Balayım zehir oldu

Ben fikrimi değiştirmedim. Kadın blöf yapıyor, abiniz de yanlamaya bahane arıyor. Kadının derdi her şeyi silmek falan değil, para. Yeme, içme, gezme, tozma, şirkete kapağı atıp "hanımağa" olma gibi hayalleri var. Abiniz de "İntihar edicekmiş tühh bileklerini kesmiş (aslında jileti şöyle bir dokundurmuştur gerçi onu bile yapacağını sanmam telefonu kapatmış bebeleriyle ilgileniyordur muhtemelen) bensiz yaşayamıyor ehehe" diyerek yanlama derdinde, kadına hala hisleri geçmemiş belli ki. Sizden de beklediği "Aaa intihar edicem mi dedi aaa haber al ondan, öldü mü acaba vah vah tüh tüh" gibi bir şey, böylece yaptığına destek bulacak.
Gerçeklik payı yok mu dersin?
Eşimde daha önceden karıştığım için suç sana kalacak ara bozucu sen olacaksın diyor. Karışma diyor. E karışmasaydım da belki senin dediğin gibi olacaktı kız amacına ulaşacaktı. Bilemiyorum abim %1 bile olsa intihar etmesinden çok korkuyor,evine mi haber versem falan diyor. Daha kötü olacağını düşünüyorum.

Hayır etmedi,nişanlanacaklardı erteledi,sürekli abimi didik didik ediyor. Bayağı uzun süreli ilişkileri vardı sanırım bir şans verdi.
İnan bilmediği biriyle tek gecelik ilişki yaşasa daha az iğrenç olurdu
Ama eski iş arkadaşı evli ve 2 çocuklu biriyle boynuzlaması daha daha iğrenç
O ilişki zaten uzun sürmez
Sen midem ağrıyor diyip bakma telefonlara
Koskoca adam tükürdüğü yeri temizlesin
Eşinle aran açılır aksi halde
Abinin yediği halttan bize ne diyebilir haklı olarak

Gerçeklik payı yok mu dersin?
Eşimde daha önceden karıştığım için suç sana kalacak ara bozucu sen olacaksın diyor. Karışma diyor. E karışmasaydım da belki senin dediğin gibi olacaktı kız amacına ulaşacaktı. Bilemiyorum abim %1 bile olsa intihar etmesinden çok korkuyor,evine mi haber versem falan diyor. Daha kötü olacağını düşünüyorum.

Abinizin şimdiki nişanlısını kaybetme korkusu yok o belli, böyle bir nişanlım olsaydı (ben affetmezdim gerçi ama ola ki ikinci şansı verip affetseydim) o kadınla en ufak iletişime geçmesi bitirmem için yeterli bir sebep olurdu. Eski sevgiliniz şu an size seni hala unutamadım, seni seviyorum intihar edeceğim diye mesaj atsa ne kadar umrunuzda olur mesela? Abinizin de olmamalı umrunda. İntihar blöflerini çok biliyorum, böyle zevk-i sefa düşkünü tipler hayatlarından vazgeçmez, isteklerine ulaşmak için bunu araç olarak kullanır. Abinizle yeniden ilişkiye başlayıp para yemek için çocuklarını sildiğini söylemeyi dahi göze almış; belki kocası da biliyor para yediği için ses çıkarmıyordur. Aldatırken sorumluluğu kendi almış, bırakın şimdi de kendi alsın.

İnan bilmediği biriyle tek gecelik ilişki yaşasa daha az iğrenç olurdu
Ama eski iş arkadaşı evli ve 2 çocuklu biriyle boynuzlaması daha daha iğrenç
O ilişki zaten uzun sürmez
Sen midem ağrıyor diyip bakma telefonlara
Koskoca adam tükürdüğü yeri temizlesin
Eşinle aran açılır aksi halde
Abinin yediği halttan bize ne diyebilir haklı olarak
Diyor zaten
Sen karıştın herkes iyi olur sen kötü olursun iyilik melekliği yapmanın anlamı ne diyor
Ama işte abim her zaman yanımda oldu,annemden babamdan daha yakındır bana. O yüzden onun gergin olmasına üzülüyorum.
Nişanlısıyla olan olaya gelince,ben bahsettim diye kız benimle arasını soğuk tutmaya başladı iyilikte yaramadı buna.

