Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Merhaba tatlim dr dan geldim az once dr ultrason sonuclari temiz cikinca hsg ye gerek yok dedi. Daha once hormon testlerimde vardi onlarada bakti bir soru yok dedi. 1 ay daha korun 3 ay gecin dedi. Artik folikasite devam kur de de son 4 gun kaldi bir de kuru incir aldim kuru incirde yumurtalara iyi geliyormus

canm ultrason suncuyla karar verilemez hsg şart dr özelmi devletmi bilmiom ama
bitek hsg de yapışıklık var tüpler açık yada kapalımı anlaşılır bence yapılmalı

canm ultrason suncuyla karar verilemez hsg şart dr özelmi devletmi bilmiom ama
bitek hsg de yapışıklık var tüpler açık yada kapalımı anlaşılır bence yapılmalı

Dr a cok israr ettim yinede gondermedi kadin dogum hastanesi devlet hastanesinin oraya gittim benim gittigim bir ozel hastane var orada kurtaj olmustum orasi sebbini bike arastirmadi ilk gebelikler hep duser dedi. Bir daha yasamak istemiyorum ayni seyi dedim herseyin tamam olsada o bebegin dusmeyeceginin garantisi var mi dedi. Tatlim Allaha biraktim esim yine soylendi bosuna gittin bir daha dr a gitme cocuk konusunu acma bur daha diyor.devlet hsg cekmedi tatlim ozellerdede 500 600 tlden basliyor burada yani artik dusunmeyecegim .

Tatlim erkekler bizi anlamiyor benim kurtaj olacagim zaman esim tutturdu devletin kadin dogum hastanesi icin cok iyi hastane herkes gidiyor diye sirf kendi mutlu olsun diye gittim 1 gece 5kisilik ve cok pis bir odada 10 dk bile uyumadan geceyi gecirdim.sabah geldi kendisi dedi cikalim gidelim burdan diye ozel hastaneye gittik 750 tl ye temiz tek kisilik odada steril bir ortamda kurtaj oldum. Simdi esim acele etme yine dusurusen yine 750 tl vermem diyor ben de ona dedim ki ben bebegimi kaybettim ama sen parani kaybetmissin dedim. Erkekler boyle ba alik sonradan olunurmus ya synen oyle biz kalbi atmayan bir su damlasina bile bebegim gozuyle bakiyoruz ama onlar sadece verdigi paraya bakiyor.

canm eşini takma sen ve bi daha kürtaj falan düşünme benim ablam ikinci bebeği düştü üçüncüye de bişey olur dedi ama olmadı kızı doğdu bide ilk abi var 2 buçuk yaşında

sen daha önce hamile kaldığın için istememiş olabilr

Tatlim ben bir sure acmayacagim esime bebek konusunu sonra kendusi kuzu kuzu gelecek zaten daha oncekinde bu yil olmasin sonra olsun dedi bir anda fikri degisti eylulde denedik bu yuzden ustune gitmezsem kendi karari degisiyor zaten

Tatlim ben bir sure acmayacagim esime bebek konusunu sonra kendusi kuzu kuzu gelecek zaten daha oncekinde bu yil olmasin sonra olsun dedi bir anda fikri degisti eylulde denedik bu yuzden ustune gitmezsem kendi karari degisiyor zaten

erkekler bi değişik ya benim eşimde yeni evliyken 3 yıl yapmaylım diodu
neymiş bi arkadaşı üç yıllık evliyken karar vermiş bide ikizleri olmuş
yemedim tabi dedim o tüp bebektir inanmadı
neyse 9 ay korunduktan sonra benim ısrarımla karar verdik bebek yapmaya 2 yıldan fazla oldu
ve eşim şuan şöyle dior cemil kesin tüp bebek yaptırdı
bizde şimdi tüp yapcaz hazirana kadar olmazsa
o dieczki 3 buçuk yıl korunduk sonra ilk denemde oldu hemede ikiz tabi yiyen olursa
çünkü o kadar bunaldım soranlara kimine istiyoz diom kimine korunuyoz
yalancı çobana döndüm resmen

ama ikincisinde hiç korunmucam oluncada dicem ki ayyyy biz hiç beklemiyoduk şok olduk bizde dicez

benim uzun süredir yollarına gözlerimi adadığım küçük sevgilim
huzuru mutluluğu yerinde olan yuvamizda tek eksiğimiz .
ve en büyük eksiğimiz
2 yıldı geçti ve hala ısrarla bizi bekletiyorsun bebeğim
yoksa geç gelince kendini özletip seni daha çok mu sevicez sanıyorsun
seni şuan sevdiğimden çok sevemem kızım ya yada prensim
senin ilk takımını baban 2007 yılında almış bebeğim henüz bekarken
ve ben baban gibi mükemmel bi eş adayının hayatıma gireceğini bile hayal edemezken
senin fanatik fenerli baban fenerin tek üretilen 100 yıla özel bebek takımından almış
ve ben o takımı görünce gözyaşlarımı tutamıyorum
ve ilk çıngırağında hazır bebeğim herkesten saklıyorum

biliyormusun babanın antika oyuncak arabaları tw nin üst rafında dizili baban kimseye elletmiyor
o kadar değerli
ama sen geldiğinde küçük ellerinle o arabalarla oyanmanı seyretmek babanın en büyük hayali tatlım

ve benim hayallerim
o kadar uzunki ben hangi birini anlatayım tatlım

normal doğuma karşı olan ben
şimdi ise kesinlikle normal doğum yapma arzusuyla yanıyorum
senin dünyaya geldiğin o anı görebilmek için

