sevdam123 canim peki yediklerine de dikkat ediyor musun? ben sanmiyorum ki sadece bu kürle zayiflamak mümkün olsun?
örnegin ben sabah güzel bir kahvalti yapiyorum ( bu hafta izinliyim ondan vaktim var) öglen güzelce pisen yemeklerde ne varsa yiyorum onun yerine aksam hafif seyler salata veya corba gibi sonrada yeme fasli bitiyor
Evet canim baltarcincilarim :) Liste hazir...listenin daha basarili olacagini düsündügünüz noktalar varsa bana kesinlikle söyleyin ki herkesin icine sindigi gibi olsun. Ilk bakista anlasilsir bir tablo ortaya cikarmaya calistim :) Her türlü fikiri acigim! Listeye adini eklemek isteyenler yazsinlar buraya ben hergun takip ederek güncellerim....
Baltarçıncilar.......baslangic kilo........hedef kilo........1. hafta kilo kaybi
sevdam123.............69kg................ 65kg
serenay_30............68kg................ 55kg............. - 1,5kg
oznurkazali.............66kg................ 57kg
prenses88..............55kg................ ?
dearson.................65kg.................53kg.............. -2kg
tanya....................60kg.................55kg
evlimutlu................63kg.................58kg.............. -1kg
prenses88 canim hedef kilonu da yazarsin bir ara güncellerim....
hadi bakalim bol tarcinli balli günler :))
lıstedekıler nerdesınız hıc kımse uyramamıs oooooo bu kadar uyursanız kılo veremessınız tabıkı uyanın daha tarcın almaya gıdecez
ben burdayımmm tarçınla balımı içtimmşimdi kahvaltı edeceğimm ama hiç canım istemiyor sizdede öylemi
selam kizlar benide araniza alinnn, bende 1 haftaya yakin bir süredir kullaniyorum gerçekten i$tah kesiyor, henüz kilo vermedim ama benide ekleyin çok zor kilo veren biriyim, kilom 64.6 hedef 53 :)
arkadaşlar bu karışıma ben de başlıycam çünkü iştahımın kesilmesine çok ihtiyacım var elma sirkeli olarak içmeyi düşünüyorum ben.
yıllardır kilolarımla uğraşırken nerdeyse diyetisyen kadar bilgi sahibi olmuşumdur, balın doğal şeker olduğunu ve vücut tarafından yakıldığını, vücutta birikim yapmayıp aksine enerji verdiğini bir çok yerde okudum.
benim asıl sormak istediğim gün içinde değil de akşam yemeğinden sonra tatlı isteğim çıkıyor ortaya bunu ben sabah ve akşam aç karnına yapsam nasıl olur???
Arkadaslar bende dun aksam basladim ama nekadar kaynaticam
bilmiyorum kac dakika yani
kızlar karısımı yapıp siseye koyup soguk içsek neolur???ben sabah cok erken kalktıgım için yapmaya inanın vaktım olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?