- 9 Ocak 2012
- 15.604
- 30.274
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
meraba arkadaşlar.. arada sırada açtığım konulardan bilenler bilir. bir oğlum var Allah bağışlar inş. çalışan biriyim. oğlum 3,5 yaşında kreşe gidiyor. kısmet olursa bu senede kreşe devam edecek. bir daha ki seneye devlet anaokulu düşünüyorum yarım gün olarak. zira ilkokula da devlet okulu düşündüğümden adapte olabileceği kanısındayım.
gelgelelim ben 2. çocuğu da istiyorum. zaten hep aklımda olan bir konu. Allah nasip ederse oğlumu kardeşsiz bırakmak istemem. ama eşim çok yoğun çalışan işkolik birisi. evde olduğu birkaç saatte bile o telefon hiç susmaz. oğlum zor bir bebeklik geçirmişti. yani dişli bir bebekti
belki ikinci de öyle olabilir. bu da gözümü korkutuyor. neyse bir bakıcı teyze bulsam yarım gün oğluma bakıp okuluna yollasa kısmet olursa 2. bebeğe de baksa. ekstra evi birbirimize derli toplu versek ve zaman oldukça 2 kap yemeğimi yapsa altından kalkabilir miyim?? yani bunu başarabilen var mı??
yoksa gayet mantıksızca bir düşünce mi bu fikrim. artıları eksileriyle objektif yorumlar bekliyorum.
bu arada konum lütfen sabote olmasın. amacım bakıcı bunları yapabilir mi değil. ben yapabilir miyim, başarabilen anne var mı ???
gelgelelim ben 2. çocuğu da istiyorum. zaten hep aklımda olan bir konu. Allah nasip ederse oğlumu kardeşsiz bırakmak istemem. ama eşim çok yoğun çalışan işkolik birisi. evde olduğu birkaç saatte bile o telefon hiç susmaz. oğlum zor bir bebeklik geçirmişti. yani dişli bir bebekti

yoksa gayet mantıksızca bir düşünce mi bu fikrim. artıları eksileriyle objektif yorumlar bekliyorum.
bu arada konum lütfen sabote olmasın. amacım bakıcı bunları yapabilir mi değil. ben yapabilir miyim, başarabilen anne var mı ???
Son düzenleme: