- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi izzetgullufan
-
Yatış vermemiş Devlet Hastanesindeki doktor; çok pahalı özel hastane deBalıklu Rum değil de devletin hastaneleri var bu kadar masraflı olmaz. Hastanede yatarken çocugunuzu annenize verin ama bakıcı da tutun gündüzleri annenizin evinde bakıcı baksın sadece geceleri annenizle olur ağır gelmez. Siz çıktıktan sonra bakıcı görevine devam eder gündüzleri.
Besikten de atlar belki. Benim kizim besikte de yatsa ben her an tetikteyim cunku kac kere yakaladim kalkip ayagini korkuluklarindan sarkitirken...2 hafta yatıcam ve herşey geçecek diye düşünüyorsunuz ancak sonrasında daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Babasına verin çocuğu kendinizi toparlayana kadar. El değil ki bu adam. İşe çocuğu yanınızda yatırmayı bırakarak başlayın. Beşiği yok mu? Yer yatağı diyeceğim ama yine uyanıp zararlı birşeyler yapma ihtimali var.
Tesadüf konuyu okurken gördüm bu cevabı.Benimde acil böyle bir doktora ihtiyacım var ücreti falan nasıl çokmu pahalı .Çünkü ben şu an çalışmıyorum .3 aylık bebeğim var ve psikolojim berbat durup dururken bile ağlıyorum sokakta bile.Sürekli ölsem diye düşünüyorum,etrafımdaki insanlara hiç tahammülüm yok.Boşanma aşamasındayım.Bebegimin maması,bezi,aylık doktoru aşısı ilaçları vb.annem karşılıyor.Bu yüzden şu anda bir doktora vericek ekstra bir param yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim burdan ücretti bilgi yazılmıyorsa özelden yazarsınız.Tabi ki bebeğini güvenli ellere teslim ederek hastaneye yatmayı kabul etmelisin .yalnız bu hastane balıklı Rum olmamalı . Kredi çekip neden hastaneye yatıyorsun ki? Moodist hastanesini tavsiye ederim .doktor olarak da kesinlikle mesut çetin
Banlanmak uğruna yazdım .çünkü ortada bir bebek var .mesut çetin hipnoz da yapıyor .kesinlikle denemelisin.
Oncelikle SGK ya gidip yesilkart çıkartın kendinize sonra da Devlet Hastanelerinin psikiyatri bölümünden randevu alınTesadüf konuyu okurken gördüm bu cevabı.Benimde acil böyle bir doktora ihtiyacım var ücreti falan nasıl çokmu pahalı .Çünkü ben şu an çalışmıyorum .3 aylık bebeğim var ve psikolojim berbat durup dururken bile ağlıyorum sokakta bile.Sürekli ölsem diye düşünüyorum,etrafımdaki insanlara hiç tahammülüm yok.Boşanma aşamasındayım.Bebegimin maması,bezi,aylık doktoru aşısı ilaçları vb.annem karşılıyor.Bu yüzden şu anda bir doktora vericek ekstra bir param yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim burdan ücretti bilgi yazılmıyorsa özelden yazarsınız.
Hayır xanax uyutur bebek ağlarsa uyanamaz diye.Bu sakinleştirici uyutucu ilaç.2 hafta yatıcam ve herşey geçecek diye düşünüyorsunuz ancak sonrasında daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Babasına verin çocuğu kendinizi toparlayana kadar. El değil ki bu adam. İşe çocuğu yanınızda yatırmayı bırakarak başlayın. Beşiği yok mu? Yer yatağı diyeceğim ama yine uyanıp zararlı birşeyler yapma ihtimali var.
Sigortam var şu anda.Psikiyatri seni dinlemiyorki sadece ilaç yazıp gönderiyorlar.Oncelikle SGK ya gidip yesilkart çıkartın kendinize sonra da Devlet Hastanelerinin psikiyatri bölümünden randevu alın
Canım benim aynı dertten muzdarabim,çok kötüyüm sürekli ağlıyorum durup dururken bile.3 aylık bebeğim var .Evet bu süreci böyle bebekle düşmanımın başına bile vermesin Rabbim.Bebegim 47 günlükken çıktım evden.Adam çoçuğunu aramadı bir resmini bile görüyüm demedi.Ben dünyanın en kötü insanı olabilirim ama insan evladına yeni doğmuş bide nasıl dayanır benim hafızam almıyor.Anası babası hepsi aynı soy,hepsinden nefret ediyorum.Ben varmışım ortada o yüzden aramıyormuş yavrusunu bahaneside bu.Esim bize sahip ciksa babalik kocalik yapsa inanin bu depresyonun onda birini yasiyor olurdum.ama anasinin evinde keyfine bakiyor su an ekmek elden sugolden.psen evde bebekle kal ne haliniz varsa gorun kafasinda kisaca.asla donmem o eve anlasamiyoruz sana katlanamiyorum diyor.ben bebegime yasattiklarimin mutsuzlugumun sebebini esim olarak goruyorum,Rabbim
Bu dunyada ya da ahir dunyada cezasini verir insAllah.cunku beni cok zor gunlerde yalnizbirakti kimin kocasi boyle yapar ki yani cok katlanilmaz
Kapris de yapsam kim kucuk bebekli birini birakir annesinde yasar anca bencil sorumsuz biri iste.annesi onu boyle yetistirmis surekli baskalarini suclamayi
Ogretmis.ben oglumu yanlis psikolojide yanlis yetistirmekten cok korkuyorum cunku evlatlarimiza sekil veriyoruz biliyorum ileride birinin babasi birinin kocasi birinin arkadasi sevgilisi olacaklar. Aileden baska kimseye guwen olmayacagini erkeklere asla guwen olmayacagini anladim belki de benim sanssizligim boyle birinden cocuk verdi Rabbim daha once bosanabulirdik oglum dogmadan.ama bosanmadik.simdi mi olmasi gerekiyordu diye sorhuluyorum hep ama demek cocuk dogucakmis anlasamayacakmisiz anlasmazliklar articakmis biticekmis.Allah boyle bir yalnizligi yeni annelerin dusmanimin
Kimsenin basina vermesin.Tedavimi olmak icin en kisa surede annemle konusacagim.
