- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
hayır bi de kovaya bulaşılır mı anacım,kovaya düşman olacağına öl daha iyi,geçen sene doğum günümde dilek hakkımı yengece beddua ile geçirdim meselaBen de fırsat buldum mu yengece bi giydiririm, kova olaraktan
Yengeç erkeği böğh. (İyiler alınmasın)
hayır bi de kovaya bulaşılır mı anacım,kovaya düşman olacağına öl daha iyi,geçen sene doğum günümde dilek hakkımı yengece beddua ile geçirdim mesela
ben de musallat oldum ama nasıl bir musallatBen de bi ufak intikam almadan salmadımdı vaktinde kendisini. (22 yaşında filandım sanırım)
Kimse için yapmam ama o kadar gıcık aldım ki, "Ağlatıcam" dedim, ağlattım. Evet bunu yaptığım için pişman değilim, uyardım.
ben de musallat oldum ama nasıl bir musallatyaptığım şeyi sosyal medyaya atıp kim yapıyosa yeter (( diyene kadar sürdü hahahha yalnız ne manyak burçlarız
Mutlu yıllarrrrrEvet, bir yanımız dokunulmaması gereken cinsten manyak itiraf etmeliyiz ki. O bölgeye giren sağlam çıkamıyor. Yapma yavrum, yapma cağnım diye uyarınca da zaten, tamam diyorsun "Hak etti artık, hakkını ver"
Zamanla törpüleniyor tabi :)
O yirmili yaşlardaki kova Gangsta ile 30a giren Gangsta farklı.
Yine de damarıma basana (ki eşim arada böyle bir gaflette bulununca ona özel olarak) yakasını silktirir, özür diletirken 8e katlarım :) Kova siniri diye bir şey var harbiden. Kolay kolay dokunulmuyor o noktaya, ama dokunanın elini kolunu kırıyor
Denas14__
nameaver
Haksız mıyım ey diğer kovalar? Cevap verin doğum günü çocuğuna bir ara
Mutlu yıllarrrrrtüm sevdiklerinle
doğum günün müEvet, bir yanımız dokunulmaması gereken cinsten manyak itiraf etmeliyiz ki. O bölgeye giren sağlam çıkamıyor. Yapma yavrum, yapma cağnım diye uyarınca da zaten, tamam diyorsun "Hak etti artık, hakkını ver"
Yine de damarıma basana (ki eşim arada böyle bir gaflette bulununca ona özel olarak) yakasını silktirir, özür diletirken 8e katlarım :) Kova siniri diye bir şey var harbiden. Kolay kolay dokunulmuyor o noktaya, ama dokunanın elini kolunu kırıyor
Denas14__
nameaver
Tabiki en zeki burçtur ikizler.şimdi şöyle zeka sıralaması:)))(ikizler,kova,Koç,Aslan)
Ya bende şuan kova erkeğiyle konuşuyorum nasıldır cidden? Ben aslanım bu arada:))
Her yaşta ayrı güzel insan, tadını çıkar mutlu ol kovalar şarap gibidirTeşekkür ederimm
De yaklaşık bir 18 dakika önce bitti
30dan sonrasını kutlamıyorum prensip olarak
Haah koc kova buldum:)Bak canim bence de kaç cidden kova erkegi cekilecek gibi degil esim kova ama cidden pismanim.
ben koc o kova guclu de bir karaterim vardir ama guc savasindan biktim bir kere duygusallik hiç yok eglenceyi gezip tozmayi pek sevmez kendini cok begenir kiskanc baskici ne ararsan var Hersey den sıkılir hos benden nasil bikmadi sasiyorum yani cidden zor. Tek iyi yonleri durustluk ve sadakat onlarda zaten her insan da olmasi gereken vasiflar asik degilsen bosver derim
[/QUOTE]Nasıl bir sıralama bu yaa, başta Balık olmalıydı, unutmayın Einstein bir balıktı ve tabi ben de
Sana yüzde 1 milyon katılıyorum.Ben de fırsat buldum mu yengece bi giydiririm, kova olaraktan
Yengeç erkeği böğh. (İyiler alınmasın)
Canını seven damarımıza basmazEvet, bir yanımız dokunulmaması gereken cinsten manyak itiraf etmeliyiz ki. O bölgeye giren sağlam çıkamıyor. Yapma yavrum, yapma cağnım diye uyarınca da zaten, tamam diyorsun "Hak etti artık, hakkını ver"
Denas14__
nameaver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?