Bu kişiyi hayatınızdan çıkarmadığınız sürece kafanız hep karışık olacakben kendimi yeni bir şeyin içine atmak istemiyorum çünkü boşandım onun sarsıntısı var zaten oğlum ıle ılgılenmem gerekıyo ama kafamı karıstıryor arayarak nereye kadar böyle olucak kı tamam herkez bır degıl cok ıyı durust bır ınsan ama boyle yaparak benım daha cok kafamı karıstırıyor
haklısınız en dogrusu da bu galıbaBu kişiyi hayatınızdan çıkarmadığınız sürece kafanız hep karışık olacak
bana da ilk başta öyle geldi canım ama baktım bırakmıyo araıyo soruyo gelıyo vazgecemıyorum dıyo aılesıne soz gecıremıyor ıste ama bu hayat bızım yasamak gerekıyo dıyo kendımı ısıme veremıyorum ıyıce koptum dusunmektenbu şekilde devam etmek sana acı verir. daha çok bağlanabilirsin. O gider evlenir sen ortada dımdızlak kalırsın canım. Hiç gerek yok arkadaş olarakta görüşmeyi kes derim. Hem ben anlamıyorum yok ben aleviyim ailem alevi ister, yok evlatlıktan reddeder. Saçma geliyor bana bunlar yani bahane gibi geliyor.
sana da yazık. bak benim eşimin ailesi de ilk öğrendiklerin de tepki verdiler bizim evliliğimize. Çünkü ben evlenip ayruılmıştım. eşim hiç evlenmemişti. Ama eşim rest çekti ki ne dediğini hala bilmem ailesi o hafta sonu beni istemeye gelmeye kalktılar. yani bana göre gerçekten seven rest çekiyor diye düşünüyorumbana da ilk başta öyle geldi canım ama baktım bırakmıyo araıyo soruyo gelıyo vazgecemıyorum dıyo aılesıne soz gecıremıyor ıste ama bu hayat bızım yasamak gerekıyo dıyo kendımı ısıme veremıyorum ıyıce koptum dusunmekten
çünkü o hiç evlenmemiş yakıştıramadım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?