Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Ben devlete guvenmiyorim asla vermem

Bebeğe zarar verme riskiniz varsa eğer geçici velayetle babaya verin.
Tam manasıyla iyileştiğinizde bebeğinizi geri alırsınız.

Mrb lar. Sizin durumunuzu anlıyorum. Niye özelde o kadar para harcıyoruz tedavi icin. Devletin rehabilite merkezleri var. Oğlunuzu annenize bırakın gidip tedavi okun. Kız kardeşim de ayinselimde. Osesif bozukluk var. En son evden kaçmış parkta yatarken buldular. Doktor yeşil reçete Bı ilaç vermiş. Kesinlikle kullanması lazımmış. Olmazsa yatıracağız demişler. İlaç yanında bu hastalığı yenmek sizin elinizde. Kız kardeşim de tam evlenecekti vazgeçti. Belki evlenseydi ayrılırdı. Tedaviden sonra sosyallerin. İse gırın bu hastalık boşluk kabul etmiyor. Oğlunuz icin kendinize değer verin . İyi günler bol saglik dilerim

Annenizde yer yatağında yatsın veya beşik alın. Bence annenize her şeyi anlatın. Çocuğa en iyi bakabilecek kişi anneniz. Uzmanlar hastaneye yatmanıza gerek olmadığını söylüyorsa yatmayın. Boşuna masraf yapmayın. Onun yerine annenize her şeyi anlatıp desteklerini alın ve çocuğa evlerinde bakmaları için ikna edin. Çocuk için en iyisinin bu olduğunu anlayınca kabul ederler zaten.

En iyi anneniz bakar dedim ama anneniz de 70 yaşındaymış. Çocuk bakmak için çok yaşlı sayılır. Babaannesi kaç yaşında? Arkadaşların dediği gibi çocuğu geçici velayetle babaya da verebilirsiniz. İşsizmiş, çocuğa bakmak için sizden daha çok vakti var.

Esim bize sahip ciksa babalik kocalik yapsa inanin bu depresyonun onda birini yasiyor olurdum.ama anasinin evinde keyfine bakiyor su an ekmek elden sugolden.psen evde bebekle kal ne haliniz varsa gorun kafasinda kisaca.asla donmem o eve anlasamiyoruz sana katlanamiyorum diyor.ben bebegime yasattiklarimin mutsuzlugumun sebebini esim olarak goruyorum,Rabbim
Bu dunyada ya da ahir dunyada cezasini verir insAllah.cunku beni cok zor gunlerde yalnizbirakti kimin kocasi boyle yapar ki yani cok katlanilmaz
Kapris de yapsam kim kucuk bebekli birini birakir annesinde yasar anca bencil sorumsuz biri iste.annesi onu boyle yetistirmis surekli baskalarini suclamayi
Ogretmis.ben oglumu yanlis psikolojide yanlis yetistirmekten cok korkuyorum cunku evlatlarimiza sekil veriyoruz biliyorum ileride birinin babasi birinin kocasi birinin arkadasi sevgilisi olacaklar. Aileden baska kimseye guwen olmayacagini erkeklere asla guwen olmayacagini anladim belki de benim sanssizligim boyle birinden cocuk verdi Rabbim daha once bosanabulirdik oglum dogmadan.ama bosanmadik.simdi mi olmasi gerekiyordu diye sorhuluyorum hep ama demek cocuk dogucakmis anlasamayacakmisiz anlasmazliklar articakmis biticekmis.Allah boyle bir yalnizligi yeni annelerin dusmanimin
Kimsenin basina vermesin.Tedavimi olmak icin en kisa surede annemle konusacagim.

Ne yapiyorsunuzki esiniz size katlanamiyor

Amin..En iyisi annenizle konusmaniz o halde eger anneniz sabirliysa guvenilirse o baksin..
esiniz gibi cok koca var burada tek degilsiniz..Kadinlar gucludur annelerse iki kat daha guclu olmalilar..Cocuk bu durmaz iste vunku bilerek yapmaz bunu hatirlayin sakin olun cocuga karsi..anladigim kadariyla o cocuga tek sahip cikacak sizsiniz..onun icin guç şart..

devlet hastanesinden de fikir alın bence. özeller maalesef para için yapmayacakları şey yok. çzellikle son yıllarda özellerden iyice tiksinti geldi. ufak bebeğime de gereksiz pek çok işlem yapıldı. devlet ilgisiz olsa bile en azından gereksiz uygulama yapmıyor. iyi doktora denk gelirseniz artık devlet hastaneleri daha iyi bence.

yatılı bakıcı tutmak daha mantıklı gibi. yatılı bakıcı tutup ilaçlarınızı evde alın derim. o paraya 2*3 ay yatılı bakıcı tutarsınız. daha uzun süreli tedavi olmuş olur

kvdem 68-72 yaşları arasında baktı bebeğime. rakam olarak yüksek ama başka tanıdıklarım da var bu yaşlarda bakan. hastalığı yoksa dinçse bakabilir. her 70 yaşında aynı olmuyor.

