Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

Selam kızlar bende denedim bal çörek otu ve tarçın karışımını günlük taze yaptım çok güzel östrojen im yükseldi fakat yan etkisi olarak prolktinim yükseldi bu sefer parlodel kullanmak zorunda kaldım şimdi klomen başlandı klomenle olmazsa küre tekrar başlıcam nede olsa yükselince düşürüyorlar geri herkeze hayırlı ramazanlar

ooooooo süperrr şifa olur inşş :)) sanki ben adet olucam yaa iyi ce belirtiler başladı
Öyle düşünme okuduğuma göre gebelikle adet ağrıları birbirine benziyomuş olursan da üzülme canım vakti demek var hakkımızda hayırlısını Allah nasip etsin inşallah

Öyle düşünme okuduğuma göre gebelikle adet ağrıları birbirine benziyomuş olursan da üzülme canım vakti demek var hakkımızda hayırlısını Allah nasip etsin inşallah

evet öyle de bir umut var içimde ama ne biliyim bu ayıda boş geçicem sanırım öyle tatlım öyle rabbim hayırlısı ile bizede o duyguyu nasip eder

sanada şifa olur inş.canım ..ilk denemenmi?

bugün çeşmeleri kapatamıyorum okadar üzgünüm ki inş canım inş bi ay daha oldumu olacakmı acabamı lar bekliyor beniii.sen nasılsın

Ben iyiyim şimdilik klomen kullanıyorum diyet yapıyorum inşallah bu ay bebişlerimiz gelir canım

Merhaba benim iki kurtajim var iki aydir deniyoruz olmadi simdi adetimin 10. Gunu ovulasyan testide yapiyorum sizce bu karisima bugun baslasam olur mu

geçmiş olsun canım..bildiğim 2.günü başlanıp 12 gün devam ediyor kür yumoşların büyümesini sağlıyormuş..yaparsanda kısa süre yap bence.okuduklarım kadarıyla kist yapma ihtimali varmış.bence bir dahaki aya inş gerek kalmaz ama gerek kalırsada 2.gün başla ben bugün başladım bakalım

inş canım inş beklediğin müjdeli haberi alırsın ben kırmızıları gördüm ve bugün çörek otu+bal+tarçın karışımına başladım bakalım.ne olcak

kizlar sizler hamile kaldiniz mi?? yazinin ustunden kac ay gecmis de. bende bu ay baslamak istiyorum da faydasi varsa eger cunku migdem o Kadar karisti ki:44::44::44: kirmizilardan bend enefret ediyorum bide yumurtalar tembel pofff aman beee

Bende pkoluyum ve bunun hamile kalmami zorlastirabilecegini biliyordum. O nedenle bu ay bal tarcin corek otu karisimini 15 gun kullandim. 6 aydir oluruna birakmistik olmuyordu. Ama bu ay Allah a sukur sonucum pozitif cikti doktora gittim ve gorduk! Deneyin hemde mutlaka!

slm kıslar asılma yapılacak bna acaba b.t.c kürünü kulanıyodum bıraksam mı ki?? yardım

buraya pek ugrayan yok ama yınede yazmak istedim 2 aydır klomen kullandım ilk ayımda yumurtalarım buyumedı gıt gel doktora neyse duphastonla 45 gunde adet oldum 2. ayımda 3 doz kullandım klomeni fakat yine büyümediler şimdi yine duphaston kullanıyorum doktorum bır sonrakı ay iğneyle büyütücez yumurtaları dedi ama ben bir ay ara verip kafamı boşaltmak istiyorum bu arada da bal tarçın çörekotu yapıcam inş. bir işe yarar her gidipte büyümemiş diye hüsranla dönmektense şansımı denemek en iyisi bide her gün 1 fincan adaçayı içicemmm işe yararsa hemen yazarım D
uzun oldu biraz herkese bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…