Balayım zehir oldu

Hanımlar geneldr tek tek alınlayıp güzelce cevaplarım ancak şuan vaziyet malum olduğundan dolayı toplu cevap vereyim.
İntihar edecek mi etmeyecek mi fikir sahibi değilim,blöf yapıyor gibi geliyor ki abim gel dese kadın çoluğunu çocuğunu bırakıp gelecek gibi görünüyor,abimin de bu olaydan dili yandığı için bana dert yanıyor,balayında arayıp eşimi ve beni germesinin mantıklı bir açıklaması zaten yok,ailelerimizi sadece bayramda aradık daha da aramadık ama abim sıkışmış olacakki bu yüzden aradı.
Evet intihar güzel bir blöftür ancak bu konuda benim ne yapmam gerekiyor? Abim heryerden engelledi ancak şuan tutuştuğu için kızı arıyor,bende dayanamıyorum bizi bu duruma düşürmesine. Bu arada abim haksız demiyorum ama kadının 2 küçük çocuğu varken herşeyi silip abime gelmeye çalışması,çocuklarım hata demesi mantıklı bir davranış mı sizce?

Acımasızsın diyeceksiniz ama bırakın intiharmı ediyor ne ediyorsa etsin. Gebersin gitsin.
Kocasını aldatmış olmasına değinmiyorum bile ama bir insan *Çocuklarım hataydı* nasıl der? İnsan olan evladı için bunu söylermi???
Kaldıki uğruna intihar edeceği kişide abiniz gibi evli kadınlarla birlikte olan nişanlısını aldatan bir karaktersiz. Çoluğu çocuğu umrunda olmayıp bir karaktersiz uğruna intihar edecekse bugüne kadar aldığı nefes zarar zaten.
Kusura bakmayın amacım sizi üzmek değil, sizin ne suçunuz var ama abiniz ve o kadın bu sözleri sonuna kadar hak ediyor.

Kadin cocuklarini dusunmuyorsa abin hic dusunmesin. İntahar edecegim diyen insani kabul edersin, yaninda etmeyeceginin garantisi varmi.

Abin uzak dursun. Bulasmasin ihale ona kalir. Sende esine renk verme. Gun gelir devran doner, bunlarin hepsi sana karsi kullanilir

Hanımlar geneldr tek tek alınlayıp güzelce cevaplarım ancak şuan vaziyet malum olduğundan dolayı toplu cevap vereyim.
İntihar edecek mi etmeyecek mi fikir sahibi değilim,blöf yapıyor gibi geliyor ki abim gel dese kadın çoluğunu çocuğunu bırakıp gelecek gibi görünüyor,abimin de bu olaydan dili yandığı için bana dert yanıyor,balayında arayıp eşimi ve beni germesinin mantıklı bir açıklaması zaten yok,ailelerimizi sadece bayramda aradık daha da aramadık ama abim sıkışmış olacakki bu yüzden aradı.
Evet intihar güzel bir blöftür ancak bu konuda benim ne yapmam gerekiyor? Abim heryerden engelledi ancak şuan tutuştuğu için kızı arıyor,bende dayanamıyorum bizi bu duruma düşürmesine. Bu arada abim haksız demiyorum ama kadının 2 küçük çocuğu varken herşeyi silip abime gelmeye çalışması,çocuklarım hata demesi mantıklı bir davranış mı sizce?

Mantıklı değil ama abinizin ulaşmaya çalışması da mantıklı değil.Ulaştıktan sonra kadın susup oturacak mı zannediyor ? Yine konuşacak,özürler dileyecek bana geri dön diyecek vs.Yine aynı olaylar olacak.Abinizin kendi yoluna bakması gerekiyor.

Abin merak etsin diye yapıyor. Blöfünü yemeyin.

Utanmıyor mu iki çocuğu varken kocasını aldatmaya! Ölse de umrunuzda olmasın. O moku yerken düşünecekti. Keza intihar etmez bunun gibiler!

Abine elbette destek çıkman şart onun yanında olman gerekiyor. Abin sana “ben senin arkandayım daima” demişti yanlış hatırlamıyorsam. Birbirinize destek çıkmak için var bu kardeşlikler. Şimdi abin evet haklı değil yaptı bir hata eline yüzüne de bulaştırdı. Kadının çocuklar bir hata demesinin nasıl bir mantıklı davranışı olabilir ki? Çocuklar nasıl hata olsun yazık o çocuklara. Şimdi intihar edeceğim deyip telefonunu kapattı ya ayağını uzatıp şimdi çekirdek çitleyip merakta bırakıyor abini. Abin ararsa aramaya devam ederse “adama bak en azından beni merak ediyor” diyecek. Bu aramaları nişanlısına atarsa gösterirse ne olur? Hoş birde araları bozulmuş nişanlısı ile bunlarda ortaya çıkarsa hayli hayli beter olur. Abin bir müddet telefonları kapatsın elini ayağını çeksin merak bile etmesin.

