Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Ben sizi hatirladim.
Sorunlanizdan ve sorumluluktan kactiginiz ve tum aileden asiri beklentili oldugunuz konuyu hatirliyorum.
O ilaclar sizde sihir etkisi yaratmayacak.
Az bi bunalmada eski halinize donerseniz ki buna egilimlisiniz, o zaman nolcak?
Once her turlu sorun durum ne varsa bunu kabul edin.
Kabullenmediginiz her turlu sorumluluk sizi depresyona ceker.
Eger cidden bebege bakmak size iyi gelmiyor yuk geliyorsa velayeti babaya verin.

Bebegi annelere ver onlar kendi evinde 1 ay baksın. Sen bu arada işine git, ilaçlarını al. Hafta sonları bebeği gör. Bu halde de mi zanax alırken yanına yatılı biri gerekiyor.

Evde değilim beni hastaneye yatiriyorlar de. Evde olduğunu bilmesin. Telefon yok, ziyaretçi izni yok. Gorusemeyecegiz ancak ben çıkınca geleceğim de.

Kizlar giden gitsen lutfen bosverib. Kadinlar guçludur bebek icib toparlanmak zorundasiniz..Hayat imtihanla dolu sonucta ..Guzel gunler goreceginize inanın olumlu dusunun zaman cabuk geciyor kendinize telkinler verin güç için..

Arkadaşım sonuna kadar okuyamadım ama şöyle bir yol geldi aklıma.
Annen zaten çocuğuna bakıyormuş gündüz sende izin al iş yerinden hastane yerine çekeceğin kredi ilede 2 aylık yatılı bakıcı bul.Bebekle hem annen hem bakıcı ilgilenir.Sende 1 hafta ilaç alıp evde dinlenirsin hemde tedavi olursun eğer daha da uzatman gerekirse ilave 3 gün grip filan diye rapor alırsın 2 hafta işe gitmemiş olursun.

Gecmis olsun biran once tedavinize baslayin hemen hic aksatmayin ancak bunun icin devlet hastaneleriylede gorusun bakirkoy,erenkoy basta olmak uzere devlet hast psikiyatri klinikleride dahil ucretli hastaneye cekeceginiz kredi size yuk ve stres kaynagi oysa bu surecte stresi en aza cekmek gerekli

Devlet hastanesi yatmaya gerekte gormeyebilir o zaman bebegi anne babaniza veya kendi babasina verip ayakta tedavinizi devam ettirir kendinizi iyi hissedince alirsiniz

Siz suan takintinizi yatarak tedaviye yonlendirmissiniz gibi gorunuyor yani yticam o hast bir haftada duzelicem gibi bu hayal kirikligi yaratir sizde

Degil bir hafta bir ay bile anca alisma baslangic surecidir o tarz ilaclarin yan etkileri sersemlik uyku vs atma alisma vb aslolan tedavi sizde gizli ilacinizi birakmamaniz terapiniz varsa devam etmeniz stres yukselmesinde sinir aninda kendinizi yonlendirmeniz olumlu motive olmaniz vs
bunlari yapmazsaniz zaten 7-8 bin cop sonucta mucize yaratmiyorlar yardimci oluyorlar mucize sizde hast cikinca siz kendi kendinizin dr olacaksiniz

Birde esle eger asiri kopmadiysaniz sorun sizin bu ruhsal dalgalanmanizsa bosanmayin ayri yasayin cocuk haric irtibat kurmayin iki tarafta sakinlesin rahatlasin tedaviniz bitince yeniden konusursunuz hem tedavi hem bosanma sureci yanlis olur zaten max fayda almak istedigin bir tedaviye baslarken saglikli insanin ruhaniyetini bozan bir surec bosanma seni geri cekebilir siz duzelince evliliginizinde geri donusumu olacagini dusunuyorum ben ha olmazsada o zaman ayrilirsiniz

Devletlede gorusup kararinizi oyle verin derim gecmisler olsun

Merhaba, bu konu çok detaylı değerlendirilmesi gereken bir durum. Burada yorum yapılir ama sağlıklı olmaz.

