Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Dogru soyluyorsunuz balikli rumda bana da surec ne kadar uzun surer bunu bilmiyoruz ek tahliller istenebilir demislerdi.bunlarn hepsi ek ucret tabi.altindan kalkmak mumkun degil. Size de cok gecmiscolsun ben de bu agir depresyonu atlatirimvinsallah

Tamam.anenmle en kisa surede konusup bu durumu anlaticam zaten iyi olmadigimi biliyolar.hastaneye yatmamak icin bebegimin bir sure onlarla
Kalmasini isticem.ama yine onlarin duzeni bozulucak kendi evlerinde bakmalari cok zor yatagin iki yani acik bebegm duser baska odada yok.yer yatagi olabilir belki.kesin duzenleri bozulucak diye yine istemicekler.diceklee ki tamam oglun da senle kalsin ic ilaclarini dicek.oglumla yalniz kaldigimda ona tahammulumun azaldigiki nasil diyebilirim ki? Onun icin tehlike oldugumu?

İşvereniniz nasıl biridir?
Anlayışlı mı yoksa bencil biri mi?

Yer yatagi olur tabi ki hatta çok guzel olur. Bence durumunuzun iyi olmadığını da belirtin biraz ısrar edin hatta konuşmadan önce annenizle ya da ailenizle güzel bir seyler yapın,yemek yiyin, onlara sarılın, teşekkür edin yardımlarından dolayı, hediye alin yani gönüllerini yapın ilk.

Sonra da güzelce konuşup rica edin onlardan. Tahammülüm azaldı da diyebilirsiniz bence çünkü Sizin durumunuzu az çok biliyorlardır sonuçta çok da şaşırıp tepki vereceklerini sanmam. Sizin durumunuz zor ama onlarınki de zor ancak karsilikli anlayışla çözüleceğini düşünüyorum. =)

Bir de aklima geldi şimdi neden bebeğinize bir beşik almıyorsunuz? Sürekli düşmesinden korkuyorsunuz bebeğinizin ama eğer bebek beşiğinde yatarsa bir sey olmaz. Bir tane sizin evinize bir tane annenizin evine.

Hastaneye vereceğiniz paranın onda biri kadar bile tutmaz bunlar. Hem de sizin içiniz rahat eder, onların da düzeni bozulmaz

Aileniz sizde kalmak istemiyormuş. Çocuğunuz siz toparlanana kadar ailenizde kalsa. İşten çıkınca sever evinize dönersiniz. İlaçlar da bu süreçte etkisini göstermeye başlar

1 hafta 15 gun ilac kullanmayla iyilesecek mi ki? O kadar kolaysa niye insanlar yillarca cesit cesit psikolojik tedaviler goruyor bilmedigimden soruyorum...

Besigimiz var besiginde yatmio aglio benimle yatio besigine istediginde gidio besigi yani acik.istediginde de meme emip yanimda sere serpe yatio

Kesinlikle iki hafta sonra hersey kaldigi yerden devam ben sadece ara vermek psikolojime iyi gelirmmi diyedusunuorm yani bebegimi esimi alilemi kimseyi gormemek beynimi bosaltmak kimseyle telefonda irtibat kurmamak.
Bunun için önce bir tatil yapıp kendinizi dinleyip dinginleşip sonrası bir psikolog ile görüşüp terapi alabilirsiniz.
Bazen sağ elimizle,sol kulağımızı çenemizin altından tutmazda tepeden kafamızın üzerinden tutmaya çalışırız ve çok yorulur,kabusa çeviririz hayatımızı.
İyi bir psikolog ise bu kolaylıkları sağlar hayatımızda,çünkü hayatımızdaki çoğu kötü giden şey bizim yanlış davranış ve yaşantımızın sonucuda oluşabiliyor.
Buna profosyenel bir yardım çare oluyor ve herşey yoluna giriyor.
Önce psikoloğu deneyin,çok gerek olursa zaten kendisi psikiyatriye sizi yönlendirecektir.

Besigimiz var besiginde yatmio aglio benimle yatio besigine istediginde gidio besigi yani acik.istediginde de meme emip yanimda sere serpe yatio

Cocugu olanlar daha iyi bilir ama beşiğine alıştıramaz mısınız? Sonuçta bir ağlar iki ağlar uyur diye düşünüyorum tabi benim tam olarak bildiğim bir konu değil bu malesef. Ama aliştırsanız bebeğinizi sizin için daha iyi olacak gibi

Cok tesekkur ederim.devlet hastaneleri ucretsiz oldugu icin cok acil durumlar disinda (madde bagimlilii gibi) yatili almiyolar diye biliyorum ama ilac verip eve yolluyorlar.siz ne dusunursunuz Manisadaki hastane ilevilgili?ya da bir tanidik olsa

Durumunuzu güzel izah ettikten sonra, gerekli de görüldüğünde yatış verirler. Evde ilaç takibi yapamıyorum vb açıklarsınız, korkuyorum kendime birilerine, bebeğime zarar vermekten diye. Yatılı tedavi için yer olup olmadığına kadar tek telefonla Manisa'ya sorar ona göre verir doktorunuz sevki. Hastane de gayet ilgili güzel bir hastane, bölüm bölüm hastalıklara göre ayrılıyor, depresyon teşhisi ile yatış verilerek tedavi olanlar için ayrı bölümü-programı var. Siz devlet hastanesindeki birkaç doktor ile konuşun, herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır.

Bencede kesinlikle tedavi olsun. Lohusalık depresyonu öyle ciddiye alınmicak birşey değil. İntihar edenler bile var

onun için tehlike oldugunuzu defalarca yinelediniz gormeyeyim gitsib istiyorsunuz o zaman devlete verin 70 yasinda 2 yasli bakamam diyorsa zaten siz daha once annem babam depresyon ilaclari iciyor deliler yazmissiniz bu cocuk kime gidecek ben size yalvariyorum devlete basvurun verin ve iyilesince geri alin gidin babasi gitti annem babam yasli borcum var evim kira deyin verin su bebegi rica ediyorum

Bence bu seçeneği değerlendirin. Anneniz şu an bebeğe en iyi bakacak insan gibi duruyor.

Ayakta tedavi edilecek düzeyde olabilir ama ortada bir bebek var ve annenin zarar verme eğilimi var bence biraz uzaklaşması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…