Canım benim sen çocuğu şimdilik babasına ver en sağlıklısı bu çünkü anlattığın şeyler çok tehlikeli ve herkes sizi bırakıyor doktor eş aile bu nedenle ciddi anlamda tedavi olmalısın 1 hafta falan değil çokçaHepinize tesekkur ederim. Velayet icin kullanir mi diye ben de cok suphelendim ve aylardir yatmadim,kararsiz kaldim. Hatta bir ahbapimiz sakin dedi.deli raporu der cocugu elinden alir dedi.AMa durum gitgide icinden cikilmaz bir hal aldi. Bebegim bes aylik ti esim evi terkettigonde. Su anda da bosanmakta israrci, hayatinde baska kimse yok. Bana katlanamiyormus, dogumdan oncevar olan obsesif halim bebekle tavan yapti. Su an 14aylik.esim ayni evde yasarsak katil olacagini soylemeye basladi(asiri ofkeli birisi) bana da bu ofkenin kimden yansidigini anlamak zor olmasa gerek. Ama minicik bir yavruya Allahin emanetine bunu yapmaya hakkim yok.tdabi olmaktan baska sansim yok.annem babam sag ama benimle kalmiyorlar.gunduz cocuga balip aksam eve donuyorlar.bana katlanamadiklrini soyluyorlar.tek cocugum anliycaginiz oglumdan baska kimsem yok ona zarar vermek istemiyorum hayatimin tahammulsuzlugu esimin vicdansizligi yuzunden.
Gorustugum psikiyatrim alti aydir ilaclari almadigim icin benimle irtibatini kesti.terapist ilaclari kullanmadigim emzirmeye devam ettigim icin terapiye son verdi.tedaviyi uygulamiyorsunuz
Dedi.farkindayim evde kullaninca sersemleten ilaclar degil zanax haric ama ben bu surede de bebegime zarar veririm diye endise ediyorum en tehlikeli donemleri.bazen aksam pacil ictigimde yataktan dustugu uyanamadigi oldu.yatagimiz cok yuksek besik bitisik otlumla beraber uyuyoruz.uc dort kere bu sekilde dustu agladi uyanamadim emeklemis dusmus.korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Iyilesmek istiyorum bebegime sizler gibi diger tum saglikli anneler gibi sevgiyle merhametlw yaklasmak istiyorum.ona kizmamak istiyorum.sakin olmak istiyorum.
Psikiyatr yatmamin gerekli olmadigini soyledi.ama ben uzaklasmak istiyorum. Soylenen hastaneyi de arastiracagm cok twsekkr ederim.
Psikolaglar da var ama her ilde yaygın değil hangi ilde ikamet ediyorsunuz?Kütahya'da var mesela psikolog randevu alınıp gidiliyorSigortam var şu anda.Psikiyatri seni dinlemiyorki sadece ilaç yazıp gönderiyorlar.
Ben istanbuldayım .Psikolaglar da var ama her ilde yaygın değil hangi ilde ikamet ediyorsunuz?Kütahya'da var mesela psikolog randevu alınıp gidiliyor
• Merkezlerimize randevulu başvuru kabul edilmektedir. Randevu için Alo 153 arayarak yönlendirmeye uygun olacak şekilde önce 4, sonra 1 tuşuna basarak size en yakın merkeze, güne ve saate randevu alabilirsiniz.Ben istanbuldayım .
Tamam anladım ben de onu kastetmiştim. Anne uyanamadan bebek yerde uyanıp kendine zarar verebilir.Hayır xanax uyutur bebek ağlarsa uyanamaz diye.Bu sakinleştirici uyutucu ilaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?