Sen de abini engelle. Öff bu ne be. Balayımda bi zahmet kimse eski pisliğiyle huzurumu bozmasın. O konuşmanın da hiç yapılmadığını düşün gidene kadar. Kendi pisliğini kend temizlesin bi zahmet

Ben fikrimi değiştirmedim. Kadın blöf yapıyor, abiniz de yanlamaya bahane arıyor. Kadının derdi her şeyi silmek falan değil, para. Yeme, içme, gezme, tozma, şirkete kapağı atıp "hanımağa" olma gibi hayalleri var. Abiniz de "İntihar edicekmiş tühh bileklerini kesmiş (aslında jileti şöyle bir dokundurmuştur gerçi onu bile yapacağını sanmam telefonu kapatmış bebeleriyle ilgileniyordur muhtemelen) bensiz yaşayamıyor ehehe" diyerek yanlama derdinde, kadına hala hisleri geçmemiş belli ki. Sizden de beklediği "Aaa intihar edicem mi dedi aaa haber al ondan, öldü mü acaba vah vah tüh tüh" gibi bir şey, böylece yaptığına destek bulacak.

Abin niye vicdan azabi cekiyor ki?
Esinin güvenini sarsacak bisey de yapmadi. Eski sevgilisi onu aramaya kalkmis abinin sucu yok bunda.
Eski sevgiliside ne yaparsa yapsin ahlaksiz kadin. Hem cocuklarina hata diye hitap ediyor hemde evi cocugu olan eski sevgilisini aramak istiyor. Bizen bitnistir arkadas

Cep telefonunuzu kapatın ve balayinizin tadını çıkartın. Abiniz koskoca adam sizin balayinizi zehir etmeye hakki yok

Abine elbette destek çıkman şart onun yanında olman gerekiyor. Abin sana “ben senin arkandayım daima” demişti yanlış hatırlamıyorsam. Birbirinize destek çıkmak için var bu kardeşlikler. Şimdi abin evet haklı değil yaptı bir hata eline yüzüne de bulaştırdı. Kadının çocuklar bir hata demesinin nasıl bir mantıklı davranışı olabilir ki? Çocuklar nasıl hata olsun yazık o çocuklara. Şimdi intihar edeceğim deyip telefonunu kapattı ya ayağını uzatıp şimdi çekirdek çitleyip merakta bırakıyor abini. Abin ararsa aramaya devam ederse “adama bak en azından beni merak ediyor” diyecek. Bu aramaları nişanlısına atarsa gösterirse ne olur? Hoş birde araları bozulmuş nişanlısı ile bunlarda ortaya çıkarsa hayli hayli beter olur. Abin bir müddet telefonları kapatsın elini ayağını çeksin merak bile etmesin.
Bende öyle düşünüyorum ama abim riske atamam diyor,elbette abimin yanında olacağım benim nişanlıyken ayrılmayı düşündüğümde o bana destek çıkmıştı. Abimin nişan yapacağı kız nişanı falan erteledi abimi diken üstünde tutuyor didik didik yapıyor hayatını şimdi bir de bunu öğrenirse hepten bağlantısını keser abimle,o yüzden benden çözüm istiyor e kadının bende numarası yok bişeyi yok.

Bu arada kadının kocasından hiç bahsetmemişsiniz. Kadın hiç de korkmuyor sanırım.
Kocası safın teki. Bir yerde müdür mü müdür yardımcılığı ne yapıyormuş tam hatırlayamadım. Ne anlattığı kadar paraya ihtiyacı var ne de ortada boşanma davası var. Kocası mesai falan yapıyordur büyük ihtimalle hanımı da koşturuyor ortalıkta.

Kadının amacı abinin içine kurt düşürmekse başarmış yok değilse bilemiyorum böyle durumlarda gerçeklik payı varsa blöf değilse resmi bir yerlere haber vermekmi gerekiyor

Abin merak etsin diye yapıyor. Blöfünü yemeyin.

Utanmıyor mu iki çocuğu varken kocasını aldatmaya! Ölse de umrunuzda olmasın. O moku yerken düşünecekti. Keza intihar etmez bunun gibiler!
Çocuklarım hataydı diyen birine birşey yapamam ama blöf değilde gerçekse o zaman abimin başına kalmaz mı?

Back
X