Abinizin şimdiki nişanlısını kaybetme korkusu yok o belli, böyle bir nişanlım olsaydı (ben affetmezdim gerçi ama ola ki ikinci şansı verip affetseydim) o kadınla en ufak iletişime geçmesi bitirmem için yeterli bir sebep olurdu. Eski sevgiliniz şu an size seni hala unutamadım, seni seviyorum intihar edeceğim diye mesaj atsa ne kadar umrunuzda olur mesela? Abinizin de olmamalı umrunda. İntihar blöflerini çok biliyorum, böyle zevk-i sefa düşkünü tipler hayatlarından vazgeçmez, isteklerine ulaşmak için bunu araç olarak kullanır. Abinizle yeniden ilişkiye başlayıp para yemek için çocuklarını sildiğini söylemeyi dahi göze almış; belki kocası da biliyor para yediği için ses çıkarmıyordur. Aldatırken sorumluluğu kendi almış, bırakın şimdi de kendi alsın.
Abim mesaj attığında aradığında engelliyordu zaten. Numaralarını özele de kapattı. Öyle bir niyeti yok yani. Şuanki nişanlısının 1 dediğini 2 etmiyor güven kazandırmak için elinden geleni yapıyor. Kız onu arıyıp istiyor abim onu değil.

Senin eşinle abin umarım samimi falan değillerdir. Şahsen eşimin (detayların bu kadar içindesin) böyle tekin olmayan insanlarla takılmasını istemezdim.

Abim mesaj attığında aradığında engelliyordu zaten. Numaralarını özele de kapattı. Öyle bir niyeti yok yani. Şuanki nişanlısının 1 dediğini 2 etmiyor güven kazandırmak için elinden geleni yapıyor. Kız onu arıyıp istiyor abim onu değil.

Yoo abinizi savunmayın, gayet de bahane arıyor yeniden iletişime geçmek için. İntihar ediyorum demesi gayet blöf, %1'lik gerçeklik payı dahi yok. Bunu anlamak için ilişkilerine şöyle bir bakmak yeterli. Çok istiyorsa gitsin eski çalışma yerinden arkadaşlarına sordursun, yaşıyordur yani. Anlıyorum abinize olan hassasiyetinizi ama bazı durumlarda objektif bakmak, hata yaptığında toparlaması için sorumluluğu ona vermek gerekir. Kocaman adam, nereye kadar arkasını toplamayı düşünüyorsunuz?

Yoo abinizi savunmayın, gayet de bahane arıyor yeniden iletişime geçmek için. İntihar ediyorum demesi gayet blöf, %1'lik gerçeklik payı dahi yok. Bunu anlamak için ilişkilerine şöyle bir bakmak yeterli. Çok istiyorsa gitsin eski çalışma yerinden arkadaşlarına sordursun, yaşıyordur yani. Anlıyorum abinize olan hassasiyetinizi ama bazı durumlarda objektif bakmak, hata yaptığında toparlaması için sorumluluğu ona vermek gerekir. Kocaman adam, nereye kadar arkasını toplamayı düşünüyorsunuz?

Konu sahibinin abisinin niyetini bilemem,ama birkaç sayfa önce de yazmıştım ben de çok saftım bu konularda,abisi de saf olabilir biraz.Gerçekten intihar edeceğini düşünüp vicdan azabı duymak istemiyor olabilir,hani keşke ulaşmaya çalışsaydım gibi.Bilemiyorum benim o an tek düşündüğüm,ya ciddiyse ne yaparım oldu,içimde bir şey kaldığından bile değildi açıkçası.Sonra farkına vardım benimle oynadığının,biraz geç bastı tabii kafam :deli:

Abiniz de benzer bir duyguyu yaşıyor olabilir ama yine de ulaşmaya çalışmasın bence,çünkü burada durumlar çok farklı.Abiniz sevgilisini aldatmış,üstelik karşıdaki kadın evli.Sevgilisinden korkuyor diyorsunuz,peki iletişime geçtiklerini öğrenince ne yapacak sizce sevgilisi ? Ya da kadının eşi bir şekilde öğrense yeniden iletişim kurduklarını,bilemiyorum,abiniz hiç korkmuyor mu ?

