Balyanağın annesi if diyetinde 🏋️

ebit

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
195
96
623
36
Sakarya
Günaydın herkese
20.09.19 tarihinde başladım if diyetine .
10 mayısta doğum yaptım emzirmeyi bıraktıktan sonra 83.7 den 81.7 e kendi çabalarımla düştüm.if mantığında karatay menüleri kullanıyorum. Haftada bir tartı günüm.
11-7 olarak planladım yemek zamanımı.
8.30 şekersiz Türk kahvemi içtim.

Motive olmak benimle birlikte yapmak isteyen arkadaşları beklerim.

Saat 11.00 de
Mercimek krep (karatay tarifi )
Beyaz peynir-kaşar peynir
Sahanda yumurta
5 adet zeytin
3 ufak dilim kavun

Şuan baya tokum. Tatlı isteğim oldukça su içiyorum.

Günaydın
Haftasonu yazamadım ama bozmadan devam
Biraz hasta olucak gibiyim tylol hot içtim tabi onunda bir kalorisi var
Birazdan sabah kahvemi içip bebişimin durumuna göre 11-12 gibi kahvaltımı yapacağım .

Saat 11 de
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Zeytin
Çeri domates
Salatalık
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek (mercimek krep yapamadım ıslatmayı unutmuşum ) toplam 481 kalori

Günaydın kızlar yazamıyorum taşınma telaşı bizim balyanağın uyku eğitimi derken fırsat bulamadım. Diyete aynen devam. 7.30 uyandı bizim paşa şuan kahvemi içiyorum . Bugün tartılabilirsem tartılıcam bakalım evde baskülüm yok maalesef

Günaydın sabah kahvemi içtim.
Dün depremi yaşayan herkese geçmiş olsun Rabbim afetlerden korusun hepimizi.

Merhabalar taşınma telaşından girme fırsatım pek olmadı. Arada bozulsada diyete devam . Nasıl olsa bozuldu diyerek devam etmiyorum. Bozuldudan kastım saatleri tutturamıyorum bazen

Merhaba
Ben de yapmak isterim ama yarım bırakıyorum. Özellikle sabah ne yiyeceğimi bilemiyorum

Merhaba canım sabahları ben haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin göbek marul domates ekmek yerine mercimek krebi yapıyorum. Krep acayip doyurucu oluyor. cgdmk bir yerden başlamak gerek. Belki o gün bugün

Merhaba canım sabahları ben haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin göbek marul domates ekmek yerine mercimek krebi yapıyorum. Krep acayip doyurucu oluyor. cgdmk bir yerden başlamak gerek. Belki o gün bugün
Krep yapamam da bir dl tam buğday ekmeği yerim onun yerine. Evet bir yerden baslamam lazım ama saatlari uyduramiyorum

Günaydın çok zamsn olmuş yazmayalı
Toplamda 5 kilo verdim. Yalnız arada bir hafta yulaf diyeti de yaptım. Eşim spor salonumu da kurdu hergün 30 dk yürüyorum. Bıdık fırsat verirse 10 dk bisiklet 10 dk twist yapmaya çalışıyorum. Zaten bütün gün merdiven in çık koşturmacayla bitiyor. Taşınmaydı balyanağın hastalığıydı derken anca fırsat bulabildim.

Gelişmeleri yazarım tekrar.

Merhaba 1 kilo daha vermiş bulunmaktayım. toplamda 6 kilo oldu. Hemde bu hafta spor yapamadığım halde.

Merhabalar baya olmuş ugramayali .
Tam istediğim kiloya az kalmıştı ki tekrar hamile kaldım.
Şimdi bebeğim 3 aylık .
Kendim halledemedim iki bebek uykusuzluk yorgunluk yemek ve diyete vaktim yoktu.
Sakarya'da bir diyetisyen önerdiler online destek alacaktım ama kendisi 4 gün dönüş yapmayınca Instagram da karşıma çıkan bir diyetisyenden destek aldım .
İyiki de öyle yapmışım .başta tereddüt ettim ama hem ilgili hemde menümden memnunum.
Bugün 3.gunum hafta sonları bozuyorum diye haftasonu başladım.esimde destek oluyor .
Günlük 1200 kalori civarı alıyorum ama o tatlı krizlerim bitti ve tokum bakalım azimle gidiyorum başlangıç kilom 81

Sabah

2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1wasa ekmeği üzerine labne
1 kupa yeşilçay

Motivasyon için beklerim

Ara öğün
Sütlü kahve

Öğle
1 kase mercimek çorbası
Etsiz bamya yemeği
Bol salata

Akşam
1 kase yulaf çorbası
2 adet tavuk baget
Bol salata
1 adet kepekli galeta

Ara öğün
1 türk kahvesi fincanı leblebi
15 adet kuru üzüm

Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
1 wasa üzerine labne peynir
1 kupa yeşil Çay

Öğle

Göbek marul domates salatalık ve yeşil soğan dan yaptığım salata üzerine 1 parça peynir ve 2 Etimek ufaladim
1 kupa yeşilçay

Ara öğün
Sütlü kahve

Akşam

1 kase Pirincsiz ezogelin çorbası
2 adet tavuk but
1 adet galeta
1 kase salata
Ara öğün
3 kaşık yoğurt ve 1 adet muz

Bugünde kacamaksiz geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…