Bal ve Tarçın Kürü

evt canım dikkat ediyorum akşamları en geç yediden sonrabir şey yemiyorum yesemde meyve yiyorum. yürüyüşte yapıyorum (hergün değil ama:) güde 2,5 litre su içiyorum aslıda 72 kiloydum 5 aydır uğraşıyorum 3 kilo verebildim

canım hedef kilom 55ti ama sonra veremezsem rezil olmıyım ama 2 kilo fazla zayıflaman lazım seni baya kilolu gördüm dersen olsun napalım senimi kırıcam yanii

benide listeye ekleyin kilom 59 hedef kilom 54...tam bir haftadır içiyorum ballı tarcını...teşekkürler

lıstedekıler nerdesınız hıc kımse uyramamıs oooooo bu kadar uyursanız kılo veremessınız tabıkı uyanın daha tarcın almaya gıdecez

lıstedekıler nerdesınız hıc kımse uyramamıs oooooo bu kadar uyursanız kılo veremessınız tabıkı uyanın daha tarcın almaya gıdecez

ben burdayımmm tarçınla balımı içtimm şimdi kahvaltı edeceğimm ama hiç canım istemiyor sizdede öylemi

günaydın arkadaşlar.nasıl gidiyor kilo vermeler.benim 2 günde 600 gr. cık daha gitmiş.:124:
kızlar akşam regl oldum.bu ay nedense ne mide bulantısı ,ne başağrısı, ne karın ağrısı, nede stres yaşamadım.hayretler içindeyim.acaba tarçının etkisi olabilirmi.
bugün geç uyanmışım işe yetişcem diye içemedim bal tarçını.
işyerine geldim simit yedim. şimdi bardağıma sıcak su koydum,içinede 2 kabuk tarçın böyle içicem.bugünlük böyle oluversin artık.
herkese kolaygelsin.

selam kizlar benide araniza alinnn, bende 1 haftaya yakin bir süredir kullaniyorum gerçekten i$tah kesiyor, henüz kilo vermedim ama benide ekleyin çok zor kilo veren biriyim, kilom 64.6 hedef 53 :)

selam kizlar benide araniza alinnn, bende 1 haftaya yakin bir süredir kullaniyorum gerçekten i$tah kesiyor, henüz kilo vermedim ama benide ekleyin çok zor kilo veren biriyim, kilom 64.6 hedef 53 :)

sende bendensin canım bende 9 gün oldu hala vermedim yaa bende zor veriyorum sen yine iyisin ben 69 kiloyum

arkadaşlar bu karışıma ben de başlıycam çünkü iştahımın kesilmesine çok ihtiyacım var elma sirkeli olarak içmeyi düşünüyorum ben.
yıllardır kilolarımla uğraşırken nerdeyse diyetisyen kadar bilgi sahibi olmuşumdur, balın doğal şeker olduğunu ve vücut tarafından yakıldığını, vücutta birikim yapmayıp aksine enerji verdiğini bir çok yerde okudum.

benim asıl sormak istediğim gün içinde değil de akşam yemeğinden sonra tatlı isteğim çıkıyor ortaya bunu ben sabah ve akşam aç karnına yapsam nasıl olur???

kızlar karısımı yapıp siseye koyup soguk içsek neolur???ben sabah cok erken kalktıgım için yapmaya inanın vaktım olmuyor...

Bende geldim aranızaballı tarçın çok mantıklı geldi ve en azından tadı güzeldir ben sabahları elma sirkeli ılık su içiyorum ama çok zor içmek
bende yarından itibaren başlıyorum ballı tarçına bakalım ne olacak.kilom 96hedef kilom 60 hadi hayırlısı diyeyim...burdan yazarım gelişmeleri size.sevgiyle kalın..

merhaba.sabah aç karnına ve gece yatarken ballı iç mutlaka.
akşam yemeğinden öncede balsız iç.faydası oluyor.:82:

selam kızlarrr.. ben bu akşamda içtim ballı tarçınımı ohhh yatıcam birazdan hepinize iyi gecelerrrr yatcaz kalkcazzz zayıflıycaz inşallah..

kızlar karısımı yapıp siseye koyup soguk içsek neolur???ben sabah cok erken kalktıgım için yapmaya inanın vaktım olmuyor...

soğuk belki faydası olmaz canım sıcak zayıflamada daha etkiliymiş. ama akşamdan yapıp sabah biraz ısıtıp içersin vazla vakit almaz hadi bakalım inş kurtulcaz bu kilolardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…