bana ABLANIZI anlatın... (:

Üzüntüsü üzüntüm,sevinci sevincim..Sulugözüm herşeye salya sümük ağlayanımdır o benim..Küçük aşkım Çağan'ımın annesi,Eniştelerin bi tanesi İso'nun biricik karısı..

O kadar severim ki ablamı,ama lanet olsun yapım şapır şupur bi kişilik olmadığı için ne sarılırım ne de öperim,ama canımı veririm.Yeni ev alıp borca girdikten 1 ay sonra 10 yıllık işinden çıkarıldı..Onunla birlikte günlerce ağladım..Ama belli etmedim güçlü olsun diye...Hep destek olmaya çalıştım..

Çok sık ta birbirimize girmişliğimiz vardır.Ben 30 o 35 yaşında...Allah'ım sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin ailemize..
Sağlığı,huzuru,mutluluğu ve şansı eksik etmesin hanelerimizden...

Ablaert ortagi,can yoldasi,anam,babam,arkadasim ,dostum,hayattaki butun sifatlari hakedebilen insan hatta insanlar 3 tane ablam var ve ben en kücügüm iyikide öyle olmus kardes olmak ne guzel.Hic korkmadan sarilip aglayabilecegim ,en guzel mutluluklarimi ilk paylasmak isteyecegim insandir ablaciklarim.Iyiki dogurmus annem bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…