Balayım zehir oldu

Miaelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
2.748
3.784
48
Merhaba hanımlar,hepinizin kurban bayramını kutlarım. Umarım mutlu bir bayram geçiriyorsunuzdur.

Balayım zehir oldu evet ama sebebi eşim değil. Onunla ilgili bir problemimiz yok (iyiki)
Bugün balayımızın 4. Günü yarın dönüyoruz ama dünden beri ne balayı yaşayabiliyoruz ne mutluyuz. Sebebi abim ve o saçma sapan ilişkisi. (Konu açmıştım,ilişkilerine devam etmiyorlar.) Dün abim aradı balayı nasıl geçiyor nasılsınız diye biraz konuştuk. Sonra "bir problemim var" dedi. Kız sürekli abime mesaj atıyormuş,rahat vermiyormuş. İşten ayrıldıktan sonra birkaç kez işyerine gelmiş,aşçıyla dışarıdaki çalışanlarla falan konuşmuş. Sebepsiz yere işten çıkarıldığını söylemiş,birazda benden bahsetmiş. (Bariz kötülemiş.) Bir defa da bozuk para için (bütünlemek için) abimin odasına gelmiş,o da bana değil muhasebeye gideceksiniz diyerek kibarca göndermiş. Dün akşam abimin telefonuna kayıtlı olmayan numaradan mesaj gelmiş. O kız yazmış. Bayram mesajı atmış,abim görüldü yapıp bırakmış. Daha sonra "Ben seni sevmiştim,bana neden böyle yapıyorsun özür dilerim sana yalan söylediğim için beni affedebilir misin" tarzında bir mesaj yazmış. Abim bu sefer engellemiş (whatsapptan atıyor bunu) aradan 2-3 saat geçtikten sonra bu sefer normal sms yoluyla abime onu çok sevdiğini,ilk defa birisinin yanında huzurlu olduğunu, gerçek aşkı bulduğunu,kocasıyla kaçmanın çocukça olduğunu ve çocuklarının bir hata olduğunu falan söyleyip konuyu intihara getirmiş günden güne zayıfladığını artık dayanamayıp intihar edeceğini falan yazmış ve cevabını beklemeden telefonunu tamamen kapatmış (şuan ulaşılamıyormuş). Abim bana bunları anlattı,açıkçası birazda korktuğu için anlattı. Çünkü onun bu hatayı yapması annemin,babamın,benim ona olan güvenimizi kırdı ve babamın birçok imkanını kısıtlamasına neden oldu,nişanlanacağı kızla arası bozuldu. (ona olaydan bahsettim,detayları abimin anlatmasını istedim.) Şimdi abim tam yavaş yavaş kız arkadaşının güvenini kazanmaya çalışıyordu ki kız yeniden kendini gösterdi,abim şimdi ya intihar ederse ne yapacağım ben diyor. Bana ve eşime fikir danıştı? Sizce biz ne yapacağız? Ya da ne yapmalıyız? Kıza hala ulaşılamıyor,birşey olsaydı sanırım duyulurdu değil mi?

Karismayin, sizin suanda dusunmeniz gereken sevdiceginizle balayiniz. Bu gunlere bu aska bu sehvvete istesenizde gunler gecince gelemeyeceksiniz.

Abiniz dunyanun iyisi olsa benim gozumde degerini yitirirdi nedenmi:
Balayindaki bir insan sevgilisiyle akali kuz kardesi aranarak rahatsiz edilmez kaldi ki sadece siz degilsiniz esinizde bunda etkilenir. Balayindan gelince anlasin gunler torbayami girdi.
Hic dusuuyor sizleri, kocanin kiz kardesi bunu yapsa gorgusizlukle suclanirdi.

Dis dunyayi balayinda birakin, esinize odaklanin. Demedi demeyin bunlari gun gelir esinizden eksi olarak duyarsiniz.

Blöf yapıyor bence kız. Durumun sizinle alakası yok ki abiniz kendi halletsin bunun için balayında olan insan aranmaz ama yazık Yani

Abiniz ayrılmış işte metresinden, kadın intihar etsede abinizin sorunu değil. Kadın evlatlarını düşünmüyorsa bu sizin probleminiz mi? Sallamayıp devam edecek abiniz. Ha bir zarara uğrattıysa telafi etsin ama iki kişi gönüllü olarak bir şeyler yaşamış ve bitmiş. isterse gidip köprüden atlasın artık bittiğine göre sizi ilgilendirmez.

