- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
İkizler ve terazi:)
Hem de şahane anlaşırsın:)ikizler aslında dengeli dengesizdir:)giz o ikizler dengesiz degilmi nasil anlasirim
Hem de şahane anlaşırsın:)ikizler aslında dengeli dengesizdir:)
İkizler mi at nişanı at hiç sevmem ikizler erkeğinIKizlar banada yorum yapınben akrep nisanlim ikizler
Ayy boğa gelmiş en sevdiğim burçL Light Of God bende geldim ayyyy beni de bari aradan çıkar burç boğa yükselen boğa ay Burcu Başak
He çok tatlışımAyy boğa gelmiş en sevdiğim burçboğa kadını gösterişin ihtişamın kadınıdır.giyimine kuşamına çok dikkat eder.şık giyinmeye bayılır.samimi sıcak sevecendir.çok tatlıştır boğa.yeme içmeye ve diğer mevzuya düşkünlüğünü söylememe gerek yok sanırım:)
Şenay yangel vedat delek aygül aydın Nuray sayarı.sen?He çok tatlışımbende seviyorum burcumu. Diline sağlık bacım 35 ten sonra burçlara sardım birazcıkta kimi takip ediyorsun astrologlardan
Zekanın vücut kan can bulmuş haliYükseleni ikizler olan bir kova kadını olarak aslında şuralara döktüresim var ama kendimi övmemek için "Burçlara inanmıyörüm" deyip, sessiz kalmayı tercih ediyorum.
Zekanın vücut kan can bulmuş hali
Size de yapayım:)(gaza geldim:))terazi ve kova şahane anlaşır hemen hemen her yönden tamamlar birbirini.daha Çok terazi kovaya ayak uydurur.gerçi kovayla birlikte olan yay değilse diğer bütün burçlar kovaya ayak uydurmak zorunda kalır:)yani bunu olumsuz anlamda söylemedim tabiYa yorumları cok eglenerek okudumBende yorum istiyorum erkek arkadaşım terazi, ben kova burcuyum
Ahahahah buraya yazmam benim için küçük insanlık için büyük bi adım diyosun:))Öyle bir vücut bulma ki, atomu parçalamak yerine şu an KKda takılıyorum
Zekanın vücut kan can bulmuş hali
Size de yapayım:)(gaza geldim:))terazi ve kova şahane anlaşır hemen hemen her yönden tamamlar birbirini.daha Çok terazi kovaya ayak uydurur.gerçi kovayla birlikte olan yay değilse diğer bütün burçlar kovaya ayak uydurmak zorunda kalır:)yani bunu olumsuz anlamda söylemedim tabi
Ahahahah buraya yazmam benim için küçük insanlık için büyük bi adım diyosun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?