Babasi cocuga biraz baksa.. aslinda anlar halinizden. Siz de durduk yere boyle olmadijiz cunku. Ne essek bi adammis siz su an ona ihtiyac duyuyorsunuz ve o bilmem ne bilmem ne bahaneler sunarak gelmiyor. Bebek icim gelmesini istyorsunuz kendiniz icin de degil. Bize yazdiklarinizi ona da anlatin. Madem gelmyceksn 10 15gun.. ben tedavi icin yaticam sen bensizken bak falan diye soyleyin :/

yatılı bakıcı tutmak daha mantıklı gibi. yatılı bakıcı tutup ilaçlarınızı evde alın derim. o paraya 2*3 ay yatılı bakıcı tutarsınız. daha uzun süreli tedavi olmuş olur
Insan bu devirde yatili bakiciya da hic guvenemez ki.. :/ kadin evinde zaten ilaclarini alip baygin gibi yaticak . Tanimadigi etmedigi birini eve sokuyo hadi bebegi alsa gitse nolcak ..ben guvenemezdim heralde..

Ben devlete guvenmiyorim asla vermem

Devlete güvenin, pek cok sey eskisi gibi degil. Su an cocugunuzu dusunerek bu karari veriyorsanız devlete guvenip kisa sure icin emanet edeceksiniz cocugunuzu.

yataktan dusme ihtimalini bile düşünüp bu hale geliyorsaniz hizli iyileseceksiniz demektir. Adim atin.

Devlete guvenin. Arayin 183 ü. Icinde bulunduğunuz durumu anlatin. Sizi yonlendirmelerini isteyin. Yardim isteyin.

Bizler burada sadece fikir veririz, belki cok yanlis yonlendirir size ve bebeğinize zarar veririz. Lutfen 183 u arayin, profesyonel yardim alin.

Su yazdiklariniz bile gorulse ihbar kabul edilir, yazilar herkese acik. Cogu zaman sosyal medyada gundem olan bir forumdasiniz. Zor durumda kalmadan ilk adimi siz atin. Sonra hep beraber uzulmeyelim. Bir kac gunluk ayrilik ustelik saglik icin kabullenilir. Velayet babaya gecerse hersey daha zor olur.

Marmara üniversitesi veya Çapa ya gidin. Bu durumu anlatın. Zaten yatış yapacaklardır. Bebeğiniz bu süreçte sizden biraz ayrı kalsa birşey olmaz korkmayın. Anneniz yer yatağında yatırsın rica edin. Açıkça durumunuzu da anlatın ailenize.

kvdem 68-72 yaşları arasında baktı bebeğime. rakam olarak yüksek ama başka tanıdıklarım da var bu yaşlarda bakan. hastalığı yoksa dinçse bakabilir. her 70 yaşında aynı olmuyor.

Konu sahibinin annesinin bebeğe bakmayı çok istemesine rağmen tam bakamaması, kızının evinde kalıyorken kızı ilaç kullanırken bile çocuğu kendi yanında uyutmaması, kızı ağır ilaçlar kullanacakken kendi evinde bakmak yerine kızının evinde kızının yanında bakmayı tercih edecek olması, düzeni bozulsun istememesi vs sebebiyle çok dinç olmadığını düşündüm. Kendi hastalıkları olan 70 yaşında biri gibi geldi.

Herkes bir olmuyor tabii, 45 yaşında kendi evini temizleyebilecek enerjisi olmayan insanlar da olabiliyor. Ama yaş ilerledikçe çocuk bakımında çok önemli olan enerji azalıyor, refleksler yavaşlıyor. Bir de, yaşlı ve enerjisi az olan biri ufak bir çocuğa bakıp, kendi bünyesini fazla zorlayıp hastalıklara zemin hazırlayabilir.

Çocuğun babaannesi daha genç ve dinçse belki daha iyi bakabilir diye düşündüm. Özellikle işe gitmeyen babanın da katkısıyla.

15 gün o ilaçları kullandın diyelim sonra evine döndüğünde nolucak gene size ilaç yazıcaklar o ilaçları kullanıcaksınız sizi bu hale getiren etken neyse ondan uzaklaşmalısınız yoksa sürekli devam eder keşke bebek olmasaydı
sağlıklı bi aile kuramadan bebek dünyaya getirilmemesi gerektiğini düşünüyorum

Canim gecmis olsun. Akli basinda konusuyorsun. O kadar kotu degilsin. Senin her seyden once destege ihtiyacin var. Ailenin mutlaka olmasi lazim. Bu uzun bir surec. 15 20 gunlukle olacak is degil. Ayaktan tedavi gör. Hastaneye verecegin 7 bin lira 3 aylik bakici paran. O zamana kadar ilac etkisini gosterir. Bu hastaliklarda moral en buyuk ilac. Sana acil yardim etmeli birileri.

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…