Balık Kadını Kova Erkeği

Kocam kova o yüzden diyorum ki arkaana bakmadan kaç hele de balık burcu ponçik bi hatunsan maddi manevi tüm varlığınla kaçç

Entelektüel olmalısın.
Bir sürü ilgi alanın olmalı.
Kıskançlık yapmamalisin.
Surekli seninle ilgilenmesini bekleme, aynı anda 150 şeyi düşünür bu adam.
Sade, temiz, boş konuşmayan, onu zihinsel olarak doyuran ve kadın kaprisi yapmayan net biri olmalısın.

Onu makyajla kıyafetle etkileyemezsin.

L Light Of God bende geldim ayyyy beni de bari aradan çıkar burç boğa yükselen boğa ay Burcu Başak
Ayy boğa gelmiş en sevdiğim burçboğa kadını gösterişin ihtişamın kadınıdır.giyimine kuşamına çok dikkat eder.şık giyinmeye bayılır.samimi sıcak sevecendir.çok tatlıştır boğa.yeme içmeye ve diğer mevzuya düşkünlüğünü söylememe gerek yok sanırım:)

He çok tatlışım bende seviyorum burcumu. Diline sağlık bacım 35 ten sonra burçlara sardım birazcıkta kimi takip ediyorsun astrologlardan

Yükseleni ikizler olan bir kova kadını olarak aslında şuralara döktüresim var ama kendimi övmemek için "Burçlara inanmıyörüm" deyip, sessiz kalmayı tercih ediyorum.

Ya yorumları cok eglenerek okudum Bende yorum istiyorum erkek arkadaşım terazi, ben kova burcuyum
Size de yapayım:)(gaza geldim:))terazi ve kova şahane anlaşır hemen hemen her yönden tamamlar birbirini.daha Çok terazi kovaya ayak uydurur.gerçi kovayla birlikte olan yay değilse diğer bütün burçlar kovaya ayak uydurmak zorunda kalır:)yani bunu olumsuz anlamda söylemedim tabi

Ay bu yorumu hemen ona yollayacağım, çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…