- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi sonundaoldu
yuva boş şu an almış götürmüş ne var ne yok, bişeyden korktu rahatsız oldu diye düşünüyorum.bu da kumru yaa.. yumurtaları var. belki kıyamaz gelir . sizin ki boş mu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuva boş şu an almış götürmüş ne var ne yok, bişeyden korktu rahatsız oldu diye düşünüyorum.bu da kumru yaa.. yumurtaları var. belki kıyamaz gelir . sizin ki boş mu??
yemek, su koyun daha iyi olur. anne kuş gelir, problem olacağını zannetmiyorum. yumurtalara dokunmayın,kokunuzu vermeyin, yerlerini değiştirmeyin
yuva boş şu an almış götürmüş ne var ne yok, bişeyden korktu rahatsız oldu diye düşünüyorum.
mutlaka gelir o zaman yumurtalara, alıp başka yere götürmek için gelir yine gelir, bırakmaz bebelerini.üzülmeyin siz hiç boş yere.hımm iyi en azından yavrular anneyle. bizde yumurtalar duruyor. minicik minicik.
geri gelir öyle kolay bırakmıyorlar evde 2 tane kedim var biri bir kus yakalıp getirdi daha yavru. aldık ağzından uçamıyor öyle küçük ki. kedileri balkondan eve alıp kuşu bir terliğin içine yuva yapıp koyduk. belki annesi sesini duyar gelir diye. o kadar bağırdı kı annesi babası balkona geldiler. kediler camlarda düşünün kuşların korkusunu. çıkamıyorlar balkona ama camlara atlıyorlar. tam bir hafta baktı anne babası sonra birlikte uçurdular yavruyu balkondan. yine yavrulama zamanı geliyor bize bu senede kus yavruları getirmez umarım.
Kocam köyde büyümüş konunuzu okuttum bu yüzden yorum almak için gelir gelir dedi. O da çocukken değil kuşu kaçırmak yuvayi alıp gidiyormus kuş pesinden geliyormuş![]()
içgüdü onlarınki de işte. ama gelir anne kuş meraklanmayın. biraz etrafı kolaçan eder döner yuvasınaohh mutlu son. ewt sizin ev biraz riskli onlar için. kediciklere de zor. nefislerini terbiye edemezsinde.
Gelir mutlaka hiç merak etmeyin. Kolay kolay yavrusunu bırakıp gitmez onlar. Benim de vardı biliyorum. Bir süre balkonu ortak kullanmıştık :)
gelebilir de gelmeyebilir de:) önceki evimde 4 sene her yıl aynı yere yuva yapıyordu..ilki gidip geliyordu,3 tane yavrumuz olmuştu,büyüsü uçup gitti....ikincisi kalkmadan yattı,2 yavru büyüdü....üçüncüsünde oğlum devamlı baktığı için gitti ve bir daha gelmedi.yumurtalar heba oldu kurudu..sonuncusu yumurtaların biri yere düşünce depresyona girdi sanırım gelmedi bir daha:):)
Balkondan uzak durun, mutlaka bir yerlerden izliyordur. Perdeleri çekin ve bir süre görünmeyin. Gelecektir, bırakmaz yavrularını.