- Konu Sahibi izzetgullufan
-
Çok üzüldüm canım çok zor bir durum cidden.evet mutlaka tedavi olmalı yada olmalısın.paxil tedavi eden ve 1 yılın sonunda mutluluğu huzuru artiran bir ilaçtir tek yan etkisi aşiri uyku düşkünlüğü ve yemek yedirir ama mükemmel tedavi eder beyni.ilk 15 gün gerçekten çok önemli yatsa çok iyi olurMerhaba,
Bir anne sizce daha bir yasindaki bebegine ofkesine yenilip zarar verebiliyosa, tek yasiyorsa yardim alacak kimsesi yoksa, nefsine soz geciremiyorsa. Asiri ama asiri stresliyse calismak ise gitmek bile stresini yenmesine yardim edemiyosa (esi bosaniyor)
Balikli rum hastanesinde yatarak antidepresan tedavisi gorup bu surecten herkesten uzaklasip Dondugunde bebegine ve herkese daha anlayisli daha tahammullu bir insan olabilirmi?
Bu arada yedi gun icin 7-8 bin tl para istiyorlar.anca kredi cekilerek kalinabilecek bir hastane.
Konulan tani : anksiyete ve pospartum depresyon, ofke hali, ofkeyi kontrol edemeyip baslalarindan cikarma
Alinacak ilac: sabah aksam paxil. Aksamuzeri Abilify
Gece yatamadan once zanax
Siz olsaniz napardiniz bebeginize zarar vermek yerine 15 gun ayri kalip tdavi olmayi uzaklasmayi secer miydiniz?
Canım benim aynı dertten muzdarabim,çok kötüyüm sürekli ağlıyorum durup dururken bile.3 aylık bebeğim var .Evet bu süreci böyle bebekle düşmanımın başına bile vermesin Rabbim.Bebegim 47 günlükken çıktım evden.Adam çoçuğunu aramadı bir resmini bile görüyüm demedi.Ben dünyanın en kötü insanı olabilirim ama insan evladına yeni doğmuş bide nasıl dayanır benim hafızam almıyor.Anası babası hepsi aynı soy,hepsinden nefret ediyorum.Ben varmışım ortada o yüzden aramıyormuş yavrusunu bahaneside bu.
Evet pahalı bir tedavi .on sene önce 400 muayene 400 hipnoz seansıydi .yalniz hipnoz seansı da hastalığın durumuna göre artıyor .o zaman çok faydasını görmüştüm .şuan psikolog bir arkadaşımın tavsiyesiyle moodist hastanesine gidiyorum .oranın da seans ücreti 260 ,hipnoz yapıyorlar mi bilmiyorum .mesut çetin oraya da geliyor fakat yatan hastalarla ilgileniyor sadece .hasta kabulü özel muayenehanesinde bağdat caddesinde orası da degismediyseTesadüf konuyu okurken gördüm bu cevabı.Benimde acil böyle bir doktora ihtiyacım var ücreti falan nasıl çokmu pahalı .Çünkü ben şu an çalışmıyorum .3 aylık bebeğim var ve psikolojim berbat durup dururken bile ağlıyorum sokakta bile.Sürekli ölsem diye düşünüyorum,etrafımdaki insanlara hiç tahammülüm yok.Boşanma aşamasındayım.Bebegimin maması,bezi,aylık doktoru aşısı ilaçları vb.annem karşılıyor.Bu yüzden şu anda bir doktora vericek ekstra bir param yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim burdan ücretti bilgi yazılmıyorsa özelden yazarsınız.
Kötüler hep kötü sonuç bizim gibileri delirtene kadar çabalıyorlar eserleri kırık kalplerBoynu kopsun böyle babanın vicdansız
Teşekkür ederim.Benim bebeğim var şu anda onun aylık masrafı bir hayli yüklü masraflı,ama daha sonra kendimi toparlayıp çalışmaya başlayınca ona o zaman giderim netten baktım bayagı alanında tecrübeli bir doktor .Burdan biri bilgilendirdi ücretsiz psikolojik destek için oraya başvurucam mutlaka.Hipnozu kendimi istiyor duruma göre,yoksa biz istersekde yapılıyormu.Evet pahalı bir tedavi .on sene önce 400 muayene 400 hipnoz seansıydi .yalniz hipnoz seansı da hastalığın durumuna göre artıyor .o zaman çok faydasını görmüştüm .şuan psikolog bir arkadaşımın tavsiyesiyle moodist hastanesine gidiyorum .oranın da seans ücreti 260 ,hipnoz yapıyorlar mi bilmiyorum .mesut çetin oraya da geliyor fakat yatan hastalarla ilgileniyor sadece .hasta kabulü özel muayenehanesinde bağdat caddesinde orası da degismediyse
Orası durumuna uygun değilse olan yere git ama muhakkak git .
