- Konu Sahibi papatyaaaa
-
Öyle düşünme okuduğuma göre gebelikle adet ağrıları birbirine benziyomuş olursan da üzülme canım vakti demek var hakkımızda hayırlısını Allah nasip etsin inşallahooooooo süperrr şifa olur inşş :)) sanki ben adet olucam yaa iyi ce belirtiler başladı
Öyle düşünme okuduğuma göre gebelikle adet ağrıları birbirine benziyomuş olursan da üzülme canım vakti demek var hakkımızda hayırlısını Allah nasip etsin inşallah
Selam kızlar bende denedim bal çörek otu ve tarçın karışımını günlük taze yaptım çok güzel östrojen im yükseldi fakat yan etkisi olarak prolktinim yükseldi bu sefer parlodel kullanmak zorunda kaldım şimdi klomen başlandı klomenle olmazsa küre tekrar başlıcam nede olsa yükselince düşürüyorlar geri herkeze hayırlı ramazanlar
evet öyle de bir umut var içimde ama ne biliyim bu ayıda boş geçicem sanırımöyle tatlım öyle rabbim hayırlısı ile bizede o duyguyu nasip eder
Boşver canım moralini bozma diğer ay olur inşallahkızlarrr kırmızılar geldiii malesef.buay da yalnızım.umutlarım suya düştü.moralim çok bozuk
Boşver canım moralini bozma diğer ay olur inşallah
bugün çeşmeleri kapatamıyorum okadar üzgünüm kiinş canım inş bi ay daha oldumu olacakmı acabamı lar bekliyor beniii.sen nasılsın
Ben iyiyim şimdilik klomen kullanıyorum diyet yapıyorum inşallah bu ay bebişlerimiz gelir canım
aman ihmal etme canım ..inş tatlım inş bu ay beklentilerimiz boşa çıkmaz ..
Merhaba benim iki kurtajim var iki aydir deniyoruz olmadi simdi adetimin 10. Gunu ovulasyan testide yapiyorum sizce bu karisima bugun baslasam olur mu
Evet CNm inş kırmızıları görmemde içmek zorunda kalmam şu ilacı hayırlısısanada şifa olur inş.canım ..ilk denemenmi?
Evet CNm inş kırmızıları görmemde içmek zorunda kalmam şu ilacı hayırlısı
sanada şifa olur inş.canım ..ilk denemenmi?
inş canım inş beklediğin müjdeli haberi alırsınben kırmızıları gördüm ve bugün çörek otu+bal+tarçın karışımına başladım bakalım.ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?