Balık etli kadın güzeldir yalanı..

Kate Upton'ın vücudu çok kötü ya.

Ya işte bize göre kötü, ama kadın dünyanın en beğenilen kadınlarından biri, tanıdığım erkeklerin çoğu da güzel kadın dedin mi kate upton diyor :) ben daha zarif, narin, kuğu gibi kadınları beğenirim mesela, eminim erkek de olsam zevkim aynı olurdu.

Kalça ve göğüs büyük, bel ince ve zayıfsan erkek için ideal kadınsın demektir. Balık etli sevmiyorlar; fakat bizim ülkemizin kadınlarının çoğu balık etli, sevmiyorum deseler nereden bulacaklar diğer türlü kadını? Tabiki öyle diyecekler.
Edit: arkadaşlar erkekler de bizim gibi fazla kilolular için balık etli tabirini kullanıyor, daha fazla kilosu olanlar için şişman diyorlar. Yukarıda yaptığım kadın tabiri onlara göre fit olan kadındır.

Son düzenleme:

Bence onlar sadece memeyi görüyor. Gerçi yüzü çok güzel ama acayip kalın bir beli var kıvrımı yok. Poposu düz. Memeleri de sarkık. Ben bu kadını örnek veren çok erkek görmedim. Mesela Adriana Lima'ya hepsi bayılıyor. Ama göğüsleri küçük bile sayılır. Gerçi onun da belli kalın bacaklar sopa gibi.

Ne beğeniyor bu herifler ya? Benim bile kafam karıştı şuan

Hiç bir erkek kilolu kat kat kadın sevmez ama takır tukur kemik te sevmez...

34 beden kadınlar sırf kemik, (şimdi 34 beden olanlar bana saldıracak eminim)

"Kadın dediğin ele avuca gelir sıkı ve fit olur " genel istek bu yöndedir...

Bu 'zayif kadin güzeldir' dayatmasinin hem filmlerde, dizilerde hem de sosyal medyada artik boku çıktı. Her gun bir suru kadin bu yuzden anoreksiya tedavisi görüyor. Bundan 50 yil once dansozler göbekliyken simdiyse durum cok cok daha zit bir yerde ve korkunc bir boyutta. Sorun ise hem cevremizden hem de icsel olarak bu baskiya kapılıyor olmamiz.
Uzun boylu, zayif, sarisin, renkli gozlu biriyseniz cirkin olma hakkiniz yokmuscasina karsilaniyor toplumda. Halbuki bu özelliklere sahip her kadin 'guzel' degil ama sıkıysa boyle birine cirkin diyin. Hemen 'kislanclikla' yaftalanirsiniz.
Ben 36 bedenim ama kendimi kilolu buldugumu fark ettim gecenlerde boyle bir sacmalik olabilir mi? Bunu fark ettigimden beri bu ise bir dur demeye çalışıyorum. Bu dayatmaya karsi koymalıyız.

eşim balık etli sever, müjde ar ın gençlğine bayılır mesela
meral zeren falan
şimdikilerden nez, hadise, shakira, rihanna, belki biraz marion cotillard, monicca bellucci...
ha sözde bunları beğeniyoruz diyorlar da işte manken görünce çenelerini toplayamıyorlar yerden

O poponun modası geçince ne olacak onu merak ettim.Aylarca uğraşıp büyüt tam nirvanaya ulaşan popo elde et hop moda artık küçük popo.Hadi şimdi de küçültmeye çabala.

O değil de spor yapanlara hayranım.Hayatta en sevmediğiniz üç şey deseler.Birine spor derim.Yürüyüş yapabileydim iyiydi halbuki

Kime gore yalan?
Sahsen ben cok begeniyorum balik etli kadinlari.
Bu bedenle alakali degil ama. Kimi insan 38 beden ama kuru kemiktir. Kimi insan 34 bedendir ama kuru kemik degildir.
Kimi insan kiloyu tek bolgeden alir cok cirkin durur. Kimi insan cok dengeli alir ve cok seksi olur.
Ben mesela galete gibiyim. Ha grissini ha ben. Farkim yok. Kivrimlarim olsa daha guzel olurdum bence.
Ablam 181 cm 51 kg ama poposu falan cok hos var.
Ben 177 cm 48 kgyim. Oran olarak cok farkli degiliz. Ikimize de genelde 34 beden bol gelir. Ama ben grissini gibiyim ablam taş gibi :)

Ben hepsini begeniyorum yaaa :) kivrimli avratlarida severim zayif kadinlarida.. giydigini yakistirsin yeterki..vucudunu tanisin..

O saydiginiz unlulerin cogu ne shoplardan geciyor..hulya avsar bile bebek gibi cikiyorsa videolarda kameralarda..fazla soze gerek yok aslinda.. guzel olanlar tabiiki var ama iste.. puruzsuz cilt, ince beller dolgun kalcalar gogusler..buarada jennifer lopezin bacak makyajinin 2 saat surdugunh duymustum :) ne alaka demeyin aklima geldi :))

Şu tespit bence daha doğru olur herkesin beğendiği farklıdır
Standart olarak vücut şekli en iyi olan kum saati şeklinde olanıdır
Bunun 34 bedenide 44 bedenide güzeldir

O karşıdaki insanla alakalı.
Fedakarlık sevgiyi oluşturacak ya da satın alacak bir şey değil.
Oyle tabii ama sunu demek istedim hemcinslerime.. istediginiz kadar yirtinsanizda kendinizi begendirmek icin ugrassanizda, sporda yapsaniz diyette yapan yapiyor.. bu kadar erkekler icin yasamamali.. ya da sole diyeyim.. bu kadar onlarin isteklerine uymamak lazim., bu bana goresi tabii :)

Aynen insan ilk kendisi için ne yapıyorsa yapmalı

o kim diye baktım bende beğenmedim:))

güzellik konuşunca anlaşılır bence, bir insan güzel mi değil mi ağzını açmadan belli olmuyor..

Aynen insan ilk kendisi için ne yapıyorsa yapmalı
Aynen.. ben ilk gebeligimde 25 kilo almistim esim seviniyodu..artik esitiz doye :)kendi pek zayif degil.. vermesemde onun icin farketmezdi ama sukurki eski kiloma donmustum., insan kendini nasil guzel hissediyorsa mutlu hissediyosa ole olmali.. insan tabii sevdigi erkek onu begensin isterde.. sirf koca/sevgili kisisi begencek diyede uzaylilar gibi olacak halim yok.. kaldiki o popoyu oyle buyutcek irade yok bende :)

Sevgiliyken nisanliyken ve yeni evliyken ikimizde gayet fittik. Sonra ikimizde nasil oldugunu farketmeden kilo aldik. Simdi tabiki cok kilolu deiliz ama neyseki ikimizde ayni anda kilo aldik :))))

34 bedeni seven, kadinlarla kilolu diye dalga gecen erkekler kimler?

Bir cogu ya göbekli, maymundan hallice killi, oglan mi erkek mi ayiramayacagin kadar siska.
Böyle diyen erkeklerin bir cogu spor, kas calismasi bile yapmiyor.

Kilo meselesi saglik ile ilgili olmali her zaman. Benim cok kilolu oldugum zamanlar oldu. Kilo verdikce bir cok problemimin kendiliginden cözüldügünü fark ettim.

Ayrica o cok kilolu oldugum zaman tatile gitmistim ve bastan asagiya kadar kasli bir tatil askim/sevgilim oldu. Herkesin zevki farklidir. Bu kasli kisi örnegin kilodan patlayacak kadar olan gögüslerimi acayip begeniyordu... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…