Size ise benim söyleyebileceğim; böyle bir durumda neden ya o ya o mantığı ile düşündüğünüz! Bence hem bebeğiniz ile sağlıklı olan şekli ile gorustugunuz hem tedavi olabileceginiz bir yöntem düşünün.

Hastane kısmı ise biraz garip. Bence biraz siz de arastirin. Şu durumda bu kadar parayı bu şartlarda doğru yerde harcamak gerekir.

benı anladıgınız ıcın cok tesekkur ederim

benımkı de aynı seyı soyluyor canım. senle yaşaamak ıstemıyorum sen varsın dıye cocugumu gormeye gelmıyorum yuzunu gormek ıstemıyorum dıyor. belkı de bahanelerı bu. zor donemımıze katlanamayan erkekler.. babalık yurek ıster. neden böyleler ? Allahım ıslah et bıze merhamet etmelerını sağla en zor donemımızde kıme sıgınbılırızkı? 3-4 aylık bebek cok kucuk sakın olumsuz dusunme. bak ben su an daha rahatım sukurler olsun. bebegım ıfade edıor. ver , al, aç , kapat, meme gbi en azndan istediklerini söylüyor. o gunlerı hayal et.bu depresyondan öyle ya da böyle kurtulacağız değil mi yalnızlığımız bize güç verecek ama önce ilaç tedavisi olmamız lazım.inan ben 14 aydır emziriyorum inatla ilaç içmedm ama pişmanım. bebeimizin yanında ağlamak bagırmak bile onlara psikolojik zarar veriyor. eğer ilaç bunu düzeltecekse ben razıyım içelim. iyi bir ücretsiz psikiyatr bulursam size ismini hastanesini özelden yazacagım, ben de istanbuldayım.

paxil etki etmiyor malesef ben kasım aralıktan beri içiyorum sağıp dokup emzırıyorum hala ofkeli hala stresliyim

çok haklısınız. böyle insanlarla evlenmemek lazım ama neden bebek doğduktan sonr adeğişiyorlar? sorumluluk agır mı geliyor. eşinize helal olsun Allah başınızdan eksik etmesin. ben hasta olursam annem değil eşim bakmalı bebeğime ben de buna katılıyorum ama yanımda durmuyo malesef turlu bahanelerle...

inanın bebeişme bu davranışların (hatta bazen aileme kırıcı davranmam) tek sebebi babasıdır. bir insan deli olduysa veya psikolojik ruhi anlamda çöktüyse onu bu hale getirenm biri vardır mutlaka.

çok doğru. ben de beni bebeğimle nasıl yalnız bıraktıklarına anlam veremıyorum. çok öfkleliyim. stresli. bebegımı benden başka kımse dusunmuyor.

inanın takıntımı yenmek ıcın cok ugrasıyorum arkadaşar. nickimde yazan doktorun videolarını cok uzun süredir takip edip kendıme telkın terapileri yapıyorum. daha önce görüştüğüm doktor / terapist ler çare olamadı. ve doğumdan sonra hayatım cok kötü bir yöne gidior. hormonlarım da öyle. doğumla birlikte insan kendine pek önem vermiyor, sosyal hayatı kalmıyor, e eşi ve annesi ile de arası bozulunca insanın kimi kalır ki? bu kadar sorumluluk bazen fazla geliyor. sorun eşimmi, iyileşmek için onu daha önceden bırakmam mı gerekiyordu , bunu da bilmiyorum. tek bildigim artık bebeğim için iyileşmek istediğim. psikoterapiye de gitim, çapa da terapide gördüm. aile dizimi de yaptırdım, yeri geldi kurşun döktürdüm belki size komik gelecek ama, hocaya da gittim. düzelmedi işte bir türlü, nereden bilebilirdim ki bebeğim doğunca bambaşka bir psikolojkim olucak mutsuzluk baş gösterecek ve ağır bir depresyon geçireceğimi takıntılar artacak. herkese tüm yorumları için teşekkür ederim. istinye devlet hastanesi yetişkin psikiyatri bölümünden haftaya randeu aldım. oradaki doktorla beraber ilaç takibi yaoabilirim. tabi bu arada memeye sirke bişe acı bilşey sürerek bir anda memeden de kesmem gerekiyor. bu sürede oğlumu minmum görmek ve ona en az zarar verebılecek duruma gelmek için annemle konuşup gündüz gece bakmasını rica edeceim. evlerimiz yanyana. hep gider görürüm bebeğimi iyilrşirken. hastaneye yatış için istinyedeki doktorla konuşacağum ama dediğim gib yatıracaklarını sanmıyorum. şişli de oldugumuz ıcın bana en yakın burayı buldum.

