bana akıl verin kızlar!!!!

ayseselvi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
62
19
8
35
merhaba arkadaşlar kafamı karıstıran bir sorum olucak birisinden fikir almaya ihtiyacım var bir erkek arkadaşım var daha dogrusu vardı kendisi benden çok uzakta başka bir şehir de yaşıyor yaz tatilinde tanıştık onun ısrarı üzerine bende istemeyerekte olsa bir görüşmeden sonra kanım kaynadı iyi bir insan sonra ikimizde farklı şehirlerde oldugumuz ve çalşıştıgımız için yaşadıgımız yerlere döndük ben tatile oglum ve annem ile gittim oğlumu çok sevdi onunla oyunlar oynadı konuştular telefonlar verildi derken sık sık aramaya başladı beni birden biz sevgili olduk ne yaptı etti oldu yani ama ben başından boşanmış oldugumu oğlum oldugunu henüz kendimi bir ilişkiye hazır hissetmedigimi aramızda mesafe oldugumu söylesemde ısrar üzerine dedim tamam deniyelim ilk başta güzel gidiyordu sonra ben böyle olmuycak baglanmayalım dedim çünkü o hiç evlenmemiş yakıştıramadım kendime neyse ayrıldık arkadaş kalalım o zamn dedi seninle konuşmak iyi geliyor dedi o şekilde sürdü sonra ben gezmek amacı ile onun yaşadıgı şehire gittim akraba ziyaretine tabi orda görüştük gezdik çok güzel 3 gün yaşattı gündüz gezdik akşam ben akrabalarıma döndüm ama sevgili gibi gezdik tozduk ben döndüm tekrar aramalar başladı seni özledim diye bir sürü fotograflarımız anı olarak kaldı 1 ay sonra oda benim yaşadıgım şehire geldi yine aynı şeyler sonra ki konuşmamızda nasıl olucak böyle baglanıyoruz gittikçe dedeim oda açıldı beni sevdgini ama aile tarafı alevi kendilerinden bir kız istedigini benimle olursa çocugum oldugu için evlatlıtan bile reddebiliceklerini ama yinede senden vazgeçemiyorum senin yerin bende ayrı dedi böyle konuşuldu o yaşadıgı yere döndü ben işime gidip geliyorum sosyal medyadan takip ediyoruz birbirimizi arada arar sesimi duyar ama benim kafam çok karışık sizce konuşmalımıyım arkadaş olarak yoksa tamamen mi konuşmayı kesmeliyim kıramıyorum da çok iyi bir insan galiba birazda bagladım kendimi istemeyerek te olsa bana akıl verin kızlar ne yapmalıyım? ben güvenemiyorum kimseye ilk evliligimden aldatılma ile boşandım o yüzden kimseye güvenim yok çok büyük konuştum galiba hayatıma kimseyi almıycam diyerek((

Okudum ama ne diyecegimi pek bilemedim.
Bir derdim vara tasinirsa konunuz oradan daha cok fikir alabilirsiniz.

Böyle bi arkadaşa ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. İlişki varsa var yoksa yoktur. Madem ailesi bu kadar ölümsüz devam etmek mantıklı değil

haklısınız bende böyle düşünüyorum tamam aile önemli ama benimde kaderim böyle napayım kimse yuvasını yıkmak istemez ama aldatılmak çok acı üstelik çocugumu hiç kimseye degişmem onu kabul etmeyen beni de etmesin

bence ya hep ya hiç.. arkadaş olarak kalamazsın ikinizede acı verir. ya devam edin bu yolaa yada vazgeçin .. bide bırak eğer çok seviyorsa seni kendisi sana gelir herşeyi herkesi göze alarak

yani bende o aramazsa zaten aramıyorum ama bakıyorum aradan 3 gunde gecse arayı mesaj atıyo ama nereye kadar böyle gidicek ki bende hayatım düzene girsin istiyorum aslında kimseyi almakta istemiyorum hayatıma çok kafam karışık çok

bu şekilde devam etmek sana acı verir. daha çok bağlanabilirsin. O gider evlenir sen ortada dımdızlak kalırsın canım. Hiç gerek yok arkadaş olarakta görüşmeyi kes derim. Hem ben anlamıyorum yok ben aleviyim ailem alevi ister, yok evlatlıktan reddeder. Saçma geliyor bana bunlar yani bahane gibi geliyor.

ben kendimi yeni bir şeyin içine atmak istemiyorum çünkü boşandım onun sarsıntısı var zaten oğlum ıle ılgılenmem gerekıyo ama kafamı karıstıryor arayarak nereye kadar böyle olucak kı tamam herkez bır degıl cok ıyı durust bır ınsan ama boyle yaparak benım daha cok kafamı karıstırıyor

Bu kişiyi hayatınızdan çıkarmadığınız sürece kafanız hep karışık olacak

bana da ilk başta öyle geldi canım ama baktım bırakmıyo araıyo soruyo gelıyo vazgecemıyorum dıyo aılesıne soz gecıremıyor ıste ama bu hayat bızım yasamak gerekıyo dıyo kendımı ısıme veremıyorum ıyıce koptum dusunmekten

sana da yazık. bak benim eşimin ailesi de ilk öğrendiklerin de tepki verdiler bizim evliliğimize. Çünkü ben evlenip ayruılmıştım. eşim hiç evlenmemişti. Ama eşim rest çekti ki ne dediğini hala bilmem ailesi o hafta sonu beni istemeye gelmeye kalktılar. yani bana göre gerçekten seven rest çekiyor diye düşünüyorum

İkiniz de korkuyor gibisiniz.
Siz geçmişiniz yüzünden o ailesi yüzünden.

Sağlam adımlar atmadığınız sürece olmaz bu iş,ikiniz için de söylüyorum sadece sizin için değil.Üstelik bağlanmışsınız daha da bağlanabilirsiniz ya devam etmeye karar verin ya da kendinizi daha fazla üzmeyin.

çünkü o hiç evlenmemiş yakıştıramadım kendime

Benim Kv oğluma asla boşanmış kız almazdım hakkımı helal etmem diyor. Böyle böyle millet söylüyor, baskı yapıyor, oluveriyor mahalle baskısı.
Ne olmuş zamanında başınızdan evlilik geçmişse?
Siz adamın karşısında böyle eksikmiş gibi tavır takınırsanız karşınızdaki de sizi, size düşündüğünüz çerçevede yaklaşır.
Bu yüzden sağlıklı bir ilişki için öncelikle bu ruh halinden kurtulun.

Aldatılmanıza gelince; herkes bir değildir.
Belki doğrusu 10 taneden 1'dir. Karşınızdaki o güveni hak edecek olgunlukta 1 mi? En iyisini siz değerlendirirsiniz.
Umarım mutlu olursunuz.

Gerçek olabilir ama açıkçası bana bahane gibi geldi.
Ayrıca o başkasıyla evlense sizinle görüşmesi hoş olmaz sizin için de katlanılmaz olur. Zaten ayrılmışsınız böyle olmaktansa ayrılın derim. Hayatınıza çok çok daha iyi birisi girer umarım

Böyle arada sırada buluştuğunuz için böylesine tatlı geliyordur.
Kararlı olun artık istemiyorum konuşmak kendi hayatıma bakıcam deyin ve sosyal hesaplardan silin nonuzu değiştirin bu ilişki sizi üzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…