Sen istersen de yapar ama benim durumum ağır olduğu için kendisi teklif etmişti .Teşekkür ederim.Benim bebeğim var şu anda onun aylık masrafı bir hayli yüklü masraflı,ama daha sonra kendimi toparlayıp çalışmaya başlayınca ona o zaman giderim netten baktım bayagı alanında tecrübeli bir doktor .Burdan biri bilgilendirdi ücretsiz psikolojik destek için oraya başvurucam mutlaka.Hipnozu kendimi istiyor duruma göre,yoksa biz istersekde yapılıyormu.
Şu durumdaki biri için iyi bir öneri değil bu .yalnız kalmaması gerekir .Öncelikle Allah tan acil şifalar diliyorum. Hastanede yatman şart değilse ve yalnız kalmak istiyorsan bebeğe annenler baksın bu süreçte sende evde yalnız kal ilaçlarını hem daha rahat kafa sakince dinlersin
Hava sıcak yer yatağı yapın öncelikle Döne Döne yatarsınız bu aylarda bebekler çok hareketli benim kızlarda birer kez düştü ama hemen uyandım ve yer yatağı yaptım eşinizde çok vicdansizmiş bencede eve yardımcı tutun bir kaç ay ve bu arada ilaclarinizi kullanın uzaklaşmak isteginizide anlıyorum bebek bakmak ve boşanma süreçleri yorucu süreçler ama bu seçenek daha uygun gibi geldi bana hem çıkar hava alırsınız evde bakıcı bayan varkenBu olay ailem bizde salonda yatarken olmustu bir defa.yanyana uyuyoruz ben kenar kisimda yatiyorum ayakucumda ufak bir bosluk kalmis.yatakta emekledigini duymadim ve dusme sesine uyandimyerde parkenin uzerinde dosekler var onun uzerine dustu ama yine de cok agladi.ilactan mi uykum agir oldugundan mi bilmiorm.ilaci sabah aliyorum genellikle. Ama zanax ictigimi dusunemiyorum cok agir bir ilac
Geçmiş olsun,zor bir durumdasınız Allah yardımcınız olsun.benim ilk aklıma gelen size katlanamadığını söyleyen aileniz ve eşiniz savunmasız bir yavruyu nasıl sizinle yalnız bırakabiliyor!çok şaşkınım, nasıl yardımcı olmazlar.bence çocuğu sütten kesip ilaç tedavisine başlayın,hastaneye yatma işi sıkıntılı gibi geldi bana,ben olsam ailemin yanında kalırdım bu süreçte,onlar kalmıyorsa siz ailenizin yanına gidin,evden kovacak değiller herhalde.Merhaba,
Bir anne sizce daha bir yasindaki bebegine ofkesine yenilip zarar verebiliyosa, tek yasiyorsa yardim alacak kimsesi yoksa, nefsine soz geciremiyorsa. Asiri ama asiri stresliyse calismak ise gitmek bile stresini yenmesine yardim edemiyosa (esi bosaniyor)
Balikli rum hastanesinde yatarak antidepresan tedavisi gorup bu surecten herkesten uzaklasip Dondugunde bebegine ve herkese daha anlayisli daha tahammullu bir insan olabilirmi?
Bu arada yedi gun icin 7-8 bin tl para istiyorlar.anca kredi cekilerek kalinabilecek bir hastane.
Konulan tani : anksiyete ve pospartum depresyon, ofke hali, ofkeyi kontrol edemeyip baslalarindan cikarma
Alinacak ilac: sabah aksam xxx. Aksamuzeri xxx
Gece yatamadan once xxx
Siz olsaniz napardiniz bebeginize zarar vermek yerine 15 gun ayri kalip tdavi olmayi uzaklasmayi secer miydiniz?
Çok geçmiş olsun. Maliyetleri karşılamak ta zorluk çekiyorsanız bebeği annenize verin onlar baksın siz evde tedavinizi olun. Başladığınız psikiyatrik bir ilacı 15 gün sonra kesmezler diye düşünüyorum. Bebege onlar evlerinde bakabilir siz akşamları onlarda kalabilirsiniz belki. Böylece ortam da değiştirmiş olursunuz. Çok çok geçmiş olsunHaklisiniz. Ben de 14 gun diye dusundum.yedi gun yeterli gelmwywbilir.otel gibi yani kalacağını süreyi kendiniz belirliyorsunuz .Daha önce görüştüğüm doktor bu ilaçları evde de kullanabileceğim söyledi ancak zanaxı içerken yanımda yatılı birinin kalması gerekiyor ve böyle birini bulamıyorum kimse yardımcı olmuyor şu anki durumda eşimle boşanma aşamasındayız ben kalamam dedi 15 gün üstüste kalamam arasıra gelir kalırım dedi ve zanaxın 15 gün kullanılması gerekiyor bu yüzden hastanede yatmak bebeğimdan uzak olmak iyi gelir diye düşündüm sadece çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?