Balayım zehir oldu

Bu karakterde bir kadin sizce intihar eder mi?
Kendini bu kadar düsünen evlatlarini dahi göz ardi eden cikarci bir kadindan bahsediyoruz.
Hic biseycik yapmaz her yolu denedi bakti olmuyor insanlar diken üstünde kalsinlar gündemleri ben olayim amac bu baska bisey degildir.
Suan kendiniz de soyluyorsunuz balayinizdasiniz bal aylari.
Belli bir zaman sonra rahatsiz olacaktir esiniz bu mevzulardan.Araniz dahi acilabilir belli zamanlarda caninizi yakmak icin yüzünüze vurabilir.Hepimiz yapariz canimiz aciyinca bunu..İnce noktasindan vurmak yani..
Abinizin can güvenligi tehlikededir,maddi skntilari vardir,ailevi problemler olur kendi icinizde ona da tamam ama bu özel hayat..Bir sınırı,cizgisi olmak zorunda!
Bu hatalari yapmadan önce size sordu mu? Sormadi ise kendisi cözmeli..
Bir ömür boyu özel hayatina müdahale edemezsiniz..
Kendi hayatinizi,evliliginizi kacirirsiniz haberiniz olmaz.
Kendisi olaylarin icinde stres oldugu icin anlamiyor olabilir.Daha güzel bir dille özel hayatiyla bas etmesi gerektini söylemelisiniz.
Yoksa çoook basiniz agrir..

Çekinme sakın. Tartışıp kavga etmeyeceksin ki olay uzarsa kesinlikle konuş. Bana “intihar edeceğim” diyene “etmezsen adam değilsin” dediğim çok oldu. Sonuç? Hiçbiri de intihar edemedi anca lafta. Blöflerine tükürdüklerim. Gönlünü ferah tut abinde ulaşmasın.
Bakalım nasıl olacak,şuan birşey diyemiyorum ama döndüğümde kadınla konuşurum bu olanlara bir son versin artık. İntihar edeceksen neden abimi arıyorsun ona da anlam veremedim sanırım yine göz önünde olmak istiyor.

Bu karakterde bir kadin sizce intihar eder mi?
Kendini bu kadar düsünen evlatlarini dahi göz ardi eden cikarci bir kadindan bahsediyoruz.
Hic biseycik yapmaz her yolu denedi bakti olmuyor insanlar diken üstünde kalsinlar gündemleri ben olayim amac bu baska bisey degildir.
Suan kendiniz de soyluyorsuniz balayinizdasiniz bal aylari.
Belli bir zaman sonra rahatsiz olacaktir esiniz bu mevzulardan.Araniz dahi acilabilir belli zamanlarda caninizi yakmak icin yüzünüze vurabilir.Hepimiz yapariz canimiz aciyinca bunu..İnce noktasindan vurmak yani..
Abinizin can güvenligi tehlikededir,maddi skntilari vardir,ailevi problemler olur kendi icinizde ona da tamam ama bu özel hayat..Bir sınırı,cizgisi olmak zorunda!
Bu hatalari yapmadan önce size sordu mu? Sormadi ise kendisi cözmeli..
Bir ömür boyu özel hayatina müdahale edemezsiniz..
Kendi hayatinizi,evliliginizi kacirirsiniz haberiniz olmaz.
Kendisi olaylarin icinde stres oldugu icin anlamiyor olabilir.Daha güzel bir dille özel hayatiyla bas etmesi gerektini söylemelisiniz.
Yoksa çoook basiniz agrir..
Eşim şimdiden rahatsız.
İlk başta sen müdahale edip kurtardın yine senden bekliyor herkes iyi olur sen kötü olursun günah keçisi sen olacaksın meleklik yapma diyor.
Abime de birşey diyemiyorum zor zamanımda asla yalnız bırakmadı işini gücünü bırakıp ben ağlarken bana omuz oldu.
Yaptığı hatayı kendisi de kabul ediyor ama şuan dediğiniz gibi diken üzerinde ya bişey olursa başıma kalırsa ben mi uğraşacağım kafasında. Kadının 2 çocuğu var onlar hatayla oldu diyor çocuğuna acımayan bize acır mı bizi panikletmekten zevk alıyor çok belli.

