Balık hafızalı kocamın ikna çabalarından sıkıldım :(

beyzaesra

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
96
0
286
İstanbul
Kızlar, konumun detaylı topiği burada ;http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...dan-bunaldim-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html

Son gelişmeleri ise burda detaylıca anlattım. Fİkirlerinize ihtiyacım var. Ne olur bana bu konuda akıl verin

Kızlar dakika bir gol bir derler yaaa hani, benim balık hafızalı kocam, yine annesini gündeme getirdi.
Yukarda simayyın da dediği gibi hayatımda eşim olduğu sürece bir şekilde bunlar da olacak.KURTULAMAYACAĞIM.
kadının kapısının önünden geçerken bile irite oluyorum.
Mevzuu şu;
eşimle tv izliyoruz, birden bana Anneler Gününü hatırlattı.Sonra napıcaz dedi.
Ben de ; ben anneme altın yüzük alıp kargoyla göndereceğim sen de annene ne alıyorsan al dediim.. benim bir tane annem var ikincisini tanımıyorum. bana el kızı diyn bir kadın, benden evlatlık göstermemi beklemesin dedim.

Biz geçen sene kayınvalideme altın yüzük alıp annem şehir dışında olduğu için hiçbişiy almamıştık. Bakar mısınız hatırladıkça sinirlerim bozuluyor. Ve annem öğrenmişti bunu. Yani o zmaan alıp kargoyla göndermek neden aklıma gelmediyse.

Şimdi ben kaynanam ve ŞUREKASINDAN kurtulmaya çalıştıkça, eşim özel günler, kandiller, bayramlar falan filan aramızı düzeltmeye çalışıcak. Olaylı günden beri mevzuusu yoktu (demek ki unutturmaya çalışıyormuş) ama şimdi birden bire anneler gününü çıkarttı karşıma..

Ben de hep şunu söylüyorum. Bak annenle artık hiç bir bağım yok, sen de dilersen benim ailemi silebilrisin. Benim ailemi koz oalrak kulllanmana da izin veremem. İki de bir ben senin ailenle görüşüyorum yaaa lafını da duymak istemiyorum. Elmalarla armutları birbirine karıştırıyorsun diyorum.

Benim ailem sana hakaret etti mi?
El oğlusun dedi mi?
Saygısızlık yaptı mı? diyorum ses yok.

bütün bunlara rağman görüşmek zorunda da değilsin. Ama ben senin annenle hiç bir şekilde muhatab olmak istemiyorum diyorum. Böyle hayat mı geçer diyor bana.

Tamam sevme, yüz verme, sana hakaret etmelerine ben zaten izin vermiyorum merak etme. Bizim hayatımıza da müdahle edemiyorlar diyor. Annesiyle aramızda geçenleri unutmamı istiyor. Annelere kinleşilmezmiş. tartışma uzuyor.

Dünkü bu tartışmadan sonra taviz vermemek için gittim yatak odasına uzandım. Sonra arkamdan geliyor, ben seni çok seviyorum küsmeyelim nolur. Ben annemi atamam. Koparma ilişkini ama resmi davran BENİ SEVİYORSAN diye de ekliyor. Hep aynı edebiyat.

Şimdi diyorum ki kendi kendime ben de..
daha düne kadar kızlarını doldurp üstüme salan, ardından el kızısın sen diyen bir kadının neden anneler gününü kutlayacağım ben.İçimden gelmiyor ki Eşim tüm bunları görüyor ama hep beni ikna çabasında.. Ve ben sıkıldım beni ikna etmeye çalışmasından da.

Ben napmalıyım. nasıl bir yol izlemeliyim.Çünkü bir ileri ki geri hep aynı muhabbetin içindeyiz. Sıkıldım ben.

Ya bu deveyi güdeceğim ya da bu diyardan gidecğim demek istemiyorum ben

kocan iyiyse idare etsen tamam yasanan unutulmaz ben neler yasadım anlatsam inanmazsın yani kocanla aran acılır diye düsündüm o yüzden resmide olsa belki görüsebilirsin adını küs etme resmi dur

fazla taviz vermeden aradaki resmiyeti koruyarak bence de eşinin hatrına biraz yelkenlerini indirebilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ne desemki..
Sindirilecek şeyler değilyaptıkları:44:

Bilemedim valla, en kötü eşinle birlikte gidersin ama hiç konuşmazsın ,kutlamazsın yada yarım ağız kutlarsın,bilemedim valla:26:

canım konunu bildiğim için ben git diyemeyeceğim sana. eşinin hafızasından değil o merak etme,zaman geçsin yatışsın ben nasılsa beyzayı ikna ederim diye düşünüyordur. annesi ablaları da bastırıyordur bi taraftan arada kalmış işte. ama sen şimdi alttan alırsan eşin de hep aynı görüşte olacak. benim ailem ne yaparsa yapsın karım affeder nasılsa, zamana bırakayım karım unutur.
sen gitmek istemiyorsun, sana yapılanlar ortada zaten, yakın oturmanın sıkıntıları desen had safhada,
bence olabildiğince uzak dur. eşine de tavrını net koymuşsun zaten.
sen üzüleceğine başkaları üzülsün yeter artık canını sıktıkları.

linkten yazını okudum canım
ama kalakaldım
kansız köpekler mi?

bende linkten yazını şimdi okudum ve az evvel ki yorumumdan vazgeçtim.. kesin tavrını zaten koymuşsun ve taviz verme ve asla da görüşme..balık hafızalı kocan ailesinin sana yaptıklarını unutacağına ailesini unutsun.. sakın tavrını değiştirme canım...

Bende diğer konuyu okumadan önce farklı düşünmüştüm.Eşinle iyisiniz sanırım,çok görgüsüz bir aile inme onların seviyesine bencillik yaptıkları herkesin bir ailesi var.Siz iyi bir insansınız herkes sizin gibi düşünmeyebilir bu hayatta kötülerde var birazda dobracı birisiniz sanırım (maalesef bende öyleyim )ama hayatta esnek olmayıda öğretiyor sanki eşinizle sorun yoksa görmezden gelin taşınana kadar.Allah sabır versin.

Ya bayram seyran neyse belki gidersin. Sonuçta bayramda yedi kat ele bile gidilir.
Ama anneler gününde niye gidecekmişsin ki?
Annen mi o senin?
Anneliği hak etmek için ne yaptı?
Ben olsam gitmezdim.
Bayramda gitsem bile anneler gününde asla gitmezdim...
Adı üstünde anneler günü lanet kaynanalar günü değil...
Anneler gününde anneler veya anneliğe yakışan kadınlar kutlanır.

Son düzenleme:

Gerçekten eşinin ağzı iyi laf yapıyormuş.
Yine başlamış laf yapmaya...

Benim aileme kansız köpek diyecek birileri allahım o günleri göstermesin bırak anneler gününü ağızlarını yırtarım cİnayet çıkar ve o laflardan sonra el kızı vs hala anasını dıdısını savunan adamında ağzını yırtar kapıya koyarım bak bu kadar söylüyorum. Sen kalkmış ne yapayım diye soruyorsun kansız köpek bu lafı unutma bak arkadaşım annene kendi aline saygın varsa anneler gününü geç normal günde bile muhattap olma benden sana tavsiye senin ailen sokak taki itler yerine konuluyorsa kusura bakma konuyu iyice anla gözünü aç diye yazdım öyle artık gerisi ilerisi yok si-le-cek-sin aklını başına al

Son düzenleme:
Evli değilim. bekara karı boşaması kolay diyeceksiniz. Ama düşüncem hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.
Ablam zor dönemler yaşadı evliliğinde. Kaynana görümce aman Allahım o günleri hatırlamak bile istemiyorum.
Şu an eniştem ablasıyla tek görüşüyor. Ablam asla gitmiyor,evine sokmuyor 3 yıl önce felan yüzsüzlük yapıp geldi ablam kriz geçirdi resmen.Ablamı mutfaga kapadım. Çıktım dışarı bu kadını çıkar enişte bu evden yoksa ben ablamı ve yeğenlerimi alıp çıkıyorum dedim.
Çıktı gitti aptal kadın.
Kayınvalidede ölene kadar eziyet etti. Ablam onlada bagını koparmıştı , ama kanser olunca son dönemde bizimde zorumuzla,hastane faslında kocasının yanında oldu.
Eşin bi seçim yapıcak! Ya sen ya ailesi!
Şimdi gidersen hep gitmek zorundaısn unutma! Kendi gitsin.
Bayramın ikinci günü eniştem hep kaybolur :) ablasındadır bizde aramayız.
O manyak görümce kücük yeğeneni bi kere bile göremedi.
Ablam haklı olarak cocuklarıda göstermedi. Ama bizim barıştırma çabamız olmadı. Ablam evden cıktıgında,eniştem ayağımıza kadar geldi.
Alttan almak iyi değil bu durumlarda.
Karışık yazdım ama sen anlamışsındır yazdıklarımı umarım :)
Şansın bol olsun diyorum.

