Bana akıl verin hanımlar ..

😂😂😂 Annen değilim canım.ama dışardan bakınca gerçekler bu şekil yani.Sen de bir an önce kafanı toparla.çocuğa nasıl anlatacaksın diyomus ya gerçekleri anlatırsın nasıl bu seviyeye geldiğini.sana vicdan yaptırmasına müsade etme.
Ettirmicem çizgi koyucam.yeter maf etti agliyotum.ya ilaç da alamıyorum sütten dolayi yazık ya

Bunun kararını siz vereceksiniz,çogunluğun boşan/boşanma demesi şeklinde degil de,kendi içinde tartıp tamamen emin olup sorumlulugu tek başına sizin almanız lazım. Şöyle de bi durum var,insanların içten bir itici güc olmadıkca (yani kendisi durumundan rahatsız olup degismeyi istemedikce,cabalamadikça) değişeceğini de sanmıyorum. Umarım her şey sizin için iyi olur..
Çok teşekkür ederim destek için
Kaçıncı yapmicam diyisi kaçıncı sözü kaçıncı ben düzeldim diyisi bunlar aklıma gelince diyorum ki bitir kizz bitir

Bir insan bile bile bunu kendine niye yapar anlamıyorum. Muhakeme yeteneğinizi mi kaybettiniz ? O eve tekrar gitmek aptallık olur.

Bir laf vardır..
Tavuk kıçı tövbe tutmaz diye..
Sana o kadar söylüyorum.
Kacanin ağzıyla tavuğun kıçı aynı..
Tavuk her gün kalkıp bu gün bir daha yumurlamayacagim der ama ertesi gün yine yumurtlar.
Kocan da tavuk gibi yine yapacak..Engel olamayacaksınız.

Bir laf vardır..
Tavuk kıçı tövbe tutmaz diye..
Sana o kadar söylüyorum.
Kacanin ağzıyla tavuğun kıçı aynı..
Tavuk her gün kalkıp bu gün bir daha yumurlamayacagim der ama ertesi gün yine yumurtlar.
Kocan da tavuk gibi yine yapacak..Engel olamayacaksınız.
Hem güldüm hem doğru buldum Rabbim düsen kullarına akıl versin amin

Back
X