Eşim şimdiden rahatsız.
İlk başta sen müdahale edip kurtardın yine senden bekliyor herkes iyi olur sen kötü olursun günah keçisi sen olacaksın meleklik yapma diyor.
Abime de birşey diyemiyorum zor zamanımda asla yalnız bırakmadı işini gücünü bırakıp ben ağlarken bana omuz oldu.
Yaptığı hatayı kendisi de kabul ediyor ama şuan dediğiniz gibi diken üzerinde ya bişey olursa başıma kalırsa ben mi uğraşacağım kafasında. Kadının 2 çocuğu var onlar hatayla oldu diyor çocuğuna acımayan bize acır mı bizi panikletmekten zevk alıyor çok belli.
Yakanizi kurtarin.Sizden tepki gelirse bunun ardi gelir.Umursamayin zamanla sıkılır zaten atraksiyon yapmaktan.
Telefon numaralarinizi degistirin sosyal medya hesaplarinizi kapatin gerekirse.Ama bir an once cikarin hayatinizdan.
Hayatiniza daha fazla sızmadan!

Size bir örnek vereyim. 2010 yılıydı. Samimi olmadigim bir arkadaş ortamında biriyle tanıştım. Ne jestler, ne iltifatlar tam 1 ay boyunca... 1 ay sonunda görüştük yarim saat. Adamı çok beğenmiştim ama içimde bir sey olmaz diyordu. Sans iste evli olduğunu öğrendim. Karısı hamile boşanmaya karar verilmiş falan filan...direk engelledim dinlemedim bile. Bir şekilde bana ulasmayi hep başardı ama hep çok sert tepki verdim. Öldüreceğim kendimi doğmamış çocuğumun sebebi olacaksın dedi bir keresinde bana. Ben sövdüm valla. 2011 yılında eşimle flört etmeye başladık. Iliskimizin 2. Ayı falandı ona da ulaşmış sanirim eşim beni bir sabah arayıp adamın adını evli olduğunu onunla neden görüştüğümü falan sordu. Ölmemişti yani. Ben utanılacak bir şey yapmadigim icin açıklamamı yaptım geçtim. Eşim bana olayın doğrusunu çok anlatmadı yok rüya görmüş adam bunu aramamış falan fakat ben mesajlaşmaları gizlice okumuştum. Orada da intihar edeceğini ima etmiş. Evlendik biz biz 2 yıl sonra iki üç aylık evliyken bana sosyal medyadan mesaj attı boşanmış yok hata yapmışım falan. Ben hep muhatap olmamayı seçtim. 5 yıldır da haberim yok. Ölseydi duyardım diyorum. Konunuza konu eklemek gibi özür dilerim fakat net olmadığınız sürece (abiniz yani) bu konu uzar gider.

Abimin yaptığı hatayı savunmuyorum tabiki büyüj bir hata yapıp hepimizi güven problemiyle bıraktı.
Ama iletişime geçmek istediğini sanmıyorum. Zira kadın işten ayrılırken abimi arayıp seni seviyorum ayrılmayalım ne kadae sevdiğimi bilmiyorsun vs diyip tehditler savurunca abim "ne rezil kadınsın çocuklarını düşünmüyorsun" diyerek kendi telefonunu engelleyip iletişim yollarını kapatmazdı. Abim intihar edip kendisi yüzünden bilinir diye korkuyor,kadınla iletişim kurmak istediğinden değil. Ha abim haksız mı hemde çok haksız,evli çocuklu olan biriyle ilişki yaşaması bizi büyük bir hüsrana uğrattı bu konuya bir lafım yok.

