arkadaş konuyu açmış kaçmış.Videoları beğendim ebru şallı dan daha verimli gözüküyor.Ebrunun videoları çoğunlukla laf salatasıyla geçiyor. bunlar kısa ve öz ama 2. video çok gereksiz benim için 1 ve 3 ü yapabilirim.
hatta youtube a ballet beautiful yazınca iç bacak ve dış bacağa özel 7-8 dklık videolarıda var
evet bende buldum başlamayı düşünüyorum.Yapabilirsem sonuçları yazarım.
bende şuan t25 ve pilates yapıyorum o bitince bende başlarım belki :) tamam yaz başlarsan inşallah çok güzel sonuçlar alırsın :)
teşekkür ederim zaten rejime başladım ve bu ay bu egzersizleri yapsam süper olacak.4-5 kilo hedefim var.Bugün ilk videoyu denedim ama sürekli aynı bacak yapamadım, diğer bacağa geçtim.Çoktandır spor yapmıyordum hantallaşmışım.tavsiyelerini bekliyorum
bende 3 yıldır spor yapıyorum bu zamana kadar 28 kilo verdim ama hep yürüyüş tarzı hafif şeylerle , bu tarz bacak yakan hareketlere hala dayanamıyorum bende :) ama en az 5 güne alışıyorsun yine yanıyosun ama dayanabilecek seviyeye geliyorsun :) ayrıca benimde son kilolarım 5-6 kilo vermem lazım hedefe yaklaştıkça daha da zorlaşıyor vermek :)
çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.Benim hep 5 kilo artı eksi iner çıkar.Biraz alınca diyetle toparlarım.Ama senelerdir 62 in altına inmedim.58 i görmek istiyorum.T25 çok güzel sporda evde yapılmıyorki çok ses yapar apartmanda
Videoları biraz önce yaptım. Hatta yapamadım.Bir kaç günden sonra yapabilir seviyeye gelinebilir. Düzenli yapan var mı?
Helen Marry hic kolay hareketler yaptiran bi hatun degil makine mübarek ben basen ile ilgili videolsunu bazi hareketleri icinden secerek 8 dk anca yapabiliyorum o bile mükemmel etkili
gercekten videolar mükemmel dayanmasi ilk etapta zor olsada faydasi cok fazla
Evet çok güzel yakıyor valla insanı , benim sarkığım çok fazla sizce pilates mi daha iyi sıkılaştırır bu videolarmı
platesle baslangic daha iyi olur cünkü saglam kondisyon istiyor bu videolar bence 2. level gibi bisi diyebiliriz
Helen Marry hic kolay hareketler yaptiran bi hatun degil makine mübarek ben basen ile ilgili videolsunu bazi hareketleri icinden secerek 8 dk anca yapabiliyorum o bile mükemmel etkili
gercekten videolar mükemmel dayanmasi ilk etapta zor olsada faydasi cok fazla
canım videoları kaç dak bunun? bakıyorum da 8-16 dk filan diyor. 8 dklığı iç bacak için yapayım dedim. valla zorladı:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?