Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Balıklu Rum değil de devletin hastaneleri var bu kadar masraflı olmaz. Hastanede yatarken çocugunuzu annenize verin ama bakıcı da tutun gündüzleri annenizin evinde bakıcı baksın sadece geceleri annenizle olur ağır gelmez. Siz çıktıktan sonra bakıcı görevine devam eder gündüzleri.

Yatış vermemiş Devlet Hastanesindeki doktor; çok pahalı özel hastane de

Geçmiş olsun. Kötü bir dönemden geçiyorsunuz psikolojinizin bozulması gayet normal. Bebeğiniz baya büyümüş sütten kesebilirsiniz. Birilerine karşı iyi olmak istiyorsanız önce kendinizden başlayın. Kendiniz için elinizden gelenini yapın. Mükemmel bir anne olmaya çalışmak sizi daha da strese sokuyor. Eminim hasta olmayan annelerin çocukları da yataktan düşmüştür. Bir beşik alırsanız sorununuz çözülür sanırım. Yatarak tedavi olmanız şart değil.Ben 2 hafta yatışın sorunu çözeceğini düşünmüyorum. Öncelikle sizi bu hale sokan nedenleri çözmeniz lazım. İlaç ve terapilere başlarsanız bir de üstüne bi tatil iyi gelecektir.

2 hafta yatıcam ve herşey geçecek diye düşünüyorsunuz ancak sonrasında daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Babasına verin çocuğu kendinizi toparlayana kadar. El değil ki bu adam. İşe çocuğu yanınızda yatırmayı bırakarak başlayın. Beşiği yok mu? Yer yatağı diyeceğim ama yine uyanıp zararlı birşeyler yapma ihtimali var.

Besikten de atlar belki. Benim kizim besikte de yatsa ben her an tetikteyim cunku kac kere yakaladim kalkip ayagini korkuluklarindan sarkitirken...
Ve evet konu sahibi.. hic bi anne mukemmel degil. Ben de bebegimi dusurdum 7 aylik mydi neydi yuz ustu yataktan dustu ve agzi kanamisti agzini yuzunu kanli gorunce kendimden gecmistim.. biz de zaman zaman deliriyoryz snirleniyoruz.. yani kendine cok yuklenme..her is biz kadinlarda ve robot degiliz.

Tesadüf konuyu okurken gördüm bu cevabı.Benimde acil böyle bir doktora ihtiyacım var ücreti falan nasıl çokmu pahalı .Çünkü ben şu an çalışmıyorum .3 aylık bebeğim var ve psikolojim berbat durup dururken bile ağlıyorum sokakta bile.Sürekli ölsem diye düşünüyorum,etrafımdaki insanlara hiç tahammülüm yok.Boşanma aşamasındayım.Bebegimin maması,bezi,aylık doktoru aşısı ilaçları vb.annem karşılıyor.Bu yüzden şu anda bir doktora vericek ekstra bir param yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim burdan ücretti bilgi yazılmıyorsa özelden yazarsınız.

Oncelikle SGK ya gidip yesilkart çıkartın kendinize sonra da Devlet Hastanelerinin psikiyatri bölümünden randevu alın

O hastahaneler 15 gün de sonuç vermiyor
Sonrasında kontroller oluyor muayene 300 400 tl
Hani yanlış anlamayın kredi de sizin sinir sisteminizi bozar
Gidin bir devlet hastahanesine
İstanbul’da değil elbette boluya mesela gidin
İzzet Baysal a orda çok iyi tedavi olursunuz
Geçmiş olsun

Hayır xanax uyutur bebek ağlarsa uyanamaz diye.Bu sakinleştirici uyutucu ilaç.

Buraya düzgünce yazıp meramını anlatabiliyor konu sahibi tutup o psikopat kadınlar gibi çocuğuna zarar verecegini dusunmuyorum arkadaslar korkuyor da.Sinirleri bozulmuş biri.Ve depresyon kaynaklı sikintilari var.O çocuğuna zarar verenlerin akli melekelerinde sıkıntı olan psikoz sınırlarında dolaşan tipler oldugunu düşünüyorum.

Canım benim aynı dertten muzdarabim,çok kötüyüm sürekli ağlıyorum durup dururken bile.3 aylık bebeğim var .Evet bu süreci böyle bebekle düşmanımın başına bile vermesin Rabbim.Bebegim 47 günlükken çıktım evden.Adam çoçuğunu aramadı bir resmini bile görüyüm demedi.Ben dünyanın en kötü insanı olabilirim ama insan evladına yeni doğmuş bide nasıl dayanır benim hafızam almıyor.Anası babası hepsi aynı soy,hepsinden nefret ediyorum.Ben varmışım ortada o yüzden aramıyormuş yavrusunu bahaneside bu.

Canım benim sen çocuğu şimdilik babasına ver en sağlıklısı bu çünkü anlattığın şeyler çok tehlikeli ve herkes sizi bırakıyor doktor eş aile bu nedenle ciddi anlamda tedavi olmalısın 1 hafta falan değil çokça
Sonra Bebeğine daha yararlı bir anne olabilirsin

Ben istanbuldayım .
• Merkezlerimize randevulu başvuru kabul edilmektedir. Randevu için Alo 153 arayarak yönlendirmeye uygun olacak şekilde önce 4, sonra 1 tuşuna basarak size en yakın merkeze, güne ve saate randevu alabilirsiniz.

• Verilen hizmetlerin tümü ÜCRETSİZ'DİR.

• Randevu İçin Alo 153 ’e TC kimlik numaranızı vermeniz gerekmektedir.

Hastane de 15 gün yatmak herşeyi kesin çözecekse parası düşünülmez o her şekilde ödenir ama evde çözüm bulunamayıp 15 gün hastanede yatınca nasıl hızlı çözüm olacak ki
Allah yardımcınız olsun ama aslında uzak kalmak da başlı başına bi tedavi olabilir

Yataktan düşmeye yatak yanı beşik çözüm olur ama bebeğe şiddet varsa işin içinde kesinlikle tedavi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…