- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.326
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Hiç bir bilgim yok...
Kıyamadım anlatım tarzınıza ve size sadece...
Umarim gelir. Keskw hic isine karismasaydiniz.
Bizimde balkonda vardi. 2 kere hemde hic ellemedik yumirtadan ciktiktan sonra kuslar baska karga onlari yemege calisiyordu biz goz kulak oluyorduk. Kac kere kovaladik kara kuşu :) annesi yokken babasi gozculuk yapiyordu. Insan olan bazi anneler utanmali bazen hayvanlarin anneligimden.
gelir o gelir merak etmeyin :)
tehlike sezdiyse gelmiyorlar maalesef, ya da yumurtaları başka bir yere taşımaya çalışıyorlar.
Ara ara bakin bakalim gelecekmikeşke yaaslında ben yuvaya değmedim de o ürktü kaçtı. umarım gelir.
Kocam köyde büyümüş konunuzu okuttum bu yüzden yorum almak için gelir gelir dedi. O da çocukken değil kuşu kaçırmak yuvayi alıp gidiyormus kuş pesinden geliyormuşewt arkadaşlar konum tam da başlıktaki gibi.
ben çalışayan biriyim. evimde 1 balkon var. balkondan ziyade salon gibi. gereksiz genişlikte. kışları çok nadir yıkıyordum. zamanım olmuyor bir de oğlum var. üstlerden de ne olursa atıyorlar. giderim tıkanıyor. o yüzden işkence gibi.
neyse yazları çok sık kullanıyoruz ama. eşim hallediyor yıkamayı.
bu yıkamadığım süreçte kuş yuva yapmış. yumurtalarını bırakmış üstünde oturuyordu. eşim dedi ki yıkamayalım bu yumurtalar canlansın ondan sonra hallederiz. ürkerse gelmez.
sonra kontrol etmeye başladım hergün. hep üstünde oturuyor. eşime dedim ki bu acıkmıyor mu, gidip bişeyler yemez mi?? o da günde 1 kez ya da hafta 1 kez falan kalkabilir. bazen kuşlar yavrularıma bişey olmasın diye hiç kalkmaz ve açlıktan ölür. (bu beni benden aldı. vay be insan olamayan sözde anneler bunu bilse falan diye söylendim)
hayvanın önüne biraz bulgur biraz su koyacaktım ki ürktü kaçtı. şimdi çok üzgünüm o yavru yumurtalar için. gelir mi anneleri? yani benim salaklığım yüzünden ölmelerini istemiyorum
benim de kumrular d.gazın üstüne yuva yapmış, yumurtaların üstündeydi.balkona dahi çıkmadım kaçmasın diye, sanırım sıcak suyu açtığımızda d.gazdan bir harlama sesi geliyordu bu korkuttu, yuva boş duruyor şimdi :/
İnşallah gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?