Abiniz bu işe iyice burnunu sokarsa daha çok belaya bulaşacak. En iyisi görmezden gelmek, yapılacak başka bir şey yok.

Yakanizi kurtarin.Sizden tepki gelirse bunun ardi gelir.Umursamayin zamanla sıkılır zaten atraksiyon yapmaktan.
Telefon numaralarinizi degistirin sosyal medya hesaplarinizi kapatin gerekirse.Ama bir an once cikarin hayatinizdan.
Hayatiniza daha fazla sızmadan!
Abim hayatına almadıkça kadın kendini unutturmamaya çalışıyor.

Size bir örnek vereyim. 2010 yılıydı. Samimi olmadigim bir arkadaş ortamında biriyle tanıştım. Ne jestler, ne iltifatlar tam 1 ay boyunca... 1 ay sonunda görüştük yarim saat. Adamı çok beğenmiştim ama içimde bir sey olmaz diyordu. Sans iste evli olduğunu öğrendim. Karısı hamile boşanmaya karar verilmiş falan filan...direk engelledim dinlemedim bile. Bir şekilde bana ulasmayi hep başardı ama hep çok sert tepki verdim. Öldüreceğim kendimi doğmamış çocuğumun sebebi olacaksın dedi bir keresinde bana. Ben sövdüm valla. 2011 yılında eşimle flört etmeye başladık. Iliskimizin 2. Ayı falandı ona da ulaşmış sanirim eşim beni bir sabah arayıp adamın adını evli olduğunu onunla neden görüştüğümü falan sordu. Ölmemişti yani. Ben utanılacak bir şey yapmadigim icin açıklamamı yaptım geçtim. Eşim bana olayın doğrusunu çok anlatmadı yok rüya görmüş adam bunu aramamış falan fakat ben mesajlaşmaları gizlice okumuştum. Orada da intihar edeceğini ima etmiş. Evlendik biz biz 2 yıl sonra iki üç aylık evliyken bana sosyal medyadan mesaj attı boşanmış yok hata yapmışım falan. Ben hep muhatap olmamayı seçtim. 5 yıldır da haberim yok. Ölseydi duyardım diyorum. Konunuza konu eklemek gibi özür dilerim fakat net olmadığınız sürece (abiniz yani) bu konu uzar gider.
Sizinki de karışıkmış bir de eşini aradı demek. İyi eşin sana inanmış adam yalan söylememiş. Umarım bu kız da abimin kız arkadaşına ulaşmaz arlaarı zaten açık abime güvenmiyor.Abim net ama kadının kendini unutturmaya niyeti yok. Leylayla mecnun hayatı yaşamadı ki bunlar ne kadar büyüdü bende şaşıyorum en fazla 1 ay birliktelerdi. Kadın büyüttükçe büyüttü hemde çocuklarını silecek kadar.

Bakalım nasıl olacak,şuan birşey diyemiyorum ama döndüğümde kadınla konuşurum bu olanlara bir son versin artık. İntihar edeceksen neden abimi arıyorsun ona da anlam veremedim sanırım yine göz önünde olmak istiyor.
Gelişmelerden haber et. İnşallah çözüme kavuşur. En Büyük KK

Kadını silmiş gitmiş zaten,kadın uğraşıyor şuan.

Ayol hala intihar etmiş olabilir mi diye aramış durmuş işte, telefonu kapatmış kadın. Kadının uğraştığı yok oltayı almış abinin düşmesini bekliyor.

Dediğim gibi ben sadece yarim saat görüştüm. Yanlış bir şey yapmadığıma emindim. Ona rağmen o dönem erkek arkadaşımdı eşime ulaşmış. O bana sorduğunda da çok nettim. Hata yapabiliriz; fakat bazı doğrular ve yanlışlar vardır değişmez. Abiniz bir yanlış yapmış eyvallah. Hatasını anlamış. O zaman nokta. Başına kalmak ne demek ayrıca. Intihar kişinin ölümü seçmesidir. Kendi iradesi. Süzlük bir durum yok. Kacinci kez yazıyorum bilmiyorum arkadaşlarda hep aynını yazdilar muhattap olmayın.

