bana ABLANIZI anlatın... (:

oykumherseyim

bitter çikolatammm...
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
28
0
86
İstanbul
kızlar bu konuyu hayatta güvendiğim herşeyimi emanet edebileceğim benim sonsuz sevgi merhamet sahibi canım ablam için açtım.o kadar güzel bi ilişkimiz var ki kardeştende öte o benimm canım iyi ki varsın ablacım. siz ablanızla ilişkiniz ile ilgili neler düşünüyorsunuz haydi ablalarımızı konuşalım

Benim bir ablam yok olmasınıda çok isterdim ama 15 yaşında bir kız kardeşim var. Allah nazarlardan saklasın aramız çok iyidir. Yeri gelir o bana ablalık yapar ben hastalandığımda bana bakar küçük süprizler yapar sürekli. Birbirimizin herşeyini biliriz en büyük sırdaşımdır kendisi oda hep arkadaşlarına beni öyle anlatır. Bir kız kardeşim olduğu için çok şanslıyım insan kesinlikle kendini yalnız hissetmiyor

insan bi kardeşi olunca güvenebileceği başka birine ihtiyaç duymuyor kesinlikle kendini yalnız hissetmiyorsun çünkü nolursa olsun hep arkanda olduğunu biliyosun biz iki ayrı karakteriz ama o kadar çok ortak noktamız varki güldüğümüz ağladığımız kızdığımız şeyler hep aynı çok güzel bi duygu ablan olması

Son düzenleme:
Hımmm ablam Valla tabiri caizse tam deli diyebilirim hatta ablam eve gelince annem" bizim evin delisi geldi" diye sesleniyor ablama İyidir,güzeldir benden 8 yaş büyüktür ama hala 30a merdiven dayadığını kabul etmemektedir 10 yaşında güzeller güzeli yiğenimin annesidir, kocasını deli eder

Ablamla benim ilişkimde güzeldir ya, zamanında az saç baş girişmedik birbirimize Ama birbirimizi öldürcek kıvama gelsekte aradan en fazla 2 saat geçmeden barışırız hiç birşey olmamış gibi davranırız bu yönümüzü çok seviyorum Anneme karşı çok güçlü ittifaklar kurabiliyoruz Alışveriş olayı onunla tam bir felaket Gideriz bir alışveriş merkezine, mağazaların hepsini dolaşamaz kendisi bana " hadi ebru al lan ne alcaksan, acıktım, yoruldum kızım, yemek yiyelim, tuvaletim geldi, hah bak bu etek güzel bu t shirt güzel bak bunu alalım (aslında pekte fazla beğenmemiştir sırf alim diye uydurulmuş yalanlar ) ", o hemen bitirir alışverişini bir kaç mağazaya girer ne alcaksa alır isterki şöyle gidelim bir cafeye, içelim kahvelerimizi yakalım sigaralarımızı oturalım karşılıklı muhabbet edelim

Zaten 2 kardeşiz napalım 2 deli dolanıyoruz be şekerim

benim ablam yok ama ben ablayım :) ebrutolganın yazdıklarını okuyunca kardeşim yazmış gibi hissettim özellikle alışveriş konusunda bizde öyleyiz çünkü kardeşim gezsin dolaşsın bütün mağzalara baksın bende tam tersi hemen yaparım alışverişimi bi yerde oturmak isterim senin ablanın sana söylediklerini bende kardeşime söylüyorum :)
çok farklı karakterler olmamıza rağmen çok iyi anlaşırız kardeşimle ne kadar büyük kavgalarımız olsada 1 saat sonra hiç birşey olmamış gibi gene güler eğleniriz işte kardeş olmanın en güzel yanı bu diye düşünüyorum ben kırılmak yok gücenmek yok :)

Son düzenleme:
Bende sadece benle ablam bu kadar dengesiz sanıyordum canım (yanlış anlama) Ama güzel oluyor yahu abla-kardeş olayı

yarama tuz bastın bugünlerde en büyük derdim ablam aramız hiç iyi değil en evlenicem ve gidicem o üniv.de beni sever bende onu severim ama bazı sorunlarımız var..bilmiyorum nasıl olucak böyle nasıl devam edicez abla kardeş olmaya

Ablammm...

Aramızda ne geçerse geçsin unutuveren,hatalarımı yüzüme vurmayan,sesinin en yüksek tonunu hiç bi zaman

duymadığım meleğimsi insan.En zor günlerimde, aramızda kıtalar olduğunda bile yanımda olmaya çalışmış, ve en güzel

günlerimi de kedisiyle geçirdiğim arkadaşım,sırdaşım...

Şu an mesleği nedeniyle yine ayrı şehirlerde olsak da, bir araya geldiğimizde hiç ayrılmamış gibiyiz...

Hayatım boyunca güvenebileceğim tek insan, Oğlumun teyzesi, evin sessiz sakin kızı..

