Kate Upton'ın vücudu çok kötü ya.
Ya işte bize göre kötü, ama kadın dünyanın en beğenilen kadınlarından biri, tanıdığım erkeklerin çoğu da güzel kadın dedin mi kate upton diyor :) ben daha zarif, narin, kuğu gibi kadınları beğenirim mesela, eminim erkek de olsam zevkim aynı olurdu.
Bu benim düsüncem benimle hemfikir olmak zorunda deilsinhem kilolu olup takmayan kadin yok denecek kadar azdir diyelim ki kocasi onu kilosuyla beğense bile...Bu yaptığınız genelleme çok yanlış.
"Karısınaçokaşık" olan biri gayette güzel beğenir,sever
Bence onlar sadece memeyi görüyor. Gerçi yüzü çok güzel ama acayip kalın bir beli var kıvrımı yok. Poposu düz. Memeleri de sarkık. Ben bu kadını örnek veren çok erkek görmedim. Mesela Adriana Lima'ya hepsi bayılıyor. Ama göğüsleri küçük bile sayılır. Gerçi onun da belli kalın bacaklar sopa gibi.
Ne beğeniyor bu herifler ya? Benim bile kafam karıştı şuan
Şu tespit bence daha doğru olur herkesin beğendiği farklıdırBence onlar sadece memeyi görüyor. Gerçi yüzü çok güzel ama acayip kalın bir beli var kıvrımı yok. Poposu düz. Memeleri de sarkık. Ben bu kadını örnek veren çok erkek görmedim. Mesela Adriana Lima'ya hepsi bayılıyor. Ama göğüsleri küçük bile sayılır. Gerçi onun da belli kalın bacaklar sopa gibi.
Ne beğeniyor bu herifler ya? Benim bile kafam karıştı şuan
Oyle yapsak bile aldatan gene aldatiyo :)
Oyle tabii ama sunu demek istedim hemcinslerime.. istediginiz kadar yirtinsanizda kendinizi begendirmek icin ugrassanizda, sporda yapsaniz diyette yapan yapiyor.. bu kadar erkekler icin yasamamali.. ya da sole diyeyim.. bu kadar onlarin isteklerine uymamak lazim., bu bana goresi tabii :)O karşıdaki insanla alakalı.
Fedakarlık sevgiyi oluşturacak ya da satın alacak bir şey değil.
Aynen insan ilk kendisi için ne yapıyorsa yapmalıOyle tabii ama sunu demek istedim hemcinslerime.. istediginiz kadar yirtinsanizda kendinizi begendirmek icin ugrassanizda, sporda yapsaniz diyette yapan yapiyor.. bu kadar erkekler icin yasamamali.. ya da sole diyeyim.. bu kadar onlarin isteklerine uymamak lazim., bu bana goresi tabii :)
Ya işte bize göre kötü, ama kadın dünyanın en beğenilen kadınlarından biri, tanıdığım erkeklerin çoğu da güzel kadın dedin mi kate upton diyor :) ben daha zarif, narin, kuğu gibi kadınları beğenirim mesela, eminim erkek de olsam zevkim aynı olurdu.
Kısa boylulara g.tten bacak derlerdi (Saldırmasın kimse ben de kısayım.)
Ama bence g.tten bacak tam olarak görseldeki kadın
Aynen.. ben ilk gebeligimde 25 kilo almistim esim seviniyodu..artik esitiz doye :)kendi pek zayif degil.. vermesemde onun icin farketmezdi ama sukurki eski kiloma donmustum., insan kendini nasil guzel hissediyorsa mutlu hissediyosa ole olmali.. insan tabii sevdigi erkek onu begensin isterde.. sirf koca/sevgili kisisi begencek diyede uzaylilar gibi olacak halim yok.. kaldiki o popoyu oyle buyutcek irade yok bende :)Aynen insan ilk kendisi için ne yapıyorsa yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?