İntiharı teşvik eden, kendini öldürmesi gerektiğini telkin eden kişi abiniz değilse bir şey olmaz. Hiçbir şekilde cevap vermemeye devam etsin, kadın tepki alamatınca peşini bırakır bence.

Merhaba hanımlar,hepinizin kurban bayramını kutlarım. Umarım mutlu bir bayram geçiriyorsunuzdur.

Balayım zehir oldu evet ama sebebi eşim değil. Onunla ilgili bir problemimiz yok (iyiki)
Bugün balayımızın 4. Günü yarın dönüyoruz ama dünden beri ne balayı yaşayabiliyoruz ne mutluyuz. Sebebi abim ve o saçma sapan ilişkisi. (Konu açmıştım,ilişkilerine devam etmiyorlar.) Dün abim aradı balayı nasıl geçiyor nasılsınız diye biraz konuştuk. Sonra "bir problemim var" dedi. Kız sürekli abime mesaj atıyormuş,rahat vermiyormuş. İşten ayrıldıktan sonra birkaç kez işyerine gelmiş,aşçıyla dışarıdaki çalışanlarla falan konuşmuş. Sebepsiz yere işten çıkarıldığını söylemiş,birazda benden bahsetmiş. (Bariz kötülemiş.) Bir defa da bozuk para için (bütünlemek için) abimin odasına gelmiş,o da bana değil muhasebeye gideceksiniz diyerek kibarca göndermiş. Dün akşam abimin telefonuna kayıtlı olmayan numaradan mesaj gelmiş. O kız yazmış. Bayram mesajı atmış,abim görüldü yapıp bırakmış. Daha sonra "Ben seni sevmiştim,bana neden böyle yapıyorsun özür dilerim sana yalan söylediğim için beni affedebilir misin" tarzında bir mesaj yazmış. Abim bu sefer engellemiş (whatsapptan atıyor bunu) aradan 2-3 saat geçtikten sonra bu sefer normal sms yoluyla abime onu çok sevdiğini,ilk defa birisinin yanında huzurlu olduğunu, gerçek aşkı bulduğunu,kocasıyla kaçmanın çocukça olduğunu ve çocuklarının bir hata olduğunu falan söyleyip konuyu intihara getirmiş günden güne zayıfladığını artık dayanamayıp intihar edeceğini falan yazmış ve cevabını beklemeden telefonunu tamamen kapatmış (şuan ulaşılamıyormuş). Abim bana bunları anlattı,açıkçası birazda korktuğu için anlattı. Çünkü onun bu hatayı yapması annemin,babamın,benim ona olan güvenimizi kırdı ve babamın birçok imkanını kısıtlamasına neden oldu,nişanlanacağı kızla arası bozuldu. (ona olaydan bahsettim,detayları abimin anlatmasını istedim.) Şimdi abim tam yavaş yavaş kız arkadaşının güvenini kazanmaya çalışıyordu ki kız yeniden kendini gösterdi,abim şimdi ya intihar ederse ne yapacağım ben diyor. Bana ve eşime fikir danıştı? Sizce biz ne yapacağız? Ya da ne yapmalıyız? Kıza hala ulaşılamıyor,birşey olsaydı sanırım duyulurdu değil mi?
Olayi tamamen okumadim da abiniz niye siz balayindayken arayip bunlari konusuyo. Ben annemle bile iyiym iyisin disinda gorusmedim. Size ozel zaman keske sadece mesajlarla yetinsymissiniz. En ozel zamniniza yazik etmis. Bana bencillik gibi geldi

Back
X