- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
dogruya dogruu oylesiniz yontulmuyorsunuz da illalah ettirdiniz banaOdunsu bitkiyiz biz biraz
Tabiki en zeki burçtur ikizler.şimdi şöyle zeka sıralaması:)))(ikizler,kova,Koç,Aslan)Double İkizler de zekalı mı yaa ehehe (yükselen ve ana burç) :)
Rica ederimAy bu yorumu hemen ona yollayacağım, çok teşekkürler..
Ahahah şahane anlatmış kovayı:))
Bu sıralamaya gore genleri de baz alırsak bizim oğlan yeni einstein olabilir.Tabiki en zeki burçtur ikizler.şimdi şöyle zeka sıralaması:)))(ikizler,kova,Koç,Aslan)
Bi de bu zeki burçlardan olan bebekler de genelde hep zeki burçlu oluyor hakikaten:)ben nasıl bi Koç doğurmuşum onu araştırmak lazım:))Bu sıralamaya gore genleri de baz alırsak bizim oğlan yeni einstein olabilir.
Anne kova baba koç kendi burcu ikizler
Ahahahaha bende zor oldu ama sevdimİkizler mi at nişanı at hiç sevmem ikizler erkeğinI
Ahahah şahane anlatmış kovayı:))
Babam ikizler burcu ,garip anam çok çekti elinden. Zekayı egoya dönüştürme sayacı var ikizlerde bence.Ahahahaha bende zor oldu ama sevdimistatistiklere gore acaba kaç ikizler burcu bekar yada evlenmiş ayrılmış çok merak ettim
Ayy lütfen benimkini de yorumlar mısınız??Ooo sizin şanslı dönemleriniz başladı valla. Maddi anlamda çok zor sınavlar verdiniz, hayatınız tümden değişti, belki taşındınız iş değiştirdiniz vs.. Geçen yıl ruhsal anlamda çok büyük savaşlar verdiniz. En büyük şansınız yükselen başak olmanız. O sizin dağılmanızı engelliyor diyebilirim. Eğer şuan günlük rutininiz oturmuş ve fırtına dinmişse, düzen, disiplin konusunda gerekli dersleri aldıysanız bence artık rahat bi nefes alma zamanıdır.
kovayim ben. Zaten konu sahibine kova erkeginden uzak dur demek için girdim de bi baktim yengece sövüyorum hic bir firsati kacirmam
Müthiş fikirlerim varda ben uygulayana kadar başkası uyguluyor ya deliriyorum:)))Güzel dalgasını geçmiş yalnız şaka maka
Kız korkutma beniBabam ikizler burcu ,garip anam çok çekti elinden. Zekayı egoya dönüştürme sayacı var ikizlerde bence.
Allah sabır versin kardeş.Az ömür törpüsü değil bu ikizler.
Müthiş fikirlerim varda ben uygulayana kadar başkası uyguluyor ya deliriyorum:)))
Ya bende şuan kova erkeğiyle konuşuyorum nasıldır cidden? Ben aslanım bu arada:))
Kız korkutma beni
Nuray sayarı Zeynep Turan diğer saydıklarını yeni duydumŞenay yangel vedat delek aygül aydın Nuray sayarı.sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?