Tatlim sen cizgiyi cok hafif bile gorduysen pozitiftir test
o dağınık gördüğüm kırmızıydı hatta ama kdağılarak kayboldu canm
Keske gorebilseydim su an neler hissettigini anliyorum ben cizgiyi cokmhafif gordugumde 10dk sonra evin yakinindaki poliklinige gitmistim. Ama moralini yuksek tut insallah olumlu olacak
ya haliku ya musavvir çekiorum canm
ey yaratan ve şekil veren anlamında sende çek istersen
Tamam cekecegim esim ise gidecek simdi yatana kadar cekerim
:18::18::18::18:
Esin ne dedi tatlim
meajla konustuk
resmi gönderdim
bu ne dedi
bende test yaptım pozitif gibi dedim
oda çok doğal karşıladı heralde oda pek inanmadı benm gibi
kimsye söleme dedi
ne zaman kesinleşir dedi bende 2 gün sonra test yapcam dedim
ilk defa ikinci çizgi çıktı dedi
öle değişik bi konuşmaydı
Zehracigim insallah hayirlisiyla bebegin gelmistir ama esininde dedigi gibi kesinlessin oyle soyle daha iyi. Insanlar konusmaya malzeme ariyorlar. Erken soylememde bana ders oldu kendi anneme soyledim birsey olmadi ki seye soylemedi kayinvalideme soyledim aramizda kalsi dedim butun sulaleye yaymis ustelik bebegimi dusurdugum gun memlekettekilere biz soylememistik ama kayinvalidemin komsusu gitmis dedeme amcam gile basiniz sagolsun demeye gitmis gerizekali kadin eger gercekten uzulduysen bizi ara biz oz dedemize soylemiyoruz sokaktan bir kadin geliyor o dan ogreniyorlar. Bende kayinvalideme kizdim baya bozuldu esimde kizdi bundan sonra cocugu dogurunca size soyleyecegiz dedik. Boyle iste tatlim sen kafana takma insallah bebek gelmistir hersey yolundadir ve gobisi gere geregezersin
bide adet zmanı canm çikolata tatlı ister
önce istedi yedim midemi bayıyo tatlılar4canm tuzlu ekşi istyor
bugün canm hiç bişey istemior midem almıor
Tatlim ben yerinde olsam diger testide simdi yapardim ben bir gunde 3 test yaptim merak ediyorum cok heyecanli nasil iki gun sabredeceksin
Merhabalar,yazıları okudum da Allah tüm isteyen ve buna layık olan bayanlar nasip etsin inşallah anneliği
Kürü deneyip hamiş olanlar varmış inşallah siz de bugün yarın güzel haberi alıp sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
Gönülden inanıp isterseniz olur zaten.
Bende yeni evliyim ilk ay iğneyle sonra kendi yöntemlerimizle bu ay da yazz24+4 ile korunuyorum inşallah istediğim zaman hamile kalırım atanamadığımdan ötürü korunmak zorundayım çünkü bebişle çalışmak çok zor olur.
Yinede Allah hayırlısını nasip etsin.
Merhabalar,yazıları okudum da Allah tüm isteyen ve buna layık olan bayanlar nasip etsin inşallah anneliği
Kürü deneyip hamiş olanlar varmış inşallah siz de bugün yarın güzel haberi alıp sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
Gönülden inanıp isterseniz olur zaten.
Bende yeni evliyim ilk ay iğneyle sonra kendi yöntemlerimizle bu ay da yazz24+4 ile korunuyorum inşallah istediğim zaman hamile kalırım atanamadığımdan ötürü korunmak zorundayım çünkü bebişle çalışmak çok zor olur.
Yinede Allah hayırlısını nasip etsin.
kollarm çok ağrıyor
dayak yemiş gibi
şimdi diceksinizki nette ne işin var
spor niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?