Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

o dağınık gördüğüm kırmızıydı hatta ama kdağılarak kayboldu canm

Keske gorebilseydim su an neler hissettigini anliyorum ben cizgiyi cokmhafif gordugumde 10dk sonra evin yakinindaki poliklinige gitmistim. Ama moralini yuksek tut insallah olumlu olacak

Esin ne dedi tatlim

meajla konustuk
resmi gönderdim
bu ne dedi
bende test yaptım pozitif gibi dedim
oda çok doğal karşıladı heralde oda pek inanmadı benm gibi
kimsye söleme dedi
ne zaman kesinleşir dedi bende 2 gün sonra test yapcam dedim
ilk defa ikinci çizgi çıktı dedi

öle değişik bi konuşmaydı

Zehracigim insallah hayirlisiyla bebegin gelmistir ama esininde dedigi gibi kesinlessin oyle soyle daha iyi. Insanlar konusmaya malzeme ariyorlar. Erken soylememde bana ders oldu kendi anneme soyledim birsey olmadi ki seye soylemedi kayinvalideme soyledim aramizda kalsi dedim butun sulaleye yaymis ustelik bebegimi dusurdugum gun memlekettekilere biz soylememistik ama kayinvalidemin komsusu gitmis dedeme amcam gile basiniz sagolsun demeye gitmis gerizekali kadin eger gercekten uzulduysen bizi ara biz oz dedemize soylemiyoruz sokaktan bir kadin geliyor o dan ogreniyorlar. Bende kayinvalideme kizdim baya bozuldu esimde kizdi bundan sonra cocugu dogurunca size soyleyecegiz dedik. Boyle iste tatlim sen kafana takma insallah bebek gelmistir hersey yolundadir ve gobisi gere gere gezersin

ay inş canm
allah tez zamanda hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin
çok fena gribim
portokal suyu içtim
şimdi midem ağzımda kuscak gibi oluyorm

bide adet zmanı canm çikolata tatlı ister
önce istedi yedim midemi bayıyo tatlılar4canm tuzlu ekşi istyor
bugün canm hiç bişey istemior midem almıor

Tatlim ben yerinde olsam diger testide simdi yapardim ben bir gunde 3 test yaptim merak ediyorum cok heyecanli nasil iki gun sabredeceksin

Merhabalar, yazıları okudum da Allah tüm isteyen ve buna layık olan bayanlar nasip etsin inşallah anneliği

Kürü deneyip hamiş olanlar varmış inşallah siz de bugün yarın güzel haberi alıp sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

Gönülden inanıp isterseniz olur zaten.

Bende yeni evliyim ilk ay iğneyle sonra kendi yöntemlerimizle bu ay da yazz24+4 ile korunuyorum inşallah istediğim zaman hamile kalırım atanamadığımdan ötürü korunmak zorundayım çünkü bebişle çalışmak çok zor olur.

Yinede Allah hayırlısını nasip etsin.

topiğime hoşgeldin canm
güzel dileklerin için sağol

ama tavsiyem korunamaman yönünde en azından eşin korunsan doğal yollarla
tabi şanş şıp die hamile kalanlar var
bizde eşim doğal yollarla 9 ay korundu
şimdi dioruzki acaba korunmasak dahamı kolayolurdu
iğnelerden uzak dur canm bırak eşin korunsun tabi siz bilirsiniz
umarım dilediğiniz anda bebeğiniz gelir

Hosgeldin heyheyli insallah bir an evvel atanirsin ve bebek calismalarina baslarsin canim.

çok fena gribim
bugün dikiş kursum vardı gitmedim
9 buçukta hocam aradı nerdesin die
sonra geçmiş olsun dedi
arkadaşlarda geçmiş olsun dio bi ağızdan

sonra ana dedim bide öğlen arası geçmiş olsuna gelmesinler evim çok yakın
fırladım
mutfak bulaşık dolu
makinada dolu ve kirli
bi sürü bulaşığı üst üste dizdim
sonra kalanları elde yıkadım tezgahı sildim
salonu misafir odasını topladım
lavobo klozeti temizledim
yatağımı topladım
sadece yatak odasında çamaşır yığını var onları üstünkürü üstünü örttüm

hasta temizliği bu kadar
şimdi tost yaptım
ıhlamur ısıttım içicem
bide gelmiolarmış

olsun ama ev berbattı en azından kafam rahatladı
çünkü bukadarını yapcak enerjimde yoktu zaten
biz buna misafir gücü dioruz

kollarm çok ağrıyor
dayak yemiş gibi
şimdi diceksinizki nette ne işin var
spor niyetine

Gunaydin canim ve gecmis olsun kendine dikkat et. Bende kocisin kahvaltisini yaptirdim simdi yatiyor gece calisti ya. Zehracigim fortel isminde hassas gebelik testi varmis iliskiden 7 gun ssonra net sonucu gosteriyormus beni de 9 gun gecti ya bu testten alim dedim ama buradaki eczanelerde bulamadim bende normal gebelik testi aldim merak ya yaptm ama negatiffff. Zaten bu testler 15 gun gectikten sonra gosteriyor . Ama gebelik testi yapmak bile bir umut iste ama benim yumurtlama belirtisi olan o akintidan geldi taamam deim ben yumurtladim sadece aslinda bugun tam bebis yapma gunum ama esim ayni seyi yine yasariz diye korkuyor ve martta gecsin diyor. Neyse bugunu bir yere yazimde demekki bugun benim ovulasyon gunum. Artik gelecek aya. Senin icini bir kurt yiyor degilmi insallah pospozitifi gorursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…