- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
- Konu Sahibi Soru ilgeci
-
Yuvadan düşen kuşlar için ilk çözüm | Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı
şu linki bi incele istersen
kedim evden çıkmaz zaten balkon kuş için güvenli ama şimdi hava epey serin sabah bırakacağım balkona.en iyisi balkona koymanız açık bi şekilde annesi bulsun bişekilde bişey yapar uçamıyorsa bile o gelip ağzıyla yemek yedirir besler balkonda tabi kedinize dikkat etmeniz lazım
kedim evden çıkmaz zaten balkon kuş için güvenli ama şimdi hava epey serin sabah bırakacağım balkona.
balkona bırakıp içeri girersen karga alıp götürür onu.karganın önüne sofrayı hazırlamış olursun.bizim balkonda kumru yuva yapmıştı.sabah yavruları yemiş pis karga.
evde besleyemem çünkü kedim var evde, bebeğim var yani korumam çok zor. daha önce atmaca yavrusu bulmuştuk mezarlıkta ama ona bakmak kolaydı, cımbızla kıyma yedirdik itirazsız yedi, büyüdü, saldık... bu inatla ağzını açmıyor.Bundan 10-12 sene önce yolda düşmüş ve yaranmış bir serçe yavrusu bulmuştuk.Eve aldık.Bir kedi bir köpek gibi bizle yaşadı büyüdü.
Nasıl baktık inan hatırlamıyorum ama yavruydu büyüdü gelişti ama evden hiç kaçmadı dışarı çıkıp uçmadı,ne bileyim bizle yaşadı.Bakımında bi zorluk çektiğimizi de hatırlamıyorum:44:
Belki sizde evinizde besleyebilirsiniz
eşim enjektör alıp geldi, ekmeği bulamaç haline getirip sıkacağım gagasına ama açmıyor ağzını içim sızlıyor. canını yakmak istemiyorum, hafifçe gagasının kenarlarından bastırsam mı?
eşim enjektör alıp geldi, ekmeği bulamaç haline getirip sıkacağım gagasına ama açmıyor ağzını içim sızlıyor. canını yakmak istemiyorum, hafifçe gagasının kenarlarından bastırsam mı?
ne yapacağım ki o halde, cımbızla bulgur verdim demin ama gaasını açmadı, yemiyor
evde besleyemem çünkü kedim var evde, bebeğim var yani korumam çok zor. daha önce atmaca yavrusu bulmuştuk mezarlıkta ama ona bakmak kolaydı, cımbızla kıyma yedirdik itirazsız yedi, büyüdü, saldık... bu inatla ağzını açmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?