- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Ahahahahaha ben burcu akrep yukseleni başak oğlandımBütün burçları sevgiyle kucakladındevreler yandı bende:))sen kimdin:))Hababam sınıfında ki müfettişe döndüm:))
Olsun tecrübe olmuş :)Ben bilmiyordum ya test edince anlamış bulundumKeske zamanında konu acsaymisim
Çook teşekkür ederim.burcum yengeç yükselen terazi ay burcu ikizler
Ay istemsizce güldüm:))çok tatlısınız:))geçmiş olsun diyelim aslında yengeç erkeği iyi olur diye biliyordum ama demek ki tecrübeyle sabitTabi. Biz sevgiliyken ilk zamanlar yani burç özelliklerine falan bakmıştım harika,adam ağzıma sıçtı emdigim sütü burnumdan getirdi,hayatimin içine falan da edince anladım aslında burçların ne kadar yalan olduğunu:))
Yalnız yengecin ve balığın erkeği çok fena
İkisi de aldatır diyorlar mesela
Yalnız yengecin ve balığın erkeği çok fena
İkisi de aldatır diyorlar mesela
Tabi. Biz sevgiliyken ilk zamanlar yani burç özelliklerine falan bakmıştım harika,adam ağzıma sıçtı emdigim sütü burnumdan getirdi,hayatimin içine falan da edince anladım aslında burçların ne kadar yalan olduğunu:))
Ikizler aldatmıyor canımKova aldatıyor, yengeç, balik aldatiyor.
Aldatmayani var mi
Birde baligi duygusal sakin bir burc bilirdim. O da aldatiyorsa artik vay halimize ahagahah
Ya siz şahanesinizzzAhh yengeç ahhTam bu yengeçlerin çilesi bitti diyorum başka bir şey çıkıyor. Ama yükseleninizi de hesaba katarak diyebilirim ki en zor zamanları geride bıraktınız. Mesela bir 2 yıl öncesine göre şuan daha rahat bir dönemdesiniz. özellikle ilişkiler konusunda ve günlük hayat rutini açısından çok zor günler geçirmiş olabilirsiniz. Ruhsal anlamda etkilere çok açıksınız, ruh haliniz biraz dalgalı diyebilirim. Sizin en zayıf noktanız ve bütün sınavlarınız genelde ilişkiler konusunda oluyor. Eğer geçen 2-3 yıldan dersinizi alıp akıllandıysanız sizi daha rahat ve güzel zamanlar bekliyor diyebilirim. Bu kez kendinize güvenin artık ve aynı hatalara, zayıflıklara düşmeyin lütfen.
Ikizler aldatmıyor canımakreplerde öyle gerçi sen bilirsin
İşte yükseleni balık olan erkek de güneş burcu balık olan erkek gibi aldatır mı bilemiyorumHangi erkek iyi kız? Mesela terazi yükseleni balıksa nasıl?
İşte yükseleni balık olan erkek de güneş burcu balık olan erkek gibi aldatır mı bilemiyorum
Yani şöyle yengeç ve balık erkeklerine özellikle fazla sadıklar derler de işte takip ettiğim astrolog ikinci ev açar bu iki burcun erkeği haberiniz olmaz demişti beni de şaşırtmıştı
İşte bak kova burcu için herkes aldatır diyor mesela ama yengeç balık erkeği sadık diyorlarKova aldatıyor, yengeç, balik aldatiyor.
Aldatmayani var mi
Birde baligi duygusal sakin bir burc bilirdim. O da aldatiyorsa artik vay halimize ahagahah
Ne gizemli birsey şu astroloji yavvAhahajaj. Bizde kova kocuz. Seçtim artik:)
Kendimi her konuda tehlikede görüyorum. Hem burcum.hem burc iliski uyumu yönünden tehlikeli sularda yüzüyorum.
Yok yok aldatmaz inşallah yani ihtimalleri diyorum ben tabii ki de astroloji geleceği göremiyor da yüksek ihtimalleri söylüyor ona göre önlem almak hep bize kalmış :)İkinci bir aldatılmayı bünyem kaldırır mı bilmiyorum umarım aldatmıyordur. :/
ayni sen gibilerŞahsen bir kova kadını olarak aşırı duygusal,ruh hali inişli çıkışlı,mantığı 2.plâna atıp sürekli duygularıyla hareket eden balik burcundan hiç hazzetmem. Kova burcu beyefendiler nasıldır bilemem ama.
Rica etsem benimkilerinde yorumlar mısın?erkek yengeç yüks len balık .kız Koç yükselen kova tşk lerAhh yengeç ahhTam bu yengeçlerin çilesi bitti diyorum başka bir şey çıkıyor. Ama yükseleninizi de hesaba katarak diyebilirim ki en zor zamanları geride bıraktınız. Mesela bir 2 yıl öncesine göre şuan daha rahat bir dönemdesiniz. özellikle ilişkiler konusunda ve günlük hayat rutini açısından çok zor günler geçirmiş olabilirsiniz. Ruhsal anlamda etkilere çok açıksınız, ruh haliniz biraz dalgalı diyebilirim. Sizin en zayıf noktanız ve bütün sınavlarınız genelde ilişkiler konusunda oluyor. Eğer geçen 2-3 yıldan dersinizi alıp akıllandıysanız sizi daha rahat ve güzel zamanlar bekliyor diyebilirim. Bu kez kendinize güvenin artık ve aynı hatalara, zayıflıklara düşmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?