Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Çok üzüldüm canım çok zor bir durum cidden.evet mutlaka tedavi olmalı yada olmalısın.paxil tedavi eden ve 1 yılın sonunda mutluluğu huzuru artiran bir ilaçtir tek yan etkisi aşiri uyku düşkünlüğü ve yemek yedirir ama mükemmel tedavi eder beyni.ilk 15 gün gerçekten çok önemli yatsa çok iyi olur

Xanax zaten ilk etapta verilir paxil etki etmeye başladiginda doktoru xanaxi keser çünkü uyku yapan bir ilaçtir ve paxil etki ettikten sonra gerek kalmaz. Geçmiş olsun çok üzüldüm

Boynu kopsun böyle babanın vicdansız

Bebegin babaannesi falan yok mu ?onlar baksin bi sure tedavinizi olun.Hem uzaklasip ozlersiniz hem insallah sifa bulursunuz.Su durumda zaten velayetin sizde kalmasi dogru degil.Allah yardimciniz olsun. Bir an once toparlanir aileniz insallah.

Evet pahalı bir tedavi .on sene önce 400 muayene 400 hipnoz seansıydi .yalniz hipnoz seansı da hastalığın durumuna göre artıyor .o zaman çok faydasını görmüştüm .şuan psikolog bir arkadaşımın tavsiyesiyle moodist hastanesine gidiyorum .oranın da seans ücreti 260 ,hipnoz yapıyorlar mi bilmiyorum .mesut çetin oraya da geliyor fakat yatan hastalarla ilgileniyor sadece .hasta kabulü özel muayenehanesinde bağdat caddesinde orası da degismediyse

Orası durumuna uygun değilse olan yere git ama muhakkak git .

Sabahtan beri aklımda kaldı bebek...
Allah aşkına lütfen, evlendiğiniz kişilerin insan olmasına özen gösterin.
Öz evladını, evladının annesini şu durumda bırakacak karakterdeki bir adam evlenmemeli.
Hiç kimse aşık oldum zart zurt demesin.
Şu an 3 yaşındaki oğlum hasta, bulantılarım var ve tatil günü diye bütün ihtiyaçlarını babası karşıladı.
Gece uykusu derin olduğu için uyanamaz, o küçükle uyuyor, ben de ateşini kontrol ederim diye oğlumla.
Bu adamdan yarın boşansam, kanının son damlasına kadar evlatları için baba olmaya devam eder.
Maddi manevi elinden geleni yapar.
Ne evde olur gözü ne malda mülkte.
Bir yerde var olma sebepleri biz olan çocuklara kendimizi söz vermiş hissediyoruz.
Bu kendini adamak falan degil.
Hayatta kalmalarını, koşulsuz sevilmelerini,
temel ihtiyaçlarını sağlamayı,
sağlıklı bir anneye ve babaya sahip olmalarını,
saygılı aile baglarını oluşturmayı,
oyun oynama ihtiyacını karşılamayı,
eğitiminin hakkını vermeyi ,
tatile götürmeyi, öğrenme aşkını arttırmayı, hobilerine teşvik etmeyi adanmışlık olarak görmüyorum.
Ebeveynliğin asgarisi budur. Hatta bundan fazladır, farkında degilizdir, Ufkumuz bu kadarına yetiyordur.
Ortada bir baba var ama adam mı iskele babası, siz mi adamdan saymıyorsunuz, adamdan sayılmayacak kadar kötü biri mi anlamıyorum...
Neden Yokmuş gibi davrandığınızı anlamıyorum.
Bugün ben hastaysam bu çocukların sorumluluğu babalarının.
Bu kadar basit mevzu gözümde.
Babayı çocuğun sorumluluklarına dahil edin.
Anneanne ve dede ile yürüyecek iş degil...

Giderdim.
Önce sağlık
Allah şifa versin
Farkindalik zaten iyilesmenin yarisi sayılır.
Mutlu bir anne mutlu bebek demektir.
En kisa sürede sağlığına kavuşup huzurlu olman dilegiyle canim benim

Teşekkür ederim.Benim bebeğim var şu anda onun aylık masrafı bir hayli yüklü masraflı,ama daha sonra kendimi toparlayıp çalışmaya başlayınca ona o zaman giderim netten baktım bayagı alanında tecrübeli bir doktor .Burdan biri bilgilendirdi ücretsiz psikolojik destek için oraya başvurucam mutlaka.Hipnozu kendimi istiyor duruma göre,yoksa biz istersekde yapılıyormu.

Öncelikle Allah tan acil şifalar diliyorum. Hastanede yatman şart değilse ve yalnız kalmak istiyorsan bebeğe annenler baksın bu süreçte sende evde yalnız kal ilaçlarını hem daha rahat kafa sakince dinlersin

Sen istersen de yapar ama benim durumum ağır olduğu için kendisi teklif etmişti .
Ücretli bir yere gitmen şart değil .devlet hastanelerinde işini çok iyi yapan bir sürü uzman var .kendine ve bebeğine bir iyilik yap ve şuan randevu al

Öncelikle Allah tan acil şifalar diliyorum. Hastanede yatman şart değilse ve yalnız kalmak istiyorsan bebeğe annenler baksın bu süreçte sende evde yalnız kal ilaçlarını hem daha rahat kafa sakince dinlersin
Şu durumdaki biri için iyi bir öneri değil bu .yalnız kalmaması gerekir .

