Balık Kadını Kova Erkeği

Ben bilmiyordum ya test edince anlamış bulundum Keske zamanında konu acsaymisim
Olsun tecrübe olmuş :)
Ben de başak erkeği sadık olur diye okudum ay benim tanıştığım ne çıktı yani seninkinden de beterdir tecrübe diyorum da bazen aklıma geldikçe sinirleniyorum

Çook teşekkür ederim.burcum yengeç yükselen terazi ay burcu ikizler

Ahh yengeç ahh Tam bu yengeçlerin çilesi bitti diyorum başka bir şey çıkıyor. Ama yükseleninizi de hesaba katarak diyebilirim ki en zor zamanları geride bıraktınız. Mesela bir 2 yıl öncesine göre şuan daha rahat bir dönemdesiniz. özellikle ilişkiler konusunda ve günlük hayat rutini açısından çok zor günler geçirmiş olabilirsiniz. Ruhsal anlamda etkilere çok açıksınız, ruh haliniz biraz dalgalı diyebilirim. Sizin en zayıf noktanız ve bütün sınavlarınız genelde ilişkiler konusunda oluyor. Eğer geçen 2-3 yıldan dersinizi alıp akıllandıysanız sizi daha rahat ve güzel zamanlar bekliyor diyebilirim. Bu kez kendinize güvenin artık ve aynı hatalara, zayıflıklara düşmeyin lütfen.

Ay istemsizce güldüm:))çok tatlısınız:))geçmiş olsun diyelim aslında yengeç erkeği iyi olur diye biliyordum ama demek ki tecrübeyle sabit

ahahahaha kiz az şifreli yaz banlanicaksin

Ya siz şahanesinizzzaynrn harfi harfine dediklerinizi yaşadım eksiği var fazlası yok dediklerinizin.çook teşekkür ederim

Hangi erkek iyi kız? Mesela terazi yükseleni balıksa nasıl?
İşte yükseleni balık olan erkek de güneş burcu balık olan erkek gibi aldatır mı bilemiyorum
Yani şöyle yengeç ve balık erkeklerine özellikle fazla sadıklar derler de işte takip ettiğim astrolog ikinci ev açar bu iki burcun erkeği haberiniz olmaz demişti beni de şaşırtmıştı

İkinci bir aldatılmayı bünyem kaldırır mı bilmiyorum umarım aldatmıyordur. :/

Kova aldatıyor, yengeç, balik aldatiyor.
Aldatmayani var mi

Birde baligi duygusal sakin bir burc bilirdim. O da aldatiyorsa artik vay halimize ahagahah
İşte bak kova burcu için herkes aldatır diyor mesela ama yengeç balık erkeği sadık diyorlar
İşte saman altından su yürütüyormuş bu ikisi

Ahahajaj. Bizde kova kocuz. Seçtim artik:)

Kendimi her konuda tehlikede görüyorum. Hem burcum.hem burc iliski uyumu yönünden tehlikeli sularda yüzüyorum.
Ne gizemli birsey şu astroloji yavv toptan kocaları bosuyormuşuz yukseleni uymuyor diye herşey olacağına varır canım sen içini ferah tut

İkinci bir aldatılmayı bünyem kaldırır mı bilmiyorum umarım aldatmıyordur. :/
Yok yok aldatmaz inşallah yani ihtimalleri diyorum ben tabii ki de astroloji geleceği göremiyor da yüksek ihtimalleri söylüyor ona göre önlem almak hep bize kalmış :)

Rica etsem benimkilerinde yorumlar mısın?erkek yengeç yüks len balık .kız Koç yükselen kova tşk ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…