmezse 2.günü başlıcam..sen nasılsın tatlım keyfin yerindemi
Bende bebeğim doktora gittim klomen verdi kilo verirsen kendiliğinden yumurtaların oluşur dedi inşallah canım sen hamişsindir
Oyy teyzesi yer o bebişi inşsllsh ki vsrdır.Görünürde fazlalığım yok gibi ama doktor versen iyi olur diyor evet canım bende zaten bugün gidip keçiboynuzu almayı düşünüyorum gelsin artık şu nazlı tombikler
Gidip aldım canım benimki çok beğendiayyyy teyzesi dedin ya içim bir hoş oldu :))inş canım benim ya..biran önce al tatlım çok faydalıymış ben aldım ama peşinden koşarda verirsem yiyo yoksa yemez :))sorma ya ne nazlı çıktı bu veletlerr hadi sırayla müjdeli haberler verelim halaylar çekelimmm
Gidip aldım canım benimki çok beğendiİnşallah o günleride görecez bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?