Eeee kadın intihar edecekse siz veya abiniz nasıl engelleyeceksiniz? Abiniz kadına ulaşsa ne demesi gerek vazgeçirmek için. "Devam" demeli. Hayır dediğinde de yine benzer şekilde korkutacak ve kozu olacak. Kadin blöf yapıyordur da yapmıyorsa da zaten bu sizin veya abinizin engelleyebileceği bir durum değil. Ya abiniz kadınla ilişkisine devam edecek -ki igrenc- ya da muhatap olmayacak cevap bu kadar basit. Siz de abinize tabiki destek olun yalnız kalmasın ama balayınızı da kadın kendini öldürdü mu diye düşünerek hem kendinize hem eşinize zehir etmeyin.

Konu sahibinin abisinin niyetini bilemem,ama birkaç sayfa önce de yazmıştım ben de çok saftım bu konularda,abisi de saf olabilir biraz.Gerçekten intihar edeceğini düşünüp vicdan azabı duymak istemiyor olabilir,hani keşke ulaşmaya çalışsaydım gibi.Bilemiyorum benim o an tek düşündüğüm,ya ciddiyse ne yaparım oldu,içimde bir şey kaldığından bile değildi açıkçası.Sonra farkına vardım benimle oynadığının,biraz geç bastı tabii kafam :deli:

Abiniz de benzer bir duyguyu yaşıyor olabilir ama yine de ulaşmaya çalışmasın bence,çünkü burada durumlar çok farklı.Abiniz sevgilisini aldatmış,üstelik karşıdaki kadın evli.Sevgilisinden korkuyor diyorsunuz,peki iletişime geçtiklerini öğrenince ne yapacak sizce sevgilisi ? Ya da kadının eşi bir şekilde öğrense yeniden iletişim kurduklarını,bilemiyorum,abiniz hiç korkmuyor mu ?

Bu durum biraz farklı ama. Aldatma var, yakalama durumu olmuş, zar zor barışmaya ikna edilen bir nişanlı ve sallantıda bir ilişki varken hala "Vah vah intihar etti mi acaba?" diye kızın peşine düşmek artık saflık olmuyor. Ben abisinin kızın intihar ettiği düşüncesinde olduğunu düşünmüyorum, kızın böyle söylemesi gururunu okşuyor, istenen adam konumunda olduğunu düşünüyor.

Bende öyle düşünüyorum ama abim riske atamam diyor,elbette abimin yanında olacağım benim nişanlıyken ayrılmayı düşündüğümde o bana destek çıkmıştı. Abimin nişan yapacağı kız nişanı falan erteledi abimi diken üstünde tutuyor didik didik yapıyor hayatını şimdi bir de bunu öğrenirse hepten bağlantısını keser abimle,o yüzden benden çözüm istiyor e kadının bende numarası yok bişeyi yok.
İntihar etmek isteyen insan sessiz sakin adam gibi canına kıyar gerçekten isteyen bunu yapar. Ama intihar edeceğim diye söylemler açık ve net blöf yani kurgu. Canına kıymak isteyen insan sessizce kıyar gider.
Çok merak ediyorum abin “başıma kalır” diye korkuyor ya hani, kadını hamile mi bıraktı? Ne bileyim aralarında çok özel birşey mi oldu da böyle konuşuyor. Başına neden kalacak ki?
Belki de kadın abinin nişanlanacağı kıza birşeyler hazırlıyor olabilir? Kızı bulup abinin aramalarını vs hep gösterecek belki? Bu tiplemeleri nerde görsem tanırım korkunç tipler.
Abin hala aramaya devam ederse o kadının eline daha çok koz vermiş olur. Abinin şu an yapacağı tek şey derhal uzaklaşıp ortadan yok olması. Ne haberini alsın, ne de hakkında birşey bilsin.

Kocası safın teki. Bir yerde müdür mü müdür yardımcılığı ne yapıyormuş tam hatırlayamadım. Ne anlattığı kadar paraya ihtiyacı var ne de ortada boşanma davası var. Kocası mesai falan yapıyordur büyük ihtimalle hanımı da koşturuyor ortalıkta.

Bu kadar zor durumda kalsam arar adamı anlatırdım sanırım ama abide de suç olduğu için olay çok büyür.