anladığım kadarıyla kültür seviyeleri itibariyle bu tarz bize çok ağır gelen sözleri onlar normal hayatlarında günlük konuşmalarında kullanıyor ve onlara bu tür kavgalar normal geliyor.. bazı insanlara bir laf edersin hakaret sayar yüzüne bakmaz bazısına bin katını söylersin yarın gelir yüzüne güler gerçektende hiç alınma kırılması da yoktur şaşar kalırsın. eşinde bu ailede yetişmiş sonuçta ona da bu tür olaylar normal geliyordur. kültür farkı bu.
kararın ne yönde olacak bilmiyorum ama gidersen mutlaka kendini ne yaparlarsa yapsınlar umursamayacağın ve hiç bir lafın altında kalmayacağına hazırlayarak git, orda bulunma sebebinin eşinin hatrı olduğunu eşin dahil herkese hissettir.
ailesi eşinin azospermi sorununu biliyor mu? bilmiyorsa bence kaynana mutlaka öğrensin, o tür kadınlar konuya bizim gibi bakmıyor, kıymetli oğlunu senden boşatıp kolay kolay kimseyle evlendiremeyeceğini o yarım aklına soksun. bu durumda bütün tavrı birden değişebilir..

Ya bu erkekler neden böyleler???Eşin balık hafızalı değil bence,annesi üzülmesin diye böyle yapıyor...Bizdede aynı muhabbetler var..Ooooo neler neler yaptılar bize,ben haklı olsamda eşim sen haklısın demez....Bi keresinde bana anneme karşı saygıda kusur etmemeye çalışıyorum dedi...Anneye krşı saygıda kusur etmiyoruz ama,annesi bize sevgide ve fedakarlıkta kusur ediyor....Amaannnn canım yapacağın şey,gitmelisin ama zoraki gittiğini belli et...Hatta eşofmanlarla makyajsız git,suratın 5 karış olsun,yarım saat otur gel derim ben...

ben asla gitmeyeceğim ama eşimin temcit pilavi gibi bu mevzuyu gündeme getirmesi sinirimi bozuyor.
Dedim ki en son hediye alıp bırak gitmeyi afedersin ama günahımı bile vermem.
Anneni Allah'a havale ettim dedim.
Şimdi konu kapanacak iki gün sonra tüm söylediklerimi havada kalıp tekrar dırdırlayacak.
ben de sıkıldım.
Adam beni ikna etmekten sıkılmadı ben anlatmaktan yoruldum.

SEN HAKLISIN DEMEZ ÇÜNKÜ sen küçüksün her zaman alttan alıcan onlar ne yaparsa yapsın sen küçüksün bu konudan benimde başıma gelmedik kalmadııı ;(

Aaaaaaaa ben bu kansız köpekler kısmını yeni okudummmm...Ayyy inanmıyorummm yok canım yok ben senin yerinde olsam bırak gidip gelmeyi ,isimlerini bile ağzıma almam,yolda görsem kafamı çeviririm....Ay yok canım yaa hala niye soruyosunki gideyimmi diyeee

Anneler günü özel bir gün ve ben bu kadına anneler gününde de iyi bir ders vereceğim. O sanıyor ki şimdi.ben söylerim söyleyeceğimi ancak yine ayağıma gelecek. yok öyle.Fakat bunu bir de benim kocam anlayabilse. Annesiymiş, sinir ediyor beni

Gerçekten eşinin ağzı iyi laf yapıyormuş.
Yine başlamış laf yapmaya...

aynen, ucundan kıyısından siyasetçidir kendisi. kocama laf yetiştiremiyorum. herşeye cevabı var :)

canım benim, ben de zaten gitmeyeceğim ama kocamın bu ikna çabalarından sıkıldım..ben bir adım dahi atıpp taviz vermeme konusunda kararlıyım. derdim eşimin hala mevzu edip ısıtıp ısıtıp annesini temcip pilavi gibi önnüme getirmesi. Artık konusunun dahi edilmesini istemiyorum. bunu nasıl başarabilirim onu soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…