ahhh yavrum

bi gelde gecem gündüzüme karışsın
sana hasret annen ve baban
ve üst katımızda seni heyecanla bekleyen babaanne ve deden
ve daha çokları
annanen deden dayın
halan
teyzeler abiler kuzenler

seni koskocaman bi sevgi ordusu bekliyor olucak tatlım
ve ben bu ay çok fazla hazırlandım sana
biliyomusun bu hafta çok inandım geldğine hep karnımı seviyorum
iyi gelişebilmen için vitamin alıyorum
kendime dikkat ediyorum
sakın bu ayda üzme beni bebeğim
artık gözyaşlarım sevinçten aksın çağlasın
babasının bitanesi
annesinin en en büyük aşkı

ben babanı o kadar çok sevdim ki daha fazla kimseyi sevemem sanıyorum
belki kıskanır ama bebeğim seni babandan bile çok seviyorum

Coook guzel yazmissin canim yaaa kalbinin icini gordum inan ahhh ahh Allahim cok bekletmesin bizi bebislerimize kavustursun insallah biz de evimize yakin bir alis veris merkezi var oraya nezaman gitsek bir pelus hayvan aliyoruz bebisimiz oynar diye su an tam 12tane pelus oyuncagimiz var cesit cesit hayvanlar .... bebegim geldiginde birlikte oynayacagiz hepsini yatak odamda dolabin ustune dizdim eve gelen cocuklar gorupte istemesinler diye cunku benim bebegimin oyuncaklari onlar... bebegimi kaybettigim gun onlari her gordugumde daha cok uzuldum bebegim gtti oyuncaklari kaldi dedim Allahim bir daha yasatmasin ...

daha önce sorduysam kusura bakma unutkanlık var biraz
sen bebeğine ne kadar sürede hamiş kalmıştın
düşük yapalı ne kadar oldu

inş ikimizde bu ay güzel haber veririz

daha önce sorduysam kusura bakma unutkanlık var biraz
sen bebeğine ne kadar sürede hamiş kalmıştın
düşük yapalı ne kadar oldu

inş ikimizde bu ay güzel haber veririz

Tatlim ben 1 ay daha bos gececegim 3. Ayim dolsun dr dinleyeyimde sonra pisman olmayayim. Insallah onumuzdeki ayda kure devam edecegim 2 ayin verdigi birikimle marta hamile girerim ama senden ben bu ay bekliyorum )) Canim benim esim korunuyordu ben hic ilac kullanmadim eylulde 4 iliskiden sonra hamile kaldim ilk ay . Adet gunumde de cizgiyi gordum ama 2 ay olmadan kaybettim.ama o ay yasadiklarim... is yerinde arkadaslar hamilemisin diyorlardi ortada bisey yokken, kiz kardesim ziyaretime geldiginde abla senin popon buyumus hamilemisin diyordu hatta bana hic agirlik kaldirtmadi ve 2 gun sonra hamike oldugumu ogrendim en cok istedigim sey ekimde kurban bayraminda babamlar memleketten gelecekti guzel haberi verim dedim ilk keseyi gordugumuzde resmini cikarttirdik bayramin birinci gunu bak baba torununun resmi dedim. Kucucuk bir halkaydi bebegim benim icin o kadar guzel bir bebekti ama annemler burdayken kanamam basladi bayram bize zehir oldu ne devleg ne ozel her yer kapali bir duzgun hastane bulamadik sadece acile gittim hic bir sey yapmadilar 9 gun kanamam devam etti bitmis bebek dusmus dedi acildekiker cok uzuldum ailemde butun acimi benimle yasadilar. Ama o bilincsiz saglikcilarin inadina tam 15 gun kanamaini ardindan kurtaj gunu bebegimin kalbi atti . Kurtajdan dondum ama 2 gun sonra kalbi durdu.. meger annem kurtajdan sonra bana bakmaya gelmis 10 gun yattim ama kurtajdan degil bebegimi kaybetmenin acisiyla... Allah bir daha yasatmasin Allah kimseye yasatmasin tatlim gec olsun saglikli olsun ben bazi topikler okuyorum kanamasi olunca 9 ay yattim diyor ben memurum ben nasil yatim toplam 20 gun iznim var raporda alsan 9 ay rapor mu alacagim . ALLAHIM saglikli gebelik nasip etsin.

anladım canm zor bi durum allah kimseyi evladıyla sınamasın
rabbim tez zmanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin amin

evet kader arkadaşlarım
bugün itibari ile progestana başladım yedek bi kutu daha aldım
sabah 1 progestan 1 folbiol
akşam iki progestan

10 devam zaten adet günüm gelmiş olcak 10 gün sonra ve inş mutlu haberi alıcaz
ne olur gel artık bebeğim

Bacim nerelerdesin kursami gittin aksama kadar yoktun ozledim bacim

sabah progestan ve folbiol içtim

inş bebişim yerleşcek
karnımda şişkinlik
kasıklarda sancı baskı var hadi hayrılsı

yok kız senden başka müdavimim yok ki siz dedimde belki başkalırıda uğrar dedim

sen başkasın şekerim

Tamam tatlim gonlumu aldin simdi yoksa kirilmistim. Ben topigimizin uguruna inaniyorum ilk olararak ikimiz olmak uzere bu kuru deneyen herkesten bebis haberleri gelecek ama once bizden )) ilaclari ic aksatma canim benim kurunde son 2 gunu kaldi ama sikti vallahi tarcin baydi artik ama sifa niyetine yiyorum insallah bu onumuzdeki ayda yiyince ya nasip diyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…