bakıcı tutmaya butcem musade etmiyor malesef eşim işsiz evim kira kredim var. çalışıyorum ama zor yettiriyorum.

ççok teşekkür ederim. şunu farkettim ki eşimle kavga edince bebeime daha sinirli bir tutumum oluyor. genelde whatsapp uzerınden kavga ediyoruz(gorusnce pek etmeyız mesajda cok ederız) o beni sürekli engeller defol git senınle ugrasamıcam yine takıntılarına başladın sorgulamaya başladın beni diyor ayrıyken bile. ozaman o beni engellediğinde ona ulaşamadığmda daha sınırlı olıyorum. ama burda mınıcık oglumun ne sucu varkı. hep ona yansıyor. bir yuandan da dedıgınız gıbı mukemmel anne olmaya calısıyorum. bir kerecik düştü zaten ALLAHIM korusun tekrarından. her anne gibi ben de bebeğimi çok seviyorum.Yatağımıza bitişik beşiğim. ama bebeğim yavrum yine gelip annesının yanındaki boş yastıga uyuyor.

14 aylık

bakıcı tutmaya butcem musade etmiyor malesef eşim işsiz evim kira kredim var. çalışıyorum ama zor yettiriyorum.
Depresyon sebeplerini saymissin buna bir de lohusa depresyonunu ekle. Ben de yillardir depresyon anksiyete problemim icin ilac kullaniyorum. Biliyorum senin daha agir gibi. Ama iki hafta yatman bana sorunu cozeceksin gibi gelmiyor. Cunku altta yatan nedenleri cozmeden ilac cok fayda etmez. Bu ilaclari kullanirjen peki ailenin yaninda kalsan. En azindan cocuk icin endisen azalir. Esinden hayir yok belli sen en azindan simdilik yapsan boyle. Cunku kredi ekstra cektiginde bi de onun maddi kulfeti de seni gerecek gerek var mi ki

Sağol canım,Allah razı olsun yazarsan sevinirim.Bebegimi annemin yanına geldikten 5 gün sonra 2.aylık kontrolü vardı.Bide bebeğimin doğuştan masum üfürüğü var.Bunun takip edilip 6. Ayda kardiyolog görmesi gerek.Doğum yaptığım özel hastanedeki çocuk doktoru kontrol ediyor aylık.Doktoruna götürdüm ortak kullandığım kredi kartını verdim.Kartı çalındı demiş kapattırmış.Çıkan slipde el koy yazıyordu beynimden vurulmuşa döndüm.Bu çoçuk sanki benim ailemin çoçuğu.Hemen çıkarıp para verdim ama bütün sinirlerim bozuldu .Ayda 6 kutu mama yiyor büyük kutu olanlardan 100 lira tanesi kutunun.Benim bebeğim beni hiç emmedi oda ayrı sorunlardan dolayı logusalıgım berbat geçti.Onun şu an bunlar umurunda değil .O para harcamıyorya, dünya yansa umrunda değil .Eve gittik o yokken bebeğin bebek arabasını almaya kendine yiyecekler almış pastalar ,kuruyemişler yemiş içmiş o canım evimi rezil gibi etmiş evim tanınmıycak halde.Allah bu tipleri düşmanıma vermesin hiç bir yavrununda babası böyle sorumsuz vicdansız olmasın.Ben çok kötüde olabilirim berbat biride ama evladına bakmamasına görmemesine bunlar sebep değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…