Ben de onlar gittikten sonra sözlümle konuştum. Ben bu aileyle yapamam dedm.Eşimin ağzı iyi laf yapar. Önemli olan biziz boşver senin mesleğini ve güzelliğini kıskandılar ablalarım, annemi de gaza getirmişlerdir dedi. Ablaları da ev hanımı. Söz kıyafetimi beğenmediler ama görümceler abiye albiselerinin altına evde giydiğimiz naylon terlik giyecek kadar görgüsüzler. Resimlerini bir ara silmediysem yayınlarım.
canım konunu bildiğim için ben git diyemeyeceğim sana. eşinin hafızasından değil o merak etme,zaman geçsin yatışsın ben nasılsa beyzayı ikna ederim diye düşünüyordur. annesi ablaları da bastırıyordur bi taraftan arada kalmış işte. ama sen şimdi alttan alırsan eşin de hep aynı görüşte olacak. benim ailem ne yaparsa yapsın karım affeder nasılsa, zamana bırakayım karım unutur.
sen gitmek istemiyorsun, sana yapılanlar ortada zaten, yakın oturmanın sıkıntıları desen had safhada,
bence olabildiğince uzak dur. eşine de tavrını net koymuşsun zaten.
sen üzüleceğine başkaları üzülsün yeter artık canını sıktıkları.
linkten yazını okudum canım
ama kalakaldım
kansız köpekler mi?
Ya bayram seyran neyse belki gidersin. Sonuçta bayramda yedi kat ele bile gidilir.
Ama anneler gününde niye gidecekmişsin ki?
Annen mi o senin?
Anneliği hak etmek için ne yaptı?
Ben olsam gitmezdim.
Bayramda gitsem bile anneler gününde asla gitmezdim...
Adı üstünde anneler günü lanet kaynanalar günü değil...
Anneler gününde anneler veya anneliğe yakışan kadınlar kutlanır.
Gerçekten eşinin ağzı iyi laf yapıyormuş.
Yine başlamış laf yapmaya...
Benim aileme kansız köpek diyecek birileri allahım o günleri göstermesin bırak anneler gününü ağızlarını yırtarım cİnayet çıkar ve o laflardan sonra el kızı vs hala anasını dıdısını savunan adamında ağzını yırtar kapıya koyarım bak bu kadar söylüyorum. Sen kalkmış ne yapayım diye soruyorsun kansız köpek bu lafı unutma bak arkadaşım annene kendi aline saygın varsa anneler gününü geç normal günde bile muhattap olma benden sana tavsiye senin ailen sokak taki itler yerine konuluyorsa kusura bakma konuyu iyice anla gözünü aç diye yazdım öyle artık gerisi ilerisi yok si-le-cek-sin aklını başına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?