Abimin yaptığı hatayı savunmuyorum tabiki büyüj bir hata yapıp hepimizi güven problemiyle bıraktı.
Ama iletişime geçmek istediğini sanmıyorum. Zira kadın işten ayrılırken abimi arayıp seni seviyorum ayrılmayalım ne kadae sevdiğimi bilmiyorsun vs diyip tehditler savurunca abim "ne rezil kadınsın çocuklarını düşünmüyorsun" diyerek kendi telefonunu engelleyip iletişim yollarını kapatmazdı. Abim intihar edip kendisi yüzünden bilinir diye korkuyor,kadınla iletişim kurmak istediğinden değil. Ha abim haksız mı hemde çok haksız,evli çocuklu olan biriyle ilişki yaşaması bizi büyük bir hüsrana uğrattı bu konuya bir lafım yok.

Abiniz intihar edip kendisi yüzünden bilinir diye korkuyor olabilir anlaşılır bir durum. Fakat zorda kalan herkes bu yolu seçebilir normal hayatta. Yani hayatından umudunu kesmiş herkes birilerini suçlayabilir. 2 çocuk annesiz kalır diye kaygılanırdım ben olsam. Anlamadim yani. X sevdim o beni sevmedi intiharımın sorumlusu x tir diyebilir herkes. Bulaşırsanız irtibat kopmuşken bu iş kötü yerlere uzar gider. Noktayı koymalısınız. Bu arada o kadın intihar etmez rahat olun.

İntihar etmek isteyen insan sessiz sakin adam gibi canına kıyar gerçekten isteyen bunu yapar. Ama intihar edeceğim diye söylemler açık ve net blöf yani kurgu. Canına kıymak isteyen insan sessizce kıyar gider.
Çok merak ediyorum abin “başıma kalır” diye korkuyor ya hani, kadını hamile mi bıraktı? Ne bileyim aralarında çok özel birşey mi oldu da böyle konuşuyor. Başına neden kalacak ki?
Belki de kadın abinin nişanlanacağı kıza birşeyler hazırlıyor olabilir? Kızı bulup abinin aramalarını vs hep gösterecek belki? Bu tiplemeleri nerde görsem tanırım korkunç tipler.
Abin hala aramaya devam ederse o kadının eline daha çok koz vermiş olur. Abinin şu an yapacağı tek şey derhal uzaklaşıp ortadan yok olması. Ne haberini alsın, ne de hakkında birşey bilsin.
Kızı tanımıyor,kız yurt dışında yani ama sosyal medyalardan ulaşabilir mi bilemiyorum. Umarım öyle birşey olmaz abim arada olmasa kocasını vs ararım ama çekiniyorum.

Abiniz intihar edip kendisi yüzünden bilinir diye korkuyor olabilir anlaşılır bir durum. Fakat zorda kalan herkes bu yolu seçebilir normal hayatta. Yani hayatından umudunu kesmiş herkes birilerini suçlayabilir. 2 çocuk annesiz kalır diye kaygılanırdım ben olsam. Anlamadim yani. X sevdim o beni sevmedi intiharımın sorumlusu x tir diyebilir herkes. Bulaşırsanız irtibat kopmuşken bu iş kötü yerlere uzar gider. Noktayı koymalısınız. Bu arada o kadın intihar etmez rahat olun.
Çocuklarım hataydı diyor çocuklarına bile acımıyor

Blöf, para tatlı geliyordu zira. Abinizin fikir danışacağı bir şey yok, bu olay fikir danışılacak bir şey değil. Hele insanları balayında rahatsız edecek kadar hiç değil. O da biraz bahane arıyor gibi kadına yanlamaya, hoşlanmadım kusura bakmayın.
okuduğum en güzel yorum :sampiyon:

Kızı tanımıyor,kız yurt dışında yani ama sosyal medyalardan ulaşabilir mi bilemiyorum. Umarım öyle birşey olmaz abim arada olmasa kocasını vs ararım ama çekiniyorum.
Çekinme sakın. Tartışıp kavga etmeyeceksin ki olay uzarsa kesinlikle konuş. Bana “intihar edeceğim” diyene “etmezsen adam değilsin” dediğim çok oldu. Sonuç? Hiçbiri de intihar edemedi anca lafta. Blöflerine tükürdüklerim. Gönlünü ferah tut abinde ulaşmasın.

Intihar mi edecekmis?
Colugunu cocugunu dusunmeyen kadini dusunmezdim ben olsam.
Naparsa yapsin.
Abinizde insallah bundan ders almistir.

Back
X