Hava sıcak yer yatağı yapın öncelikle Döne Döne yatarsınız bu aylarda bebekler çok hareketli benim kızlarda birer kez düştü ama hemen uyandım ve yer yatağı yaptım eşinizde çok vicdansizmiş bencede eve yardımcı tutun bir kaç ay ve bu arada ilaclarinizi kullanın uzaklaşmak isteginizide anlıyorum bebek bakmak ve boşanma süreçleri yorucu süreçler ama bu seçenek daha uygun gibi geldi bana hem çıkar hava alırsınız evde bakıcı bayan varken

Geçmiş olsun,zor bir durumdasınız Allah yardımcınız olsun.benim ilk aklıma gelen size katlanamadığını söyleyen aileniz ve eşiniz savunmasız bir yavruyu nasıl sizinle yalnız bırakabiliyor!çok şaşkınım, nasıl yardımcı olmazlar.bence çocuğu sütten kesip ilaç tedavisine başlayın,hastaneye yatma işi sıkıntılı gibi geldi bana,ben olsam ailemin yanında kalırdım bu süreçte,onlar kalmıyorsa siz ailenizin yanına gidin,evden kovacak değiller herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zarar verme dediginiz ne bilmiyorum ama bebegi sinirlenip biraz sert sarsaaniz bile sarsilmis bebek sendromundan olebilir, sakat kalabilir.
Paranizi hastaneye falan harcamak yerine, bakiciya harcayin. Ya da ogrenci bi kizla evi ucretsiz paylasip aksamlari bebek bakiminda yardimci olmasini isteyebilirsiniz.

Konu sahibesi çok geçmiş olsun, en kısa zamanda mutlaka uzman yardımı alın, doktorunuz hastanede yatmanız gerektiğine karar verirse de yatın lütfen.

Ayrıca konu sahibesi ve yorum yapanlar lütfen ilaç isimlerini yazmayın, maalesef burada adı geçen ilaçları alıp doktor kontrolü olmadan kullananlar oluyor, reçeteli antidepresanları bir şekilde almayı başaranlar var ne yazık ki ve tüm ilaçlar doktor önerisiyle kullanılmalı ama özellikle antidepresanlar mutlaka doktor reçetesi, tavsiyesiyle alınmalıdır, kulaktan dolma eş dost tavsiyesiyle kullanılan antidepresanlar hayatınızı riske atmanız demektir.

Siz kendiniz şu ana kadar bütün tedavileri, yardım elini reddetmişsiniz. Artık çocuğa zarar veriyormuşsunuz. Bu işin şakası yok. Bir anlık öfke kontrolsüzlüğünün geri dönüşü olmayabiliyor. Haberlerde görüyoruz ruh sağlığı yerinde olmayan kadınların çocuklarına neler yaptığını. Daha kendi kendinize bile hayrınız yokken, çocuğunuza zarar verirken neyin velayet savaşındasınız? Yüksek yataklardan kaç kere düşürmek ne demek? Başka ne zararı veriyorsunuz? Dövüyor musunuz, ne yapıyorunuz... O çocuğun can güvenliği bile yokken elinizde, bırakın da velayeti babasına geçsin. Babası olmadı nenesi baksın, nine olmadı, koruyucu aileye gitsin. Siz güvenilir bir bakıcı değilsiniz o çocuk için. Bencillik etmeyin. Yatılı mı yatısız mı bilmem ama acil tedavi olun. Çocuğa da güvenli bakabilecek biri baksın.

Hastalıgınızin ve ofkenizin sebebi nedir .Bazen onlardan uzaklasmak gerekir bazen tedavi .Ama sizi hasta eden etkenler hastaneden sonra da devam edecekse ve bu bosanma surecinde bu tedavinizi karsı taraf kötü niyetle kullanmayacaksa yatin.Bu yazdiklarinizda bile aklı basinda biri gibisiniz toplayin kendinizi ve nefret ettiklerinizi hayatinizdan çıkarın.

Çok geçmiş olsun. Maliyetleri karşılamak ta zorluk çekiyorsanız bebeği annenize verin onlar baksın siz evde tedavinizi olun. Başladığınız psikiyatrik bir ilacı 15 gün sonra kesmezler diye düşünüyorum. Bebege onlar evlerinde bakabilir siz akşamları onlarda kalabilirsiniz belki. Böylece ortam da değiştirmiş olursunuz. Çok çok geçmiş olsun

20 gün özel bir hastanede yatıp ki istanbulun en meşhur ve pahalı hastanesi... yine de tedavi olmayan birini tanıyorum 15 gündw tedavi olacağınızı düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…