Keşke şimdi de yanımda olsa yalnızlığımı bi nebze olsun unuturdum belki..

o kadar güzel tarif etmişsinki ablanı.. duygularıma tercüman oldun canım ablamı en güzel böyle tarif edebilirdim sanırım. umarım biran önce ablanla birarada olursunuz

ABLAMMM ... Herkesden ötem ,, Herşeyden Fazlammm...

İkiz kardeş gibi büyüdük biz aramızda bir yaş var ama o hep bana ablalığını yaptı hep beni daha çok sevdi ve sevdiğini gösterdi hep daha fazla sahiplendi..

Ben biraz sevgimi belli edemem ama onu tarif bile edilemeyecek kadar çoookk seviyorumm. Rabbim hiç bi zaman ayırmasın bizi İnşallah..

Onun hep mutlu olduğunu görmek istiyorum..

Ablam , bacım, sırdaşım, kardeşim, Canımın diğer yarısı.... Allah'ım gönlüne göre versin inşALLAH...

bu duygu bana ne kada uzak....
tek kız olarak büyüdüm,ablayım ben...
her engeli,her sorunu,hayattaki her her....şeyi tek
başıma aştım,omuzlarımda kaldıramacağım yüklerin
izleri vardır hala..olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum..empati kuramadığım
nadir bakış açılarından biridir...tektim,her zaman da öyle olucam...

arkadaşlarım daha kardeşce olmuştur bana..pek bişey görmedim ben ama insanın kardeşi olması güzel..

biz can ciğer değiliz.

benim ne ablam nede kızkardeşim var olmasını çok istemişimdir her zaman halende derim keşke bir ablam yada kızkardeşim olsaydı...
benim abim var ama olmuyor,ne dertleşebiliyorum ne sıkıntımı anlatabiliyorum keza oda aynı şekilde..

ben kendim bizzat 1 erkek 1 kız olmak üzere 2 canavarın ablasıyım...
ben 25 kızkardeşim 23 yaşında....:13:
aynı iş yerinde çalışıyoruz fazla yakınlıktan arada küçük tartışmalar çıkıyo tabi....
ama herzaman en yakın arkadaşım olmuştur kendisi...
ben evlenirken bi ağlaması vardı parçaladı beni....
allah bozmasın çok iyi anlaşıyoruz...
en büyük desteğim
en büyük sırdaşım
yeri gelir o bana ablalık yapar..
benden daha mantıklı ve sakindir....
bi de teyze olmak için benim ömrümü yemese daha bi iyi anlaşıcaz kendisiyle...

Son düzenleme:
ben kendimi bildim bileli ablayım
evlendiğimde kız kardeşim daha 8 yaşındaydı, zaman geçti o da büyüdü ben de olgunlaştım,
kardeş olmanın anlamını öğrendik
gerçekten çok güzel bir duygu bir kızkardeşe sahip olmak,
şu an ayrı ayrı şehirlerdeyiz, keşke çok daha fazla zaman geçirebilsek beraber

telefonların canı sağolsun yapacak bir şey yok

okuyunca içim bi tuhaf oldu bukonuyu ablam yok ama duble bi ablayım iki kızkardeşim var biriyle 3diğeriyle7 yaş farkımız var ama onlar benm için dünyanın eeenn değerlileri kimler gelip geçiyor insana kimler sırtını dönüyor ama tek değişmeyen dosttur bence kardeşler...unutmam hiç kardeşlerimin doğumgünümde iyiki ablamızsın demelerinii
bende delii bi ablaa olarak çok seviniyorum böyle yazılar gördükçe kimsenin göremediğinii kimseyle yaşayamadığını yaşarsın onlarla en sıkı sırdaştır en çılgın alışverişler onlarla yapılır
bizde geçenyıl ortanca kardeşimle aynıı evdeydik benm bekar evimde yanıma gelmişti o bide üni.teye hazırlanıyordu yanımdaa çıldırıyordum bazen ders çalımamasına yemek yapamamasına aradan bi saat geçiyor ondan çok kendi canım yanıyordu üzdüm diye şimdi uzaktayız 2haftaya tamamen yanlarına taşınıyorum çok gzel bi duygu ama işte ozamanıda görür gibiyim kıyafteler ayakkabbımıı mıı giydin yinee ama onu ben giycektim bugün diyerekten başlarız kesin ama candır onllar can

ne kadar şanslısınız.. ne ablam var ne kız kardeşim benden 6 yaş büyük ne maddi ne manevi hiç bi anlamda yanımda arkamda olmayan bi abim var.

bencede...

işte bu yüzden kızıma nasip olursa herşey yolunda giderse bi kardeş daha yapmak isterim tek büyümesin istiyorum fani dünya er yada geç göçüp gidince en azından hayatta yanında hep güvenip sarılabileceği bi kardeşi olsun isterim.o zaman gözüm arkada kalmaz.biz 3kardeşiz ama keşke dahada kardeşim olsaydı demişimdir hep hayatta arkadaşlıklar en harbi dostluklar bile gelip geçiyo ama kardeş hep yanında arkanda kalbinde yeri hiç değişmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…