- 19 Ağustos 2016
- 558
- 214
- 103
- Konu Sahibi izzetgullufan
-
Dogru soyluyorsunuz balikli rumda bana da surec ne kadar uzun surer bunu bilmiyoruz ek tahliller istenebilir demislerdi.bunlarn hepsi ek ucret tabi.altindan kalkmak mumkun degil. Size de cok gecmiscolsun ben de bu agir depresyonu atlatirimvinsallahBir haftadan uzun bir süre kalmanız gerekebilir ben de ağır bir depresyon geçirdim doktor 2 hafta kalman yeterli dediyse de 2 ay 4 güne cikardi süreyi, yani süre uzayabilir devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorlar neden bu kadar pahalı bir hastane tercih ettiniz ?
IstanbulŞaşırdım hangi ildesiniz? ben hastaneye yattığımda çok basit sebeplerle yatısı olan hastalar vardi
Tamam.anenmle en kisa surede konusup bu durumu anlaticam zaten iyi olmadigimi biliyolar.hastaneye yatmamak icin bebegimin bir sure onlarlaSiz sadece sorunlardan kaçmak istiyorsunuz ama bu cozum değil. Halihazırda kredi ödüyorum yeniden kredi çekeceğim diyorsunuz sonra o paraları nasıl ödeyeceksiniz? Bu sefer de maddi sıkıntı başlayacak daha çok depresyona gireceksiniz.
Kaçmayı birakip çözüme odaklanın ama uzun vadeli çözüme. Hastanede mesela 25 gun yatmak uzun vadeli bir çözüm değildir, ilaçların tek başına kullanılması da çünkü asıl tüm bunlara neden olan problemi çözmüyorsunuz.
Annenizle de konuşun ben iyi değilim diyin. Çocuğunuza zarar vermekten daha mi önemli bu? Beni anlayın diyin boşanıyorum zor zamanlar geçiriyorum lütfen yardımcı olun diyin. Konuşun yani çünkü bu zarar verme korkusu ve iletişimsizlik de sizi daha çok yıpratır.
Son olarak eşiniz de kızmasın bi zahmet. Madem faydası yok gölge etmesin. Kendisine bir sanane demeniz gerekiyor kesinlikle. Hem kadına yardım etme hem tatile gidiyor diye kız, oldu
Yorumlar icin tesekkur ederim.bu konuyu annemle konustm malesef kusak farki yas farki ve anlayissiz olduklari icin dogum
Sonrasi depresyonda psikolojik destek olmadiklari gibi surekli elestirmekle yetindiler zaman zaman bizde kalarak yalnizligimiza destek oldular ama
Psikolojik destek vermediler ben de ilaclari icmemekte inat ettim sadece uzun suredir paxil aliyorum ama etkisiz. Babasina ver diyen arkadasa cevabim
Babasini tanimiyorsun gece uykudan uyanip agliyor diye bebege kufurlu konusan bir adam ve sorumsuz.sorumlyluk anlayisi sifir bebege bakma anlayisi annesine goturup orda sevme oynamadan ibaret 30dk maksimum.bebegime benim
Verdiggimden daha cok psikolojik zarar verir diye dusunuyorum.velayet icin asla bir hak talep edemez cunku benim
Anlayisa destege ihtiyacim varken katlanamam dedi kucucuk cocukla bavulumu topladi gitti evet ben de kovdum cunku dayanamiyordum hakaretlerine anlayissizligina ama kendi gittigi de oldu son seferinde. Bir defa bile asi yaptirmaya veya doktora benimle gelmedi nadirdir en baslarda geldiyse de.zora gelemyince hemen bavul toplar.isine geldiginde bebeini sevmeye gelir.
Ben hastanede iken annem ve babam
Bebege seve seve bakar. Ama takdir edersiniz ki bunu isyeri mudurume aciklamak zor. En faZla bes gun izin alabilirim. Diger hafta icin dogruyu soylemem gerekir.ailesel problemlerim oldugunu biliolar ama hastaneye yatma fikri onlardaki itibarimi dusurucekse isimdenvolmak istemem.kafam karisik oldugu ocin buraya yazma ihtiyaci duydum.
Tamam.anenmle en kisa surede konusup bu durumu anlaticam zaten iyi olmadigimi biliyolar.hastaneye yatmamak icin bebegimin bir sure onlarla
Kalmasini isticem.ama yine onlarin duzeni bozulucakkendi evlerinde bakmalari cok zor yatagin iki yani acik bebegm duser baska odada yok.yer yatagi olabilir belki.kesin duzenleri bozulucak diye yine istemicekler.diceklee ki tamam oglun da senle kalsin ic ilaclarini dicek.oglumla yalniz kaldigimda ona tahammulumun azaldigiki nasil diyebilirim ki? Onun icin tehlike oldugumu?
FAzla anlayisli sayilmazİşvereniniz nasıl biridir?
Anlayışlı mı yoksa bencil biri mi?
Besigimiz var besiginde yatmio aglio benimle yatio besigine istediginde gidio besigi yani acik.istediginde de meme emip yanimda sere serpe yatioBir de aklima geldi şimdi neden bebeğinize bir beşik almıyorsunuz? Sürekli düşmesinden korkuyorsunuz bebeğinizin ama eğer bebek beşiğinde yatarsa bir sey olmaz. Bir tane sizin evinize bir tane annenizin evine.
Hastaneye vereceğiniz paranın onda biri kadar bile tutmaz bunlar. Hem de sizin içiniz rahat eder, onların da düzeni bozulmaz
Bunun için önce bir tatil yapıp kendinizi dinleyip dinginleşip sonrası bir psikolog ile görüşüp terapi alabilirsiniz.Kesinlikle iki hafta sonra hersey kaldigi yerden devam ben sadece ara vermek psikolojime iyi gelirmmi diyedusunuorm yani bebegimi esimi alilemi kimseyi gormemek beynimi bosaltmak kimseyle telefonda irtibat kurmamak.
Besigimiz var besiginde yatmio aglio benimle yatio besigine istediginde gidio besigi yani acik.istediginde de meme emip yanimda sere serpe yatio
Cok tesekkur ederim.devlet hastaneleri ucretsiz oldugu icin cok acil durumlar disinda (madde bagimlilii gibi) yatili almiyolar diye biliyorum ama ilac verip eve yolluyorlar.siz ne dusunursunuz Manisadaki hastane ilevilgili?ya da bir tanidik olsa
onun için tehlike oldugunuzu defalarca yinelediniz gormeyeyim gitsib istiyorsunuz o zaman devlete verin 70 yasinda 2 yasli bakamam diyorsa zaten siz daha once annem babam depresyon ilaclari iciyor deliler yazmissiniz bu cocuk kime gidecek ben size yalvariyorum devlete basvurun verin ve iyilesince geri alin gidin babasi gitti annem babam yasli borcum var evim kira deyin verin su bebegi rica ediyorumTamam.anenmle en kisa surede konusup bu durumu anlaticam zaten iyi olmadigimi biliyolar.hastaneye yatmamak icin bebegimin bir sure onlarla
Kalmasini isticem.ama yine onlarin duzeni bozulucakkendi evlerinde bakmalari cok zor yatagin iki yani acik bebegm duser baska odada yok.yer yatagi olabilir belki.kesin duzenleri bozulucak diye yine istemicekler.diceklee ki tamam oglun da senle kalsin ic ilaclarini dicek.oglumla yalniz kaldigimda ona tahammulumun azaldigiki nasil diyebilirim ki? Onun icin tehlike oldugumu?
Ailemle dhaa once konusmustuk.esimin bana katlanamadigini, beni istemedigini ama cocugunu istedigini annesinin evinde bakmak istedigimi soylemistim anneme. Bugune kadar bir kere bile aramadilar
Demisti annem.ben cocugumuzu vermem kendim bakarim yine de vermem demisti.hatta sakalasiyorduk
Bosaninca evlenirmiyim tekrar filan diye. Evledigin an alirim cocugu demisti annem.uvey baba ile buyumesine izin vermem demisti.tabi annem ben isteyken hep baktigi icin emegi buyuk.torunu. Eaimden daha iyi bakacagina eminim. Acaba pnlara bu durumu aciklasam.bebegimi incitmek istemiyorum desem. Ilaclara baslasam
Kendim evde kalsam onlar
Oglum ile kalsa.ayni hastanede yatmis gibi uzaklasma sureci olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?