Blöf, para tatlı geliyordu zira. Abinizin fikir danışacağı bir şey yok, bu olay fikir danışılacak bir şey değil. Hele insanları balayında rahatsız edecek kadar hiç değil. O da biraz bahane arıyor gibi kadına yanlamaya, hoşlanmadım kusura bakmayın.

İntihar edeceksede abin yüzünden olduğu ne malum. Vicdan yaptırtacak. Doluuuu sebebi var, abine böyle söyle

Tabii ki blöf.Abin onu her yerden engellesin.Yeni mesaj yazdığı numarayı da engellesin.Abinin de yaptığı doğru değil.İkisi de hatalı , olan senin balayına olmuş.Uğraşmak zorunda kaldığın şeylere bak.

Önceki konuyu bilmiyorum ama bu konu çok tanıdık.Benzer bir durum benim de başımdaydı Değer verdiğim bir insan bana tam 5 kez intihar edeceğini söylemişti ki yanında olmaya çalıştım her seferinde,rahatlatmaya çalıştım,telefonlarına bazen ulaşamıyordum aynı şekilde vs. Dünya kadar laf yedim kendisini rahatlatmaya çalışırken hatalarımı söylerdi sürekli,en sonunda içimdeki her şey tamamen tükendi sırf bu tavırları yüzünden.Her şeye rağmen yoluma baktım,engelledim,mesajlarını sildim,sonuç olarak hala hayatta.İntihar edecekse bile bunu ortaya atıp kaçması abinize karşı sevgi göstermediğinin kanıtı zaten,bundan eminim artık.

Intihar edecek insan intihar edeceğim der mi? Beklentisi yoktur, umudu bitmiştir ve ölümü seçmiştir. Kime niye açıklama yapsın ki. Ha geride kalanlara vicdan azabı çektirmek için diye düşünenler olabilir. Çocuklarını düşünmüyorsa kendi secimi. Karışmayın ilk günden eşinizi de darlamayin.abinizo çok seviyor düşünüyor olabilir ancak asla sizin kadar değil. Muhattap olma, kendi hayatı, kendi secimi diyip öylece bırakın. Abiniz de yapması gerekene karar versin.

Konuyu başta açığa çıkaran sizdiniz galiba o sebeple balayında bile sizi arıyorlar. Bence düşüncesizce bir davranış. Biz aramaya bile çekiniyoruz belki yanlış bir zamandır, belki müsaiy değiller diyerek. Aileniz maşallah arayıp dert anlatıyor.

Abiniz bu kadını engellesin. Ulaşamasın hiçbir şekkilde. Numarasını da değiştirebilir. Şirkete de sokmayın. Karaktersiz biri olduğu çocuklarına hata demesinden belli. İntihar edeceğim filan demesi de blöf. Edecekse de gidip ötede etsin.

Aklınca kuru sıkı taslamaya çalışıyor. Çocuklarının bile bir hata olduğunu söyleyen bir kadın para için nelerini vermez. Zevk alırken o hatayı düşünememiş mi? Terane hepsi. Abin de, kadın da suçlu biliyorsun. Hiç akıl alınacak, danışacak bir durum yok şu an da intihar de edemez. Numarasında her yerden engellesin abin. İş yerinin önünden bile geçmesin.

Eski konuyu biliyorum abin de kız da hatalıydı. Ama şu saatten sonra intihar falan boşver sen bunları. Blöftür o. sebebini tek kişiye yükleyecek kadar da cingöz.

Hanımlar geneldr tek tek alınlayıp güzelce cevaplarım ancak şuan vaziyet malum olduğundan dolayı toplu cevap vereyim.
İntihar edecek mi etmeyecek mi fikir sahibi değilim,blöf yapıyor gibi geliyor ki abim gel dese kadın çoluğunu çocuğunu bırakıp gelecek gibi görünüyor,abimin de bu olaydan dili yandığı için bana dert yanıyor,balayında arayıp eşimi ve beni germesinin mantıklı bir açıklaması zaten yok,ailelerimizi sadece bayramda aradık daha da aramadık ama abim sıkışmış olacakki bu yüzden aradı.
Evet intihar güzel bir blöftür ancak bu konuda benim ne yapmam gerekiyor? Abim heryerden engelledi ancak şuan tutuştuğu için kızı arıyor,bende dayanamıyorum bizi bu duruma düşürmesine. Bu arada abim haksız demiyorum ama kadının 2 küçük çocuğu varken herşeyi silip abime gelmeye çalışması,çocuklarım hata